Piperine Forte na chudnutie - skúsenosti
co vrvite ?? nemate skusenosti ??? http://www.medicreporter.com/nadej-pre-obeznych
ludia co dvaali komenty mi na fb nevie najst neviem ci tomu verit alebo nie
@darmord a zase jedna lastovička, prihlásená - júl 2016, ktorá sa tu zúfalo snaží nájsť pár naivných a hlúpych, aby predala..,.jasne, že ti veríme, ako ti to pomohlo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 3kg za 4 mesiace dá dolu ktokolvek len miernou úpravou stravy a pravidelnou večernou prechádzkou v rezkom tempe. Ušetrené peniaze, ktoré by vyhodil za blbosť, ktorú ponúkaš, môže použiť na plaváreň, takže so telo bude ešte aj formovať.
@timea7 😀 😀 😀
ale im sa to veľmi nepáči, lebo im kazíme biznis 😀
už pred pol rokom som písala, že som zvedavá čo ešte dokážu vymyslieť, no treba uznať snažia sa,
mne je to celkom zábavné, keď vidím ako píše tá istá osoba, v tom istom čase na rôznych fórach pod rôznymi menami (raz je náramne spokojná s piperínom, a potom len ROZMÝŠLA, že si ho objedná....) ale neprizná sa 😀
Schudnut tri kila za 4mesiace nie je ziaden problem aj bez uzivania kadejakych "zazrakov" a uz obzvlast nie ak ide clivek z 3jciferneho cisla
@darmord no vidíš, tu nie si v USA 😀
kedže si sa teraz registrovala tak si si mohla prečítať pri registrácii aj podmienky a prípadne ich aj rešpektovať. Asi to nebolo kóšer , keď to admin zmazal. No a v USA si čože reklamovala, niečo na chudnutie tiež ? Ako je všeobecne známe, tak je ich tam dosť morbídne obéznych (ako je to možné , ked existuje figu a piperín? 😀 ), a vedomostne to nebude tiež bohvie čo, tak by som sa ani nečudovala, že Ti aj mohli uveriť a skúšať, prípadne to odignorovať, podobných sprostostí je tam na mraky.
Ahoj aj sa som skusala schudnut s piperinom ale nic moc .musis zacat cvicit a uprav stravu .mne to omohlo.zo 68kg.mam 54kg za pol roka
inak, mozno na to pozeram uplne zle a aj tie tablety sauzivaju uplne zle.
Mozno to cele ma fungovat tak, ze kupis velke mesacne balenie tabliet na chudnutie, nezostane potom na jedlo a mozes sa ist past.
Zmenis tym stravu (trava, pupava, salaty) a mas aj pravidelny pohyb pri spasani.
baby ja tu skopírujem, čo písal pista00 na zdravie.sk, je to celkom zaujímavé, je to v diskusii o piperíne, kde hodili firemníci link na acai berry:
""Lekárskou štúdiou tu niekto vyvráti účinky piperinu na chudnutie a už aj je tu ďalší, ktorý láka ľudí na ďalšie šmejdy... Môj názor na šmejdy ako piperine, green coffee alebo tento acaiberry je ten, že to je všetko od jedného výrobcu a vlastní ich všetky tá istá osoba, stránky sú si graficky veľmi podobné.
Ak si na ORSR pozriete firmu ktorá distribuuje a predáva napríklad tieto acai bobule zistíte, že distribútorom je nejaká firma zo žiliny ak si pozriete konateľa a vlastníka firmy ten je z Poľska a ak zapátrate trošku ďalej a vygooglite si meno toho pána z Poľska zistíte, že v skutočnosti sú všetky tie "zázraky na chudnutie" vyrábané niekde v okrajovej kaste v Delhi v indii.
Takže keď si to zhrnieme firmu vlastní nejaký poliak ktorý má s.r.o.čky všade po svete kde to je možné a tovar dodáva z nejakej firmy ktorá sídli v nejakej nízkej kaste v indii takže kvalitka určite kupujte. Ak pochybujete tu máte zdroje, môžte si to sami pozrieť máte tam adresy nech sa páči. Všímajte si meno Tomasz Feliks Pawelec.
www.orsr.sk
business.indiafilings.com ""
@sonula jasne a telo to vyhodnotí ako stav núdze a keď začneš jesť normálne, tak naberieš všetko späť a ako bonus pár kg navyše, ako pri každej drastickej diéte. Má to dvojitý efekt - dohúkaš si metabolizmus, každý ďalší pokus o chudnutie bude ťažší a ešte prídeš o prachy. ale za to máš o rok viac kg, ako kým si kúpila tabletky 😀 😀 😀 😀 😀 , žeby dôvod opäť o nich uvažovať? Veď pred rokom super pomohli!!! 😀 😀 😀 😀 Prečo sa tu dookola vracajú niektoré ženy do tém o diétach? Prečo celoživotne chudnú, týrajú sa hladom, nejedením polovice potravín a zase naberú a tak dookola? Nie je jednoduchšie trochu upraviť stravu a začať sa hýbať, aj keď to bude len 1kg mesačne, za rok je to dvanásť. Tie kg tuku, čo majú na sebe tiež nevznikli za dva týždne.
@buckovak ale vies ked sa na to nalepka Zdrave, Bio, podpora imunity, chudnutie, zazrak z pralesa (domorode kmene su predsa chude a netrpia obezitou) alebo este je super "Zazrak nasich starych mam" tak sa ludia idu po tom potrhat. Proste ked do tejto kombinacie este narves kopec "mudrych slov", ktorym ludia nerozumia, mas uspech v kapse:D
A moje oblubene "odporuca 9 z 10 lekarov" a do teleshopingu hodia neuspesneho herca v bielom plasti a so stetoskopom na krku :D
@sonula ty si fakt exot 😀 😀 😀 😀 , pripomína mi to moju lekárku ( o chvíľu bývalú), mala som mierne zvýšený tlak, chcela mi dať lieky, odmietla som, mala som za sebou ťažké dva roky, kedy mali moji najbližší veľké zdravotné problémy, takže kopa strachu, stresu, vyčerpanosť, potrebovala som si len oddýchnuť. Bola síce pobúrená, ale zobrala to na vedomie. Po nejakom čase sa mi točila hlava (bolo to minulý rok, keď boli tie horúčavy), tak som si zmerala tlak a bol teda hodne nízky. Tak ma napadlo, že keby som do seba ládovala tie tabletky na zníženie tlaku....ale tak by mi zase naordinovala na zvýšenie, no nie?
my si tu prsty derieme a na ďalšej strane zas napíše "niekto" , že len chce pomôcť ďalším v úspešnom boji s chudnutím, ktoré je možné fakt len s piperínom objednaným z originálnej stránky
@buckovak vies co, pokial su zenske lenive dvihnut rite a zacat sa hybat, tak nech si to svinstvo kupuju, zjavne maju dost zvysnych penazi.
Ved urcite nie su na materskej a nezivi ich len manzel, ktory je od rana do vecera v praci a urcite mu nevycitaju, ze je v praci cely den a vobec im nepomaha a urcite sa sem nechodia zalovat ako ich tym tyra.