Piperine Forte na chudnutie - skúsenosti
co vrvite ?? nemate skusenosti ??? http://www.medicreporter.com/nadej-pre-obeznych
ludia co dvaali komenty mi na fb nevie najst neviem ci tomu verit alebo nie
@evittam jasné, že som jej stúpila na otlak, nielen tu jej kazím biznis ale som už napísala aj na zdravie.sk a ona to vie, kedže aj tam vypisuje, ale zatĺka 🙂 . Veď vidíš ako prská, že prečo sa vyjadrujeme negatívne len k jej zázračnému piperínu a nie aj k iným PRODUKTOM. Keď kazíme biznis jej mali by sme aj iným 🙂
Tak preto lebo ona to s tým vypisovaním rozprávok sama so sebou pod rôznymi menami a klamaním ľudí previedla do dokonalosti. Prekukla som jej "krvopotne vymyslenú a zrealizovanú stratégiu" a hodila som to do pléna. Po tom už nie je o čom pochybovať, že jej vôbec nejde len o reklamu a baláchanie ľudí. 😀
(ešte aj výraz: KOMPLEXY použila dnes aj ona aj dnešný ANTON, kedže to písala v priebehu pár minút 😀 )
ja neurazam vy urazate cely cas 🙂 ja si stojim za tym ze mne piperine forte pomohlo a vy zostante take ake ste
@zuzaneckanr ale no, výraz " moja spuchnutá", vyznie fakt inteligentne a na úrovni od 48 ročnej tety. Môžeš hodiť sem aj ty svoj ksichtík, nielen anonymne hrať hrdinku 🙂
radšej vysvetli konečne prečo je celozrnný chlieb blbosť, keď si sa k tomu múdro vyjadrila, napíš už konečne niečo k veci, čakáme viaceré... 🙂
a akéže to látky z piperínu kolujú v krvi aj po dobraní kúry, ktoré zabránia jojo efektu???? nech sa zabavíme ešte 😀
A to má aký súvis, že Ty veľmi dobre zarábaš a ja by som mala mať aké komplexy z toho? Okrem toho, že si to ničím nedokázala, ani neverím, lebo by si sa nemusela znížiť na klamanie ľudí na nete.
Ja sa ale nepotrebujem chváliť ako malé decko, ja viem čo mám 😀
@zuzaneckanr nepaprč sa. Ale veď nie sme tu ani jedna slepá 😉
@zuzaneckanr ja osobne vystupujem proti akémukoľvek výrobku, ktorým sa predajca snaží vytiahnuť peniaze z vreciek dôveryhodných a priznajame si to, trošku jednoduchších ľudí. Je mi fuk, či je to niečo na schudnutie, alebo na zväčšenie poprsia. Ak otvorím oči čo i len jednému človeku a ušetrím mu prachy, tak som rada, malo to zmysel. A ja osobne neznášam, keď zo mňa niekto robí blbca, uvedom si, že dnes sa dostaneš k akýmkolvek info oveľa jednoduchšie, ako pred dvadsiatimi rokmi. To tu mali živly ako ty raj. Inak ty by si mohla s tvojou vytrvalosťou ísť robiť poisťováka, zarobila by si ešte viac. Divím sa ti, že ťa to ešte baví ponúkať do nemoty zázraky na počkanie a nemožné do troch dní....
@timea7 presne, súhlasím s každým Tvojím slovom 🙂
aj ja som už nie raz nahlásila predajcov thermacuts, najnovšie fykotín, ktorí to ani nekamuflovali ako zuzanecka. Asi sa teraz poučia od nej 🙂 Ale mám to vysvetlovať ďalšiemu predajcovi pre jeho dobrý pocit?
A bez hanby z toho, že bola prichytená pri klamstvách pokračuje. Vlastne ja by som sa hanbila už za to , že sa pred všetkými ukazujem taká "naivná", že tomu verím (hoci vieme čo je za tým, a anonymne nie je problém)
@zuzaneckanr Stále len vypisuješ ako ťa niekto uráža a neviem čo - ale relevantné odpovede nemáš.
@zuzaneckanr A ešte jedna vec - ja veľmi rada zostanem taká aká som, nakoľko som dosiahla čo som chcela a vyzerám perfektne a úžasne aj bez nejakých chemických prípravkov. 😝
@lolinecka888 Neexistujú žiadne lieky, ani iné prípravky, z ktorých schudneš. Existuje jediná cesta: úprava stravy a životného štýlu a pohyb. Strava/pohyb= 80% / 20%.
Myslíš, že keby niečo také o čom píšeš existovalo tak je toľko obéznych ľudí?!
@lolinecka888 presne ako píše @evittam neexistujú žiadne zdraviu neškodné lieky na chudnutie, existuje len super biznis, z ktorého bohatnú majitelia firiem, potom predajcovia tých firiem, ktorí sa sem zaregistrujú a budú klamať ako im to pomohlo, aby nalákali ďalších. Je na Tebe, či sa dáš nimi obalamutiť. Ak si pozrieš túto diskusiu aj tu ich bolo pár, a teraz od septembra sa zrazu nikto nenašiel, kto by chválil piperine. A zároveň aj na ďalších stránkach, ktoré som už spomínala skôr, kde piperín predtým chválili, je presne od septembra ticho.
no super už aj modrý koník reklamuje náplasti na chudnutie nejaké GO SLIMMER, no to je taký istý odrb ako tabletky, také isté stránky, ako sú tie "tabletkové" ako každý úžasne schudol vďaka náplastiam 😀😀😀
Nejaká Zuzana Gregorová tam v recenzii z 20.novembra 2016 pridala svoje fotky pred a po schudnutí, tie fotky som už niekoľkokrát videla inde. Aj " fotky" Gabiky Beňovej z 22. okt. 2016 sú fotky nejakej američanky. Všetky fotky v týchto recenziách takto už poriadne dlho kolujú pri "zaručene účinných" produktoch na chudnutie.
Tak tieto náplasti už fakt "určite" zaberú 😉
a ešte mi nedá, už som to našla, že tá čo má byť úspešne schudnutá z náplastí Go Slimmer "Gabika Beňová" je v skutočnosti Kenna Shell, dá sa vygúgliť 🙂
Baby potrebovala som sa dostať do svojej postavy po chorobe počas ktorej som pribrala 23 kg. Chce to poriadku dávku trpezlivosti. Nešla som síce do tabletiek. V DM majú NUPO. Ja som mala v tom čase len koktejli od nich. Išla som presne podľa ich odporúčaní. Majú aj stránku. Prvý týždeň som schudla 5 kg, druhý menej. Po dvoch týždňoch si treba dať pauzu. a viete čo som si všimla počas tejto diéty?... 😀 Koľkými reklamami na jedlo nám vkuse masírujú hlavu😒
Ja to beriem tretí týždeň na váhe zatiaľ nič ale na bokoch faldy ubudli,stravujem sa pravidelne,zdravo,necvicim,len behačky okolo detí a povinnosti v práci
@margaretka Ak si zmenila stravovanie tak je to tym a nie nejakym PF.....🙂
@evittam nezmenila,stále rovnako
Ahojte ! Ma z vas niekto skusenost z Lives pectin na chudnutie ?
@bibi52016 ja neviem, ale keď doteraz nič nefungovalo, myslím tým žiadne tabletky, čajíčky, kávičky napriek kope pozitívnych recenzií od predajcov, myslíš, že toto by bol konečne ten fakt zázračný prípravok na chudnutie? Keď Ti aj niekto napíše, že funguje, dosť možné, že to bude len predajca...našla som ich stránku na FB, a nič pozitívne tam nečítam, každý tam píše, že klamú, nefunguje a chce rušiť objednávku 😉
ja vam sem urcite napisem za mesiac dva ci to zabralo, mam na dva mesiace balenie, tak potom urcite napisem a nie som predajca ani nic pod. len sialena koza ktora znovu chcela nieco carovne vyskusat 🙂
@margaretka tak to si zbytočne vyhodila peniaze zaň, pozri si na FB čo sa tam píše. Darmo chceš skúšať čarovné niečo, keď také čosi neexistuje. Bohužiaľ, zdravá strava plus pohyb, jedine to je ten zázrak, ktorý funguje 😉
a čo to je vlastne jablková šťava? A koľko si za to dala?
@margaretka mozte mi dat prosim vasu emailovu adresu, chcem si s vami popisat ale nie tu. Dakujem
@margaretka dobry den, chcem sa spytat ze kolko to uz beriete a ci je uz nejaky vysledok.... 🙂

@buckovak Asi tak nejak a pozor už ide aj do urážok - nejak si jej "stúpila na otlak"... 😀 😉