Po pôrode sa mi nedarí schudnúť: Čo robiť?
Ahojte, chcem sa poradiť a trocha sa aj vyplakať. Počas tehotenstva som pribrala na 86 kg z pôvodných 70kg. Pred otehotnením som sa stravovala výhradne keto stravou plus cvičenie. Myslela som, že po pôrode budem mať dolu aspoň 10kg ale vôbec. Z pôrodnice som prišla s 83kg ... Uz som aj odpuchla, brucho sa zmenšuje veľmi pomaly, kilá vôbec nezmiznú. A to som nonstop v pohybe a bez spánku keďže som na dieťatko sama bez partnera. Kojim ešte k tomu. Čo sa týka stravy snažím sa jesť 3x denne, nie viac. Pečivo len cereálne ,zelenina, kuracie mäso, ryža natural a pod... Som dva týždne od pôrodu. Bývam u mami , od ktorej počúvam len ako vyzerám, kedy to chcem schudnúť , či si myslím, že tu večeru si naozaj môžem dovoliť. Nejaké extra kocikovanie zatiaľ nie je možné kvôli počasiu, doktorka neodporúča s maličkým v týchto zimach.
@lorrainet pozdravujem mamičku a opýtaj sa jej ci zabudol vôl ze teľaťom bol....
A.von preboha ísť môžeš veď ešte ani nemrzne cez deň, kedy chces potom zacat?
Začni každý deň aspoň s pol.hodinou
@lorrainet trosku sa ukludni
2 tyzdne je nic
@slnecnica82 dnes sme boli u pediatricky , má zákaz pokiaľ nie je aspoň 6 stupňov a aj to maximálne na 15 minút.
@lorrainet zakaz? To co je za blbost
@taktotedanie lebo malý ma len 2 týždne

@lorrainet 2 týždne od pôrodu sú veľmi krátka doba. Mame povedz že jej odkazujem aby ťa prestala stresovať.