icon

Poďte so mnou chudnúť

salamandruska
3. sep 2012

ahojte,predstavim sa-mam 25r 165cm a uz asi neuveritelnych cca68kil!fakt des.asi pred cca 3r.som mala 52a zrazu 56,58,60 a potom 63 potom cez vianoce 68,9 potom som schudla 5kg ale uz ich mam zas spat :( je to hrozne..preto som tu lebo viem ze ak nas bude viac pojde nam to omnoho lepsie.ja uz mam odskusane ze samej mi to voobec nejde.potrebujem dakoho kto ma podrzi aja zas jeho.tak piste budem sa tesit.mozme urobit klub chudnutia 🙂 budeme si pisat vahu centimetre daako sa odmenovat chvalit.budem mooc. rada ak napisete.

sisanka
8. sep 2012

@reanda to je super ze jes vsetko a kedy a kolko chces 😀 to ja by som nemohla...a chudnes?ci ani nie... 🙂

miskap2111
8. sep 2012

@nellyza27 možno budem zlá, ale diskusia nepomôže, ak sa človek neprinúti niečo zmeniť.
@reanda to isté aj pre teba, bohužiaľ - takto sa naozaj nedá schudnúť - ten tvoj jedálniček dnes nevyzerá zdravo.

Fakt sa strašne ospravedlňujem, ale je mi tak smutno keď čítam tieto diskusie. Takmer väčšina tu chce schudnúť, ale väčšina si myslí, že "chcieť" je nejaký zázračný prútik, ktorý to proste vyrieši... Baby, fakt si prelúskajte internet, dajte si konkrétny a REÁLNY cieľ, k tomu si urobte plán- stravy a pohybu. A potom sa ho držte, ak naozaj niečo chcete dosiahnuť. A hlavne nebedákajte. Zamakajte na sebe!!!

sisanka
8. sep 2012

@miskap2111 presne presne...mas pravdu 😉 a ak sa smiem spytat aj ty patris k chudnucim?alebo ako?

reanda
8. sep 2012

@sisanka @miskap2111 trosku sme sa nepochopili, ale nevadi 😀

miskap2111
8. sep 2012

@sisanka ja len spevňujem. Mám 43 rokov, veľkosť 36-38 pri výske 173 cm, takže nechcem byť kosť a koža, lebo to na takej staršej už pekne nevyzera 🙂 . Ale behám každý deň 7-9 km.

miskap2111
8. sep 2012

@sisanka a ešte niečo- tiež som si prešla chudnúcou cestou a učila sa z vlastných chýb. Ale už som poučená 🙂

sisanka
8. sep 2012

@miskap2111 fuuuha obdivujem ta...ale trosku mi pripominas moju mamu...tento rok oslavila 50 a vyzera velmi dobre, aj postavu ma taku akurat...tiez sa mi zda ze cely zivot chudla a pomerne sa aj mi zda ze zdravo je, sem tam ma taky "vyzieraci" den ale na jej vek klobuk dolu 🙂 a tiez behala, rychlu chodzu, fitko, atd....ja mam len 23 a som zo seba zhrozena ked sa vidim na fotkach! 😠 ale momentalne sa citim fajn, som nastavena na chudnutie a snazim sa stravovat zdravo + cvicenie tak snad uz som konecne na dobrej ceste 😀 mimochodom mama je momentalne v kupeloch na 3tyzdne tak som zvedava co povie ked sa vrati, lebo ona to bude moct zhodnotit kedze ma dlhsie neuvidi, snad budem o par kil a cm mensia 😀 😀 😀
@reanda a tak teda chudnes ci nie?ci zatial nechavas tomu volny priebeh...

nellyza27
8. sep 2012

@miskap2111 ja velmi dobre viem, ze to nie jr carovny prutik

bublina83
8. sep 2012

Dnes bol hekticky den, ale tak som to nejako zvladla, nestihala som jest ... tak teraz ma z vecere boli brucho ... takze nemam velmi dobry pocit ... a k tomu sa mi vymazali vsetky fotky za posledny rok ☹ a mala som tam aj foto co som sa fotila pred chudnutim, aby bolo z coho porovnavat .. ale ta ma trapi najmenej .. no ale chudnem od stredy, tak to cvaknem znovu, tu nadheru mojho velkeho tela 🙂 dnes moja paleo dieta bola, ze - ranajky prazenica s klobaskou a vela zeleniny, obed ziadny, vecera pecene kura, troska pecienky a tiez vela zeleniny. Idem teraz travit ...

reanda
8. sep 2012

@bublina83 a nepodarilo sa ti ich obnovit tym programom? mne sa to tiez raz stalo, ale to len par fotiek , nastastie.. odvtedy si radsej hned vsetko stahujem z karty do pocitaca.. tolke fotky, to by ma asi slahlo ☹
no ja by som sa veru neprinutila odfotit sa v spodnom pradle 😲 , a keby, tak len rychlo jednym okom kuknem a hned vymazem 😀
ja som si dnes pochutila na syre s jogurtovym dresingom a zeleninou, ani som nic od obeda nejedla, celkom mi to stacilo, len trochu ovocia som malej odjedla z vecere 😵

@sisanka ale ved tu stale o tom pisem.. ze ja nemozem byt na seba prisna.. ja uz mam tiez so sebou svoje skusenosti 🙂 ..keby si nastolim rezim ako miskap, tak sa hned aj sama seba bojkotujem 😀 😉

bublina83
8. sep 2012

@reanda Aaaach, no nepodarilo sa to ani s tym programom, uz na to radsej ani mysliet nechcem. No a ja ak fakt schudnem, tak tu verejne suchnem foto pred a po 😀

reanda
8. sep 2012

@nellyza27 a ty akym stylom chces ist chudnut? nejaka speci dieta? cvicenie?

ozaj baby, ste tu nejake, co kojite? ja malu kojim este, hadam jej to neuskodi, ze by sa nejake toxiny vyplavovali do mlieka pri chudnuti... ved su aj zeny, co chudnu samovolne, aj popri kojeni, tak hadam to je ok

reanda
8. sep 2012

@bublina83 fiha! no tak to chcem vidiet! 😀
to je mi luto s tymi fotkami, ale uz o tom nebudeme, nech na to rychlo zabudnes 🤐

bublina83
8. sep 2012

@reanda No teraz ma ale caka este horsia skuska nervov, idem dorobit tortu na zajtrajsiu oslavu, ktora sa dnes nekonala lebo som na to fakt nemala naladu. Tak dufam, ze nic nebudem oblizovat a ochutnavat a neviem co este ... inak som neodolala a som sa postavila na vahu, tak mam 1 kg menej ... nic moc, ale je to len 4. den.

reanda
8. sep 2012

@bublina83 ked chudnes pomaly, to je len dobre.. aj ked to nie je moc motivujuce.. ja sa asi ani vazit nebudem radsej.. najlepsie to je, ked to clovek na sebe citi a vidi..
este ides tortovat? ze sa ti chce 🙂 a ved ked trochu obliznes, nic sa nestane 🙂 ..pre mna by bola vacsia skuska nervov na oslave - odolat a nedat si z torty krajec 🙂

ja by som uz mala zaliezt do postele, tusim na mna ide hlad 😕 😅

sisanka
9. sep 2012

@reanda neboj sa, nic sa ti s mliekom nestane...toxiny sa vyplavuju keby si chudla extremne rychlo....ja tiez este kojim a cvicim od cca 2mesiacov po porode a maly si nikdy nestazoval na mlieko 😀 😉

nellyza27
9. sep 2012

@reanda rozmyslam nad 90-dnovou dietou plus cvicenie, a ty?

bublina83
9. sep 2012

Zeny, ja mam krizu ... no jasne ze na dnesnej oslave som co to ochutnala ... ale ziadne velke prejedacky. Vcera sa mi nedarilo s pecenim, tak som mala take nervy ... som sa uz dnes neovladla. Dnes sme po oslave este dorabali nejake veci v byte, vsade bordel, kopec prace ... Neviem ako vy, ale ja musim byt uplne v psycho pohode na dodrzanie nejakych pravidiel diety alebo stravovania.

reanda
9. sep 2012

@nellyza27 ja len tak, sama podla seba 🙂
@sisanka ani moja si zatial nestazuje 🙂 , tak hadam je to ok
@bublina83 no co, ako dopadla oslava?nekostovala si tortu? 😉

ja som mala dnes pecene kuriatko a na veceru grecky salat, to som si spravila bohatu nedelu 😅
zajtra idem na nakup a urobim si nejake poriadne zasoby, nech mam z coho varit..
dnes rano som sa vazila, zase je nieco dolu, ale uz sa nebudem, lebo predpokladam, ze sa to teraz spomali a bude ma to len deprimovat..

reanda
9. sep 2012

@bublina83 tak kostovala! 😀 nevadi, ved bola oslava, to je vynimka 😉
no ved to, ta psychika, to je aj moj kamen urazu.. ja ked som s naladou dolu, tak ani skoro nejem, ale ked sa mi podari trochu vyhrabat, tak to potom musim dohanat a keby som sa mala vtedy obmedzovat, tak to nedopadne dobre 😒

zuzanka21
10. sep 2012

🙂 Ahojte dievčence, ktoré ste z BA (bohužiaľ zatiaľ iba v ba) máte čas jednu hodinu do týždňa a chcete chudnúť tak mi napíšte 😉 Mám veľmi dobrú skúsenosť so skupinovým chudnutím Je to kurz zdravia, výživy a zdravého chudnutia, žiadne tabletky na chudnutie ak chcete vedieť viac tak IP Je to naozaj účinné ja som takto zhodila už 10kíl.
Alebo ak by ste chceli pribrať pár kíl a vyformovať si postavu tiež vám viem pomôcť

bublina83
10. sep 2012

@reanda Ja to mam opacne, ked mi nie je dobre tak sa napchavam ... takze ja musim byt velmi OK, aby som mala pevnu volu. Ale dnes je to uz v pohode, vikendove stresy su za mnou a ideme pekne do noveho tyzdna. 🙂

reanda
11. sep 2012

tak mne sa zatial dari, vcera som bola na nakupoch, zasobila som sa vselijakymi dobrotami 😵 dnes som ranajkovala tuniakovy salat a zatial vobec nie som hladna

bublina83
13. sep 2012

@salamandruska ahoj 🙂 odpisujem ti tu, kedze to bola otazka ... moja bilancia za prvy tyzden je 1,5 kg bez hladu a bez cvicenia ... mozno to mohlo byt aj viac, keby sme nemali oslavu 😒 @reanda tebe sa ako dari ?

salamandruska
autor
13. sep 2012

ahoj 🙂 a to je slusne 🙂 bavi ta to takto?

reanda
13. sep 2012

@bublina83 ahoj, ja to trosku flakam, nechce sa mi varit a potom neviem, co mam jest, vcera som cely den skoro nic nejedla a vecer sme si s muzom objednali kebab 😅, predvcerom zas doniesol sampanske, tak som si dala za poharik, ked mala zaspala.. len ma kazi 😀
a dnes som nejak stale nespokojna, furt nieco dzobem, sice ziadne maskrty, ale nie je to ono, ani vonku sme neboli, ked prsi, tak len zhanam.. hadam sa zas zajtra dam do richtiku 🙂
pozeram, ze si nieco vypekala, sa provokujes? 😉

bublina83
13. sep 2012

@reanda No musela som 🙂 mala som recept tu od jednej mamicky, tak som ju chcela potesit ako sa vydarilo ... u nas je pecivo strasne drahe, chlieb stoji 2,50-3 eura ... a na chlieb z domacej pekarne uz nemaju moji jedaci chut, dost sa mrvi ... tak som im upiekla taketo rozteky 🙂 samozrejme som kusticek kostovala, ale inak od tej oslavy v nedelu som mala toooolko prehreskov, zajtra zacinam zase poctivo 🙂 no tak dufam, ze to bude lepsie, lebo musi ist dole 25 kg tak nech mi to netrva 10 rokov 🙂 no ja uz tiez neviem co varit, ale vzdy nieco musim, to by mi tu nebolo odpustene ... inak mam dole len 1,5 kg a cm som sa este nemerala, to az o mesiac ...

dorekapa
16. sep 2012

@salamandruska Ahoj salamandruska.Tak ja som sa tu dnes zaregistrovala a trvalo mi chvilu pokial som sa tu akosi zorientovala.No myslim,ze nas tu ej dost vela ktore chceme schudnut.Ja sa uz nemozem vyhovarat,ze som pribarala po porode,lebo dcerka bude mat o dva mes.6 rokov.Prave naopak.Po porode som schudla na 90 dnovej diete a potom som este dala par kil dole a skoncila som na 58 kg,ale teraz mam tipujem 65 kg.Vratila som sa k 9O dnovej diete,ale uz som to nezvladla,bola som vycerpana..dieta vyzaduje cas,domacnost,praca,varenie....vzdala som to po 3 tyzdnom,ale schudla som tri kila.No teraz po lete,som pribrala.U mna je leto najkritickejsie.Vonku dlho vidno a ja mam pocit,ze este nie je neskoro tak tlacm do hlavy.Myslim,ze asi najskor schudnem,ked nebudem po 17 stej jest a do toho zapojim 3x do tyzdna aerobik.Skusime to spolu??

bublina83
16. sep 2012

@dorekapa Ahoj, sme radi ja a @reanda ze si prisla do tohto fora, lebo to tu nejako upada 🙂 teda aspon v tejto teme ... ja drzim paleo dieta a @reanda ti sama urcite rada napise 🙂

reanda
16. sep 2012

@bublina83 @dorekapa no caute, tu sa chudne nejak potichu, asi vsetky zatinaju zuby 😀 .. ja sa zatial drzim tak napolovicu, nie som taka dosledna ako zo zaciatku, ale snazim sa nevzdavat a nehadzat vsetko za hlavu 🙂 .. ja som si naordinovala bezsacharidovu dietu, cize nejem chlieb, cestoviny, ani nic ine od muky, zemiaky, ryzu, samozrejme ziadne sladkosti, len cukor do kavy si davam, to si zatial doprajem 🙂 a ovocie, toho sa vzdavat nebudem 🙂 .. no ale posledne dni som nejak nesvoja, tak to trochu porusujem a dam si aj krajec chleba alebo jeden knedlik, a tak 😕 , co by este nebolo take hrozne, ale vcera sme dostali vysluzku zo svadby a to som neodolala, svadobne zakusky, tak som si dala, ale boli malicke 😀 a dnes sme boli na vylete a to som zase neodolala zmrzline, si predstavte, mali makovu, to som v zivote nejedla, ale oplatilo sa zhresit, bola super 😅 .. takze takto pomaly to taham, vzdy vecer si poviem, ze zajtra uz ziadne prehresky, ale aj tak to ide len, co den da 🙂
pre istotu som sa ale nevazila , az ked budem mat lepsi den 😉
a vy ako?