Poďte so mnou chudnúť
ahojte,predstavim sa-mam 25r 165cm a uz asi neuveritelnych cca68kil!fakt des.asi pred cca 3r.som mala 52a zrazu 56,58,60 a potom 63 potom cez vianoce 68,9 potom som schudla 5kg ale uz ich mam zas spat :( je to hrozne..preto som tu lebo viem ze ak nas bude viac pojde nam to omnoho lepsie.ja uz mam odskusane ze samej mi to voobec nejde.potrebujem dakoho kto ma podrzi aja zas jeho.tak piste budem sa tesit.mozme urobit klub chudnutia 🙂 budeme si pisat vahu centimetre daako sa odmenovat chvalit.budem mooc. rada ak napisete.
@justice007 no stravu som upravila že totálne!!! žiadne sladkosti,vyžieranie mimo času,jedenie každé 4 hod malinké porcie,hoone zeleniny a každý druhý den 60 min na orbitreku ....ide to pekne dolu! 😲
Pripájam sa ku Vám žienky. Ja mám žalostných 72kg (171cm)... po pôrode šlo všetko dole (pribrala som 9kg) a potom som sa rozožrala (však kojím, malá to zo mňa "vycicia"), hmm, ha-ha. Sem-tam ide ručička na váhe o nejaké kilo dole, ale potom opäť naspäť...
Ja chcem začať v pondelok. Idem si variť z knihy Redukčná diéta, ale nebudem jesť presne všetko čo je tam na každý deň (vzhľadom na náš týždenný rozpočet 🙂 ), ale budem jesť pravidelne v malých dávkach a skúsim si to aspoň trošku prispôsobiť knihou, budem sa ňou inšpirovať 😀 Len mi prosím poraďťe čo ZNIŽUJE CHUŤ NA SLADKÉ??? 😅
Pridá sa niekto? 🙂
...aj ja potrebujem schudnut do leta...🙂...bojim sa nejako obmedzovat stravu,kedze malu vyhradne dojcim...a pri dvoch detoch mi nejako neostava cas na sportovanie...jaaaaj strasne nieco...
@zuzulaxx no, ja sladké veľmi môžem... ale najlepšie bude asi zaprieť sa iba...
@michaela317 tak to je iné, keď ešte len dojčíš, aj ja malú ešte kojím (aj keď by som ju už najradšej odstavila), ale ona je už všetko a stále (po kom to asi má 😀 ). Veru do leta by som aj ja chcela... konečne v plavkách vyzerať 🙂 a ešte chcem bábo (lámem aj mm 😎 ), teda, ešte nie hneď (možno je to pre niekoho nelogické, že keď schudnem chcem otehotnieť), ale chcem byť pekná tehuľka a hlavne nechcem mať paže ako zápasník 🙄 a je lepšie, keď priberiem zo 63kg (to by som chcela docieliť 😎 ) tých 10kg ako keď priberiem z terajších 72 na pomaly 90 😖 ako veľryba. Mm si zo mňa cez tehu robil srandu, že ma bude musieť do vane dávať obuvákom 😀 (vzhľadom aj na rozmery našej vane a aj moje 😀 ).
No, ale myslím, že sa to dá, len neviem ako (však každá chodíme okolo bába, upratujeme, varíme, perieme, ... ) 😖 aj baby, s ktorými chodíme von schudli aj pri dojčení, to len ja som priberala...
@kacckaa mne vyrazne pomohlo znizit chut na sladké, keď som sladkosti, cukor a bielu múku vylúčila z jedálnička. (Má to svoje biologické vysvetlenie - metabolizmus glukozy a inzulínový pík.. ). Toto sa samozrejme nedá dodržať večne- hlavne ak má človek "sladkú papuľku" 🙂, takže po nejakom čase som zaradila aj sladkosti, ale dám si ich jeden krát do týždňa (cez víkend, keď sú návštevy, resp. sa vypeká) a to si naozaj aj doprajem. 🙂 Nemá to na moju váhu žiadny nepriaznivý vplyv (ale je aj pravda, že ja to vybehám).
@miskap2111 Super 🙂 Ja som zabudla napísať, že samozrejme budem aj cvičiť, chodila som aj na zumbu aj na aerobik, takže nejaké cviky ovládam a aj na nate ich je množstvo, zadovážili sme si stacionárny bike a tiež behám (za malou, asi ako všetky) 😀 tak hádam 😵
@michaela317 ja mám 4 detičky a tých 60 min na cvičenie si vždy nájdem hoc aj o osmej večer 😉
@zuzulaxx Krasna profilovka 🙂 normalne som ta nespoznala 😉 usmev ti sekne
@kacckaa ...tak ak sa ti to vsetko bude darit, tak davaj nejake dobre rady...🙂...doteraz som este nikdy nedrzala ziadnu dietu,takze v tom chodit nejako neviem...kazdy pise vela zeleninky...len neviem akej...ci to mam mat ako prilohu alebo len cisto zeleninku??? Takze vsetky dobre rady,ako schudnut s radostou uvitam ...nemam pocit,ze to,ze beham okolo dvoch deti a dojcim nejako dobre vplyva na moje sadielko...
@zuzulaxx ...tak to by som aj ja rada nejako dosiahla...🙂
@michaela317 jasne, ak sa ukážu nejaké výsledky, hneď píšem 🙂
@justice007 dakujem pekne 🙂
ahoj baby ja uz som taka zakomplexovana ze nemam chut bojovat s mojou nadvahou mam dve detičky a brala som viac nez 8 rokov antikoncepciu co sa ukazalo hlavne na mojej vahe a psychike vyskusala som uz fakt kadeco mam 80 kg a meriam 165 cm necitim sa dobre a som sama na seba nahnevana predtym som vazila 50kg aj po prvom dietati
@dnika2
@samdruska baby ja vas chápem,ja som važila 95 kg pri výške 177cm,hnus,ale ako som sa dala na chudnutie a cvičenie tak som schudla na 78 kg ale akosi sa to zastavilo teraz,tiež som z toho nervozna niekedy a najradšej by som sa na to vyprdla,ale krásna postava a buduce leto ma motivuje že musim vydržať ak nechcem chodiť v horučavach ako slonica 😒 je to ťažké a hlavne dlháá trať,ale verim si,kua ked to ine dokázali tak musim aj ja....
držím vam palce 😵
baby ja som uz aj cvicila ale mam to aj rodove obidve moje babky boli boubelky a vsetky moje tety tak isto bojim sa ze to je aj moj pripad....
poradte mi ako na to ,????? potrebujem dat dole neskutocnych 20 kg fuuuuuuuuuuu neverim si !!!!!
@samdruska vies co sme na tom rovnako...stale som sa vyhovarala ze to mame v rodine 😀 a tiez by som chcela dat tych 20kg dole...no teda teraz uz len 15 😉 od augusta sa stravujem 5krat denne, striedavo 4krat denne, chvilku som drzala dietu a nevedela ako sa stravovat...odvtedy som schudla cca 5kg....a teraz som sa prihlasila do emailoveho kurzu Mira Veseleho a idem sa zacat stravovat podla neho 😉 kukni stranku www.chudnutie-ako.sk ... ide o pocitanie a vazenie si stravy...ja som sa tomu dlho branila lebo som si myslela ze je to tazke a nechcelo sa mi....a teraz som sa prihlasila do toho kurzu a a pomalicky sa ucim pocitat,vobec to nie je tazke a dokonca ma to aj bavi, vobec nie som hladna a nemam potrebu jest hluposti 😉 ak ti mozem poradit tak to ze jes jedenkrat denne je velmi zle...telo si uklada vsetko do zasoby a mas spomaleny metabolizmus, zacni jest 5krat denne a mensie porcie a hlavne vela zeleniny, aj kilo denne....alebo saprihlas do toho kurzu 😉 je to zdarma...
no ale zadara to asi neni
@zuzulaxx www.chudnutie-ako.sk a tam v lavom hornom rohu je ze emailovy kurz chudnutia....a tam treba zadat email a meno a to je vsetko...kazdy den ti bude chodit mail s radami 😉
@dnika2 no dufam ze ano 😀 je tam ze zdarma a kedykolvek to mozes zrusit....uvidim co bude na konci ak bude aj pokracovanie s platenim tak to uz odmietnem 😉

@zuzulaxx dakujem 😉 a co presne robis pre seba ty? mozno sa nejak inspirujeme 🙂