icon

Pomáha Mounjaro skutočne schudnúť?

5. feb 2026

Ahojte, prosim vas tie zienky ktore ste uzivali mounjaro ake mate s tym skusenosti len realne. Mam nadvahu cvicim a strazim si vahu ale stale naberam. Neviem uz co robit. Schudli ste? Dakujem.

anonym_430d19
5. feb 2026

Ked mas dobre enzymy a hormony, neexistuje ze naberas ked si v deficite. Z toho vyplyva ze v deficite nie si. Ak nemas v poriadku enzymy a hormony, treba riesit tie.

anonym_786461
5. feb 2026

Injekcie na chudbutie funguju preto, lebo nebudes mat chut jest, takze budes jest malo a tym padom budes v kalorickom deficite. Rovnaky efekt chudnutia dosiahnes aj bez injekcie ked mas silnu volu a dokazes ignorovat fyziologicke potreby natolko, ze sa udrzis v deficite. Za mna je lepsie sa hecnut a schudnut pevnou volou a poctivim pocitanim kazdej kalorie bez vedlajsich ucinkov injekcii pre ludi s cukrovkou. Treba len zacat, a nie od pondelak, nie od noveho mesiaca, ale hned.

anonym_c34fc5
5. feb 2026

@anonym_autor nie ja, ale blízka osoba a veľká nadvaha.Schudla, už si nepicha a pokračuje v chudnutí a cvičení.Je to o sebazapreti...potrebovala schudnúť kg, aby vôbec vladala cvicit

anonym_aaeb49
5. feb 2026

mas tu 63 tem o munjaro. Neskusala si si ich precitat?

anonym_e56b65
5. feb 2026

@anonym_autor áno, schudla som.
Je to extrémna pomoc. Si ale na zlej stránke lebo tu dostaneš len sám výsmech a urážky.
Pozri si radšej skupiny na FB kde dostaneš aj reálne rady

procrastique
5. feb 2026

Záleží, ak máš nadváhu pretože ješ veľa kalórií tak pomáha...

anonym_4cd318
5. feb 2026

pokiaľ zjesť viac ako "vyskáčeš" cvičením, tak neschudneš. A ak nechudneš, tak zrejme stále veľa ješ, resp. možno aj málo v tvojich očiach, ale kaloricky.

anonym_7be0dd
5. feb 2026

zamyslela si sa nad vedlajsimi ucinkami ?

1europa23
5. feb 2026

@anonym_autor myslim ze vo tilme ozempic na voyo je to velkom dobre vysvetlene ako to funguje

anonym_695b08
5. feb 2026
@1europa23

@anonym_autor myslim ze vo tilme ozempic na voyo je to velkom dobre vysvetlene ako to funguje

@1europa23 aj taky je. Vdaka, pozriem.
Ja som tam teraz videla onlyf..ns, skorobsom odpadla

1europa23
5. feb 2026
@anonym_695b08

@1europa23 aj taky je. Vdaka, pozriem.
Ja som tam teraz videla onlyf..ns, skorobsom odpadla

@anonym_695b08 ano je tam aj o tom mounjaro hovorene

anonym_4878c1
5. feb 2026

Som na Mounjaro od konca novembra, schudla som 12 kg pri 11 užitých dávkach, vedľajšie účinky nemám. Plánujem ešte 10 kg dať dolu, potom s tým skončím. Odporúčam. Mounjaro ma oslobodilo od nekonečného myslenia na jedlo.

1europa23
5. feb 2026
@anonym_4878c1

Som na Mounjaro od konca novembra, schudla som 12 kg pri 11 užitých dávkach, vedľajšie účinky nemám. Plánujem ešte 10 kg dať dolu, potom s tým skončím. Odporúčam. Mounjaro ma oslobodilo od nekonečného myslenia na jedlo.

@anonym_4878c1 mna zaujima len tak vam to lekarka predpisala aku ste mali pivodni vahu

anonym_4878c1
5. feb 2026
@1europa23

@anonym_4878c1 mna zaujima len tak vam to lekarka predpisala aku ste mali pivodni vahu

@1europa23 bola to lekárka na klinike, ktorá poskytuje reguláciu hmotnosti. Mala som bmi 30 (87 kg na 170 cm).

anonym_86b880
Odpoveď bola odstránená
anonym_9336a2
Odpoveď bola odstránená
anonym_74141b
7. feb 2026

Takže je to len o tom že tento liek a aj ozempic tlmia chuť do jedla a človek len menej je a tým padom schudne ?

procrastique
8. feb 2026
@anonym_74141b

Takže je to len o tom že tento liek a aj ozempic tlmia chuť do jedla a človek len menej je a tým padom schudne ?

@anonym_74141b Ano

zdencaaaa
Odpoveď bola odstránená
ester1307
16. feb 2026

Ahojte, prosím aké pocity cítite po užite 2,5mg mounjaro? Ja nemám nejaký extra pocit, že by sa mi zmenili chute do jedla, stále mám chuť jesť a vôbec nemám také nechutenstvo ako mnohý popisujú, že majú problém dojesť porciu, pripadne sa musia nútiť do jedla… a neviem teda, či je pre mna táto dávka slabá alebo to mám v hlave len divne nastavené.

procrastique
16. feb 2026
@ester1307

Ahojte, prosím aké pocity cítite po užite 2,5mg mounjaro? Ja nemám nejaký extra pocit, že by sa mi zmenili chute do jedla, stále mám chuť jesť a vôbec nemám také nechutenstvo ako mnohý popisujú, že majú problém dojesť porciu, pripadne sa musia nútiť do jedla… a neviem teda, či je pre mna táto dávka slabá alebo to mám v hlave len divne nastavené.

@ester1307 2,5 je štartovacia dávka, väčšina sa drží na 5mg alebo 10mg aby mali spomínané pocity...

ester1307
1. mar 2026

Zdravím, hlásim sa po 4tej dávke (2,5 mg) a ja naozaj neviem, ale úprimne necítim absolútne žiadny rozdiel v chutiach, dokonca sa mi zdá, že mám ráno ešte väčší hlad. Nemá niekto z vás prosím skúsenosti, že by naozaj počas užívania mounjaro necítil absolútne žiadne tlmenie hladu a food noise? … Neviem či naozaj ide len o to že je to nízka dávka, ale väčšine ľuďom už aj ta 2,5mg stačí ….