icon

Pomáhajú platené programy na chudnutie skutočne schudnúť?

4. sep 2026

Dobrý večer. Dala som za online program 60 eur a po mesiaci mám pocit, že som si vlastne kúpila recepty, tabuľku na váhu a pripomienky aby som sa hýbala 😅 Čakala som asi niečo viac.

Nechcem to hneď odpísať, ale pomohlo vám niečo takéto reálne aj schudnúť? Alebo sú tie platené appky a programy skôr len motivácia na začiatok?

anonym_867b2c
4. sep 2026

@anonym_autor a co ten program ma za teba cvicit?

anonym_ac968a
4. sep 2026

youtube ti nestaci?

domkakvet
4. sep 2026

@anonym_autor nic take som sice nekupovala, ale ak chces schudnut, tak strava a pohyb su najdolezitejsie, ak ti to pred tym neslo, tak myslim, ze ta pripomienka moze byt pre teba celkom fajn.

anonym_fb2a8b
4. sep 2026

za 60e? Za mňa odrb. Myslím že každý kto chce schudnúť má naštudované info.

euka210
4. sep 2026

@anonym_autor realne svagrine pomohla asi vyzivova poradkyna alebo neviem, co to bolo. Urobila jej na mieru jedalnicek 5xdenne na mesiac asi, asi aj recepty, cvicila doma s vlastnou vahou pocas RD. Musela si varit extra jedlo pre seba. Za 3mes schudla 10kg.

podvody
4. sep 2026

@anonym_autor tie distančné je nič. To je zmysel reálneho kurzu kam fyzicky chodíte, že to dáva tú disciplínu. Čo je online ako keby ani nebolo. Treba reálne tam byť! Či je to cvičenie, jazykový kurz, chudnutie atď.

anonym_4f2569
4. sep 2026

Ale ved presne preto sa na tychto chudnucich a dietnych veciach skvele zaraba 😁
Pretoze clovek, ktory chce schudnut nevytrva, skusal uz vsetko, a je zufaly = cize ochotny zaplatit aj vacsie ciastky (ako tychto 60 euro) lebo si mysli ze "ale ked uz riadne zaplatim, istotne schudnem". Ale volu vytrvat ani zapriet sa si tym nekupi. Ani pozadovany efekt si tym nekupi.

anonym_bcb72c
4. sep 2026
@podvody

@anonym_autor tie distančné je nič. To je zmysel reálneho kurzu kam fyzicky chodíte, že to dáva tú disciplínu. Čo je online ako keby ani nebolo. Treba reálne tam byť! Či je to cvičenie, jazykový kurz, chudnutie atď.

@podvody aj na sebe to aplikuješ?

biba_18
4. sep 2026

niekomu pomáhajú, niekomu nepomáhajú 🤷‍♀️ záleží od človeka akú má motiváciu…

anonym_8e7cd8
4. sep 2026

@anonym_autor Treba ti len jednu platenú appku Kalorické tabuľky za 36€/rok. Receptov na varenie je zadarmo dosť, aj videí na cvičenie. Čiže evidujes si všetko, čo zjes - musíš to vážiť na gramy, nerob zložité jedlá, nejedz čo ti nechutí, nepojedaj medzi jedlami žiadne snacky. Pri kalorickom deficite schudne každý.
Ja používam túto appku na evidenciu cukru a nasýtených mastných kyselín. Mám problém udržať si hmotnosť, lebo stále mi klesá, keďže bez cukru a nasýtených je problém zjesť toľko kilojoulov.

anonym_f0dfcf
4. sep 2026

Mala si si precitt, co za tie peniaze dostanes. Vsetky kurzy funguju, ze niekto spravil vycuc, pripravil a preda to ludom, ktorym sa nechce to nastudovat samym.
Kaloricke tabulky su zdarma, zaklad ti staci. Plus si pozri predosle diskusie, lebo sa aj tak pise v kazdej diskusii dookola to iste. Cvicit, chodza, deficit.

podvody
4. sep 2026
@anonym_bcb72c

@podvody aj na sebe to aplikuješ?

@anonym_bcb72c čo sa chudnutia týka nikdy som sa nezapájal do nejakého programu. Ale hocijaké iné kurzy či programy, som vždy volil verziu byť fyzicky prítomný, aj keď ponúkali obe verzie teda aj tú dištančnú.