Potrebujem súrne schudnúť 5 kg
Baby, mám 160 cm a 62 kg a potrebujem za 3 týždne súrne schudnúť 5 kg. Prosím, poradte mi, ako na to. Ale kojím - myslíte, že nemôžem prísť o mliečko? Ďakujeeeeeeem
@jenn ahoj najviac vodicky treba pit hlavne doobeda pretoze vtedy pracuju najviac oblicky - takze sa najlepsie cisto organizmus 🙂 a potom uz pomali ako keby idu spat a pracuju velmi malo ... 🙂 dokonca po 19 tej vy sa mala voda
pit len minimalne dokonca z toho vznika podhrdlinka ale vodu treba pit hlavne cistu a tristvrte dennej davky aspon do tej 13 tej ! drzim palce v chudnuti !
ak mozem reagovat na uvodny prispevok, moja sestra zacala ducanovu dietu, za 5 dni schudla nejakych 7kg ale nedostala sa ani cez prvy tyzden, pretoze jej bolo zle, bola totalne vycerpana a podrazdena. tato dieta je otrasna a kto sa na nu da, zahrava s vlastnym zdravim.. ziadne dieta nieje dobre riesenie
chudnúť nie od zajtra, ale začať hneď ako sa rozhodnete. to je jeden z najlepších spôsobov, potom si len povedať prečo to robiť a výsledky sa ukážu možno skôr ako by sa dalo čakať. veľa veľa toho o chudnutí určite každá máme načítané - veľa piť (0,4l na 10kg váhy), menej sladkého, mastného, vyprážaného, pridať ovocie, zeleninu a trochu pohybu, hoci aj s deťmi sa po byte naháňať... toto všetko vieme, tak len šup šup bez rečí do "práce"
a keď to stále nestačí, ja som pridala doplnky výživy - zásadité minerály, nemali vplyv na mliečko - ktoré odkysľujú organizmus a... a za 6 týždňov som mala o 2 konf. veľkosti menej :D
len sa treba naozaj úprimne rozhodnúť a pustiť sa do toho, nehľadať výhovorky prečo sa to nedá. sme ženy a my si nájdeme vždy cestu ako sa veci dajú spraviť aj keď všetci okolo tvrdia, že sa nedajú !!!!!
Kto by mal zaujem mozem hi okaslat:40ky teploty,vracanie,bolave hrdlo,za den zjem pol misky polievky
Schudnutie zarucene...
Dobrý recept na zahnatie chuti na jedlo veľa ale veľa tekutín. Ak máš chuť na niečo tak pi a dobrý oblbovák je žuvačka. Aspoň mne to pomáhalo pri chudnutí a viem o čom hovorím pred rokom som mala o 12kg viac a šla som z XL na M 😉 Takže držím palce lebo keď Vás tu čítam tak mi to moc a moc niečo pripomýna ale už mi stačí teraz už si tak nemusím dávať pozor na stravu len cvičenie aby sa udržalo to čo som krvopotnou snahou pomaly ale fakt pomaly dosiahla. Takže držím Vám palce a hlavne len pevnu vôľu bez nej to nejde 😀
ahoj, dovolim si navrhnut Ti vynechat cukor uplne, obmedzit konzumaciu chleba, celkovo prijimat stravu malo varenu, jest jednoduche jedla, velakrat a velmi malo.Jedz, co si ziada svoje telo, s vynimkou cukrov. Vecer sa snaz jest najneskor okolo 18,00.Velmi je dolezite vypit denne 3 litre cistej vody, ziadny sladeny napoj, to si radsej obcas dopraj zmrzlinu.Okrem toho mam velmi ucinne riesenie na chudnutie, ale aby som dodrzala pravidla fora, mozem Ti odpisat iba z mojho mailu, ak by Ta to zaujimalo.Prajem vela zhodenych kil a hlavne, aby si nehladovala.Tvoje telo si potom bude ukladat este viac tuku! info.fratrikova@gmail.com
Ďalšia reklama na farmaceutické svinstvá?! Dievčatá, ak to nemáte kde predať, tak si reklamu niekde zaplaťte a nechoďte tu zavádzať slušných a inteligentných ľudí. Kto už len uverí takej volovine, že tabletkami schudneš 12kg za viac ako mesiac. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ahojte dievčence tak vy ste take bojovničky s kilami ako aj ja? 🙂 a tie neskutočne chute na sladke jaaaaaj ako sa ja zato neznášam :p a neviem si pomôcť :/ raz som niekde čitala že vydržat ,odopierať a zhruba po 3 týždňoch chute prejdu len ako vydržať tie tri týždne :D .... ja som teraz chcela skusiť 5 dnovu mliečnu dietu no čisto na mlieku a čajoch vode som vydržala dva dni dnes som si dala hryz malej z rožka :D a robila som im čierneho princa či som dva nezožrala 😀 😝 a je po mojej 5 dnovej očiste :D ...brucho splaslo no uvidim ako zajtra dnes rano bolo dole 1,5kg....citim sa lahšie aj brucho je dole a to za dva dni zajtra zvestujem ako na tom som :D ....no neviem či vydržim ešte tie dva dni :p ...a tu ako som vas čitala som sa dočitala že najviac vody treba pit hlavne do 13 prečo??? 😕 samozrejme že po 17 som prestala jest a idem sa krotit aj s tymi sladkosťami a aj všetkym kysnutym 😨