Prečo mi váha neklesá i napriek cvičeniu a kalorickému deficitu?
Už asi 25 dní som v kalorickom deficite. Chodím silovo cvičiť a občas pridám aj kardio na páse.
Na začiatku som bola na InBody, podľa toho som sa nastavila a dnes som sa po čase odvážila.
Váha ukázala presne to isté číslo. Ani o deko menej.
Priznávam, že ma to trochu zamrzelo.
Partner mi hovorí, že sa mi zmenšili boky a brucho, ale ja to na sebe zatiaľ veľmi nevidím.
Miery som si odmerala až dnes, predtým mi to ani nenapadlo, takže nemám porovnanie.
Je možné že by som nič neschudla? Idem z 90 kg, myslela som že to praveze pôjde rýchlejšie z tak veľkej váhy
@anonym_057cff áno ako prvá ide dole voda. No na mna toto nikdy nefungovalo. Možno aj preto že mám mierne nefunkčnou štítnu žľazu.
Mala som to tak aj po prvom tehu. Najprv nič nič, už zúfalá tak som sa pomerala a potom som bola spokojnejšia a zrazu na váhe pekný úbytok.
@anonym_95623f ja som zas vzdy zadrziavala vodu, preto viem o co ide , chapem ze kazdy to mame inac

@anonym_95623f ja za 2 tyzdne dala 2kg ale len preto ze sa viac hybem a pritom vidim ze cm idu dole nie som spuchnuta a na oblecku vidim ale to su zanedbatelne straty. prve 2-5 kg zvykne byt vodaaaaaaa
@anonym_057cff áno ako prvá ide dole voda. No na mna toto nikdy nefungovalo. Možno aj preto že mám mierne nefunkčnou štítnu žľazu.
Mala som to tak aj po prvom tehu. Najprv nič nič, už zúfalá tak som sa pomerala a potom som bola spokojnejšia a zrazu na váhe pekný úbytok.