icon

Prečo mi váha neklesá i napriek cvičeniu a kalorickému deficitu?

Dnes o 10:11

Už asi 25 dní som v kalorickom deficite. Chodím silovo cvičiť a občas pridám aj kardio na páse.
Na začiatku som bola na InBody, podľa toho som sa nastavila a dnes som sa po čase odvážila.

Váha ukázala presne to isté číslo. Ani o deko menej.
Priznávam, že ma to trochu zamrzelo.

Partner mi hovorí, že sa mi zmenšili boky a brucho, ale ja to na sebe zatiaľ veľmi nevidím.
Miery som si odmerala až dnes, predtým mi to ani nenapadlo, takže nemám porovnanie.

Je možné že by som nič neschudla? Idem z 90 kg, myslela som že to praveze pôjde rýchlejšie z tak veľkej váhy

Strana
z4
anonym_10da77
Dnes o 12:26
@anonym_autor

@anonym_057cff nesolím skoro vôbec

@anonym_autor muž 170cm váha 87-88kg, kalorický príjem do 2000kcal denne, váha sa stabilne drží, bez fyzickej aktivity okrem cesty pešo na nákup. Mala by si začať chudnúť,aj bez aktivity ,ak máš údaje potravín zadané správne...

anonym_8b49fb
Dnes o 12:28
@anonym_30bce9

V podstate robím to čo ty, podobná výška len o 15 rokov viac mám ako ty. Začínala som cvičiť s 68kg a dnes mám o 10 viac. Chce to len čas a váhu zahodiť. Prikladám foto, keby chce niekto rýpať, že fake - áno, zmenila som pozadie, lebo to skutočné bol mrte bordel 😀 3 roky cvičenia, 5-6x do týždňa a strava presne to čo píšeš. Mesiac je ešte máličko, zvládneš to!💪🫶

@anonym_30bce9 a kristušát😍 pecka👌
Dojdem domov a váha letí z okna

autor
Dnes o 12:28
@anonym_a2bf5c

@anonym_autor No v deficite si určite neni. Po 25 dňoch deficitu po 600kcal by si mala mať o 2 kilá menej. Vzhľadom na tvoju váhu a aktivitu asi aj 3.

Ak si dávaš do tej kalorickej tabuľky že kuracie prsia 200kcal a vysmazis si ho na oleji, tak sa nedivím, že nechudnes

@anonym_a2bf5c no v deficite určite som. Načo sa ma snažíš presvedčiť o niečom o čom nevieš? Olej skoro nepoužívam, vlastne vôbec , ja si varím v Hf, na panvici som nič nerobila dobré 2 roky. A keby aj používam ako napr maslo, vážim a zapisujem

anonym_30bce9
Dnes o 12:34
@anonym_8b49fb

@anonym_30bce9 a kristušát😍 pecka👌
Dojdem domov a váha letí z okna

@anonym_8b49fb jedna vec, ktorú málo ľudia propagujú a bolo by treba, lebo by to pritiahlo viac žien k cvičeniu je, že keď silovo cvičíš vyzeráš mladšie. Nie len telo, ale aj tvár, držanie tela a energia. Suché chudnutie zanecháva z ľudí vyčerpané tiene. Niekto povie, že príliš veľa svalov, ok názor, ale pravda je, že zdvihnem váhu dospelého chlapa nad hlavu a už roky ma nikde neseklo, chrbát nebolí a benefit++ je, že mi odišli bolesti hlavy, ktoré som mala z krčnej chrbtice. Stojí to za to.

anonym_9a6f81
Dnes o 12:39
@anonym_30bce9

V podstate robím to čo ty, podobná výška len o 15 rokov viac mám ako ty. Začínala som cvičiť s 68kg a dnes mám o 10 viac. Chce to len čas a váhu zahodiť. Prikladám foto, keby chce niekto rýpať, že fake - áno, zmenila som pozadie, lebo to skutočné bol mrte bordel 😀 3 roky cvičenia, 5-6x do týždňa a strava presne to čo píšeš. Mesiac je ešte máličko, zvládneš to!💪🫶

@anonym_30bce9 kokso 😲

anonym_8b49fb
Dnes o 12:39

Ja cvičím každý deň niečo, tiež silový, ale popri tom teraz v zime nerobím nič, lahnem si k TV, strava ako kedy.
Ale v lete, keď je človek vonku, ide na bicykel, prechádzku, plávam, korčuľujem, vypotím sa atď tak tá postava vyzerá oveľa lepšie s tým kardiom, možno skúsiť skákať na švihadle, alebo niečo čo by ťa bavilo autorka, pre mňa je to 100 a1☝️skús sa prekonať trochu

anonym_010877
Dnes o 12:41
@anonym_a2bf5c

@anonym_autor No v deficite si určite neni. Po 25 dňoch deficitu po 600kcal by si mala mať o 2 kilá menej. Vzhľadom na tvoju váhu a aktivitu asi aj 3.

Ak si dávaš do tej kalorickej tabuľky že kuracie prsia 200kcal a vysmazis si ho na oleji, tak sa nedivím, že nechudnes

@anonym_a2bf5c 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

anonym_8b49fb
Dnes o 12:47
@anonym_30bce9

@anonym_8b49fb jedna vec, ktorú málo ľudia propagujú a bolo by treba, lebo by to pritiahlo viac žien k cvičeniu je, že keď silovo cvičíš vyzeráš mladšie. Nie len telo, ale aj tvár, držanie tela a energia. Suché chudnutie zanecháva z ľudí vyčerpané tiene. Niekto povie, že príliš veľa svalov, ok názor, ale pravda je, že zdvihnem váhu dospelého chlapa nad hlavu a už roky ma nikde neseklo, chrbát nebolí a benefit++ je, že mi odišli bolesti hlavy, ktoré som mala z krčnej chrbtice. Stojí to za to.

@anonym_30bce9 áno, mám takú kamarátku, schudla 25 kg bez cvičenia, ale chodí hrbatá, zadok padnutý a jej sa to páči.
A ja sa presne s tebou stotožnujem, ako som začala cvičiť silovo nič ma nebolí, spím dobre.
Predtým mi stále niečo bolo, raz chrbát, rameno, koleno, o krčnej ani nehovorím, ráno som vstávala ubolená.
No nič, pridám trochu, vyzeráš skvelo naozaj🙏🏼

anonym_30bce9
Dnes o 13:04
@anonym_8b49fb

@anonym_30bce9 áno, mám takú kamarátku, schudla 25 kg bez cvičenia, ale chodí hrbatá, zadok padnutý a jej sa to páči.
A ja sa presne s tebou stotožnujem, ako som začala cvičiť silovo nič ma nebolí, spím dobre.
Predtým mi stále niečo bolo, raz chrbát, rameno, koleno, o krčnej ani nehovorím, ráno som vstávala ubolená.
No nič, pridám trochu, vyzeráš skvelo naozaj🙏🏼

@anonym_8b49fb o rok založíme diskusiu a teším sa na tvoju foto, nech môžem tiež chváliť 😊🍀

anonym_8b49fb
Dnes o 13:21
@anonym_30bce9

@anonym_8b49fb o rok založíme diskusiu a teším sa na tvoju foto, nech môžem tiež chváliť 😊🍀

@anonym_30bce9 anooo, idem do tohooooooo💥 ďakujem za nakopnutie💗

simsalabim
Dnes o 13:47
@anonym_a2bf5c

@anonym_a2bf5c blbost! Ludske telo nie je stroj, ze donho nieco (ne)nahadzem a vypluje ti telo podla sablony. Jasne to je vidiet nielen na chudnuti a priberani, ale aj na takych veciach ako lieky (niekomu antibiotika zaberu hned, inemu to trva 3 dni, niekomu od bolesti zaberie paralen, inemu vobec...). Kazdy clovek je iny a jedinecny a nic nemas zarucene. Da sa zovseobecnit, ale vzdy budu vychylky jednym aj druhym smerom.

nelka93
Dnes o 14:30
@anonym_autor

@ik70 ja to práve v tom zrkadle nevidím… stále vidím tu tučnú osobu. Aj keď mi partner hovorí že vyzerám lepšie

@anonym_autor ja som chudla z rovnakej vahy a prvy mesiac som na sebe nevidela pokrok, ale manzel ano. My sme k sebe kritickejsie ako polovicky, vydrz, nevaz sa ale meraj a pokrok pride. Drzim palce 🙂

anonym_0a2725
Dnes o 14:35

@anonym_autor 3tyzdne je krátka doba, ak si sa predtým merala , meraj sa od dnes, rob si fotky pre seba , spodnom prádle nie v legínach (keďže tie dokážu vyformovať do určitej miery postavu aj bez tréningu) a porovnávaj fotky, nie sama seba v zrkadle, prípadne skoc znova na inbody a budeš mať porovnanie. K silovemu tréningu pridaj Cardio 2-3x do týždňa . Hlavne treba trpezlivosť a konzistentnost

miroslavka1977
Dnes o 15:11

@anonym_autor ja lenže, držím palce pri chudnutí. Určite všetko robíš ako najlepšie vieš ...Verím ,že tento komentár pomôže viac ako tie predošlé 🤛.

darina1973
Dnes o 15:35

@anonym_autor ahoj ,za1. Veľmi krátka doba na zmenu ,za 2. Nie je podstatná vaha ale centimetre ..chceš chudnúť predsa tuk a nie váhu, a tuk sa neváži ale meria .zo začiatku človek ide na váhe dolu ale to je poväčšine prebytocna voda ,ktorú telo zadrziavalo, podstatný je ten tuk ,čiže cm ,a neboj pôjde to pekne ,Ken to chce čas. Silivy tréning suoer ale chudne sa hlavne v kuchyni čiže vyšší príjem bielkovín

natalka13
Dnes o 15:41

Tiez si myslim ze 25dni je malo. Cvicis silovo, vtedy chvilu trva, kym pojde vaha dolu, skor pojdu centimetre.

dismonika
Dnes o 16:27

@anonym_autor a na oblečení nevidíš rozdiel? Nie je ti voľnejšie?

anonym_5ebfe7
Dnes o 17:06

@anonym_autor malo dni

Strana
z4