Prečo sa cítim tučná, aj keď som schudla?
Ahojte myslite že mám problem? Moj frajer tvrdí že mám. Schudla som 15kg silovym tréningom. Pred tehotenstvom som mala 70, v deň porodu 90kg 🙁 domov z nemocnice keď som sla tak s 80kg a aktuálne 65kg na vysku 165cm. Tešila som sa strasne ako schudnem, že sa budem citit fajn a ja sa stále vidim tucna. Je mi zo seba zle, citim kazdy fald na bruchu. Do zrkadla aj keď sa pozriem tak vidim babiznu. Z veľkosti 40 nosim 36-38 takze zmena je tam neskutocna. Ale ja sa stále citim tucna, už mesiac a pol som neschudla ani gram zrazu to ide strasne pomaly. Tie kalórie ktoré mi kedysi stačili mi už nestačia, čiže neviem drzat taky deficit a som z toho mimo už robim take veci že nejem cely deň nič len pijem vodu. Potrebujem sa dostať na 60kg a už nebudem chudnúť ale neviem sa k tomu dopracovať 😭😭😭
Je prirodzené, že keď začneš chudnúť a vyzerať lepšie, chceš stále viac. Dokáže to človeka posúvať v cvičení a zaviesť rutinu. Nielen uspokojiť sa so svojím cieľom schudnúť, prestať na sebe pracovať a potom sa dostaví jojo efekt. Ale ako vo všetkom, netreba to preháňať a mysli racionálne. Nejedením si len a len škodíš. Váha je len číslo ako tu sama vidíš, že pri rovnakej váhe a výške ženy píšu, že nosia inú konfekčnú veľkosť ako ty. Zrejme máš lepšie proporcie a iné usporiadanie tela. Zameraj sa na centimetre a na celkový vzhľad - pevnosť a pracuj na partiách, s ktorými si nespokojná, viac.
Vyhoď váhu, tvojej postave nič nechýba.
Máš problém, ale v hlave. Máš skvelú postavu a zdravú váhu. Netyraj sa. A ak ti frajer nebude oporou, tam by som sa zbavila jeho
@oceanahory keď som bola študentka na VŠ mala som 63 kg pri 168 cm, takmer žiadny tuk (zastavila sa mi MS, musela som pribrať) a pás 60 cm. Veľa som športovala a mám aj ťažké kosti (potvrdené IN-body). V pohode je to možné. Nosila som tiež veľkosť 38 vtedy.

Vyzeráš veľmi dobre. Naozaj si príliš upnuta na váhu, takýmto štýlom, hlavne keď vôbec neješ, len piješ vodu si zarábaš na PPP. Nespadni do toho, lebo cesta von je náročná.