Prerušovaný pôst 7:00 - 15:00
Naby skuśi ste tento cas? Schudnem ak nevynecham ranajky? Lebo ja bez ranajok koli praci byt nemozem☹️
Ja som na prerusovanom pôste od marca. jem v čase 12-20. Plne mi to vyhovuje. len si treba najst svoj vhodny cas. U mna slo na zaciatku dolu cca 0,5k/tyzdne - neslo som ale z velkej vahy a teraz si drzim svoju optimalnu vahu. nepocitala som kalorie. Akurat ze po osmej aj do 12 nevydzobavam hluposti
Pár mesiacov pred Vianocami. Potom samozrejme pauza 😀 a teraz cca 3 mesiace. Problém je trochu víkend. Ale ak sa to ozaj dodržuje, kila idú dole cca po 3 týždňoch.
@martinka13 tak musim vydrzat musim 😤🙏🏻
@martinka13 kolko si zhodila
@bublinka1426 ano, mimo toho casu iba voda, nesladeny caj a cista kava. A samozrejme jest zdravo, ja som jedla podla kalorickych tabuliek.. Takze nielen to ze kedy, ale aj co.. len ked som predtym chudla pri zdravsom stravovani a casom sa to zastavilo, tak som k tomu pridala intermittent fasting a uz to znovu slo
Ak to budeš dodržiavať na 100% a jesť zdravo a bez sladkosti, tak v pohode 1,5 kg za 2 týždne.
Ja si dám okolí obeda niečo malé na zahryznutie a hlavné jedlo večer až 20:30-21:00 takto mi to vyhovuje plus keď som prestala jesť pečivo váha išla dolu

@zuzanazu85 vecere nejem