icon

Prerušovaný pôst a zníženie príjmu kalórií: Skúsenosti?

Dnes o 05:57

Nedávno som videla dokument o prerušovanom pôste a hladovke.
https://www.stvr.sk/televizia/archiv/22971/592916
Viem o čom hovorili, spomínali však aj poznatok, že v stravovacom okne treba znížiť aj príjem kalórii. Ja sa stravujem podľa KT, presne vážim, dodržiavam a za 4 mesiace ani kilo dole🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Včera na váhe o 1kg navyše. Zvažujem prerušovaný pôst a znížiť príjem jedla, lebo mám aj tak reálny problém všetko zjesť. Jem preto aby boli K T v zelených farbách a je mi to veľké množstvo. Aké máte skúsenosti vy s prerušovaným pôstom a menším objemom jedla? Ďakujem za príspevky do diskusie.

Strana
z3
anonym_54a6fa
Dnes o 11:06
@natalka13

@anonym_54a6fa do ketozy sa pri IF nedostanes.

@natalka13 aha. Myslela som, ze pomoze par hodin postu. Takze do stavu ketozy sa dostanem, len ked vobec nejem?

anonym_b369e7
Dnes o 11:47
@natalka13

@anonym_b369e7 vynechala si 500-600 kcal cize si bola v deficite a chudla si.

@natalka13 mne je to úplne jasné 🙂

januska12323
Dnes o 12:05

Nie je možné aby si pri deficite nechudla, máš tp nastavené tabuľky alebo zle vážiš. Prerušovaný pôst ti len určí časové okno, koľko zješ je na tebe. Ja som s nim schudla ale to len preto, že som vynechala večeru.

leidin
Dnes o 12:11

Ja som jedla az 15:30 prve jedlo, vzdy to iste. Misku kyslej kapusty s pokrajanou zelenou cibulkou, jablko, tuniakovy chlieb, o 17:00 to iste, o 19:00 uhorky kysle a niekedy aj o 21:00 popcorn. Doobedu som myslela, ze ma hlad zozerie, ale inak nemala som ziadne chute.

simsalabim
Dnes o 12:27

@anonym_autor daj par foto tvojich KT. Mozno to predsa len je nespravne nastavene.

anonym_54a6fa
Dnes o 13:40
@leidin

Ja som jedla az 15:30 prve jedlo, vzdy to iste. Misku kyslej kapusty s pokrajanou zelenou cibulkou, jablko, tuniakovy chlieb, o 17:00 to iste, o 19:00 uhorky kysle a niekedy aj o 21:00 popcorn. Doobedu som myslela, ze ma hlad zozerie, ale inak nemala som ziadne chute.

@leidin toto si ako dlho jedla?

monicka585
Dnes o 14:14
@anonym_da1d9a

Ze mate chut pomahat takym arogantnym puciam ako autorka. Vsetky odpovede zhejtovala.

@anonym_da1d9a asi je hladná...

natalka13
Dnes o 14:17
@leidin

@leidin chudak tvoj pankreas aj cely organizmus.

Strana
z3