Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ale povedala by som, ze to je dnes taky extrem, inokedy sa takto ultrazdravo nestravujem 😝
@missy97231 aj ja som mala CS 😀 ale ja v pohode
no vy ste tu popísali 🙄 to vás za to platia? 😀 😀 😀 😀 😀 potom vás dočítam, utekám na poštu a nestíham pri malej nič......tak dobré ráno 🙂
ahojte, tak moje miery su ☹ obvod prs 103 cm, obvod pasa 113 cm, a obvod bokov 108 cm. Va zim 83.3 kg a meriam 174 cm. A chcela by som vazit pod 70 kg.
A inak ja neranajkujem, pijeme na lacny zaludok cerstvo vytlacene citrusove ovocie cca pol litra, len teraz druhy den som to zamenila za mrkovovu stavu. potom zvyknem si dat na desiatu nejake ovocie alebo pecivo. Obed je normalny. ktory vzdy zakoncim nejakou sladkostou ☹ . A potom az vecera, a potom tiez nejake tie sladkosti vyjedam ☹ . Kazdy den si poviem, ze len toto sladke dojem a uz viac nekupim, ale ked som v obchode tak neodolam ☹
@dominikuska teraz som niekde čítala, že voda, sťavy a podbné tekutiny by sa nemali na raňajky piť. Zriediš si totižto šťavy, ktoré sú v žalúdku a už nevedia tak dobre rozložiť potravu, ktorú skonzumuješ a všetko čo potom zješ ukladajú. Takže piť by sa malo až po raňajkách. Taktiež sa píše, že ak vypiješ aspoň 3dcl vody na lačno tak ti lepšie trávy-to je hlúposť, len ti to preriedi črevá a ideš ľahšie na w.c... V podstate ti preriedi len to strávené čo už nerobí žiadnu škodu organizmu... Nechcem ťa týmto nejako odhovárať od toho čo robíš. Je to len poznatok, ktorý som čítala a zaujal ma. Pretože aj ja som na lačno vždy vypila veeeľa vody. Teraz vypijem len deci a aj to preto lebo beriem Chlorellu a tá sa užíva na lačno.
ahojte kočky taaaakže už som sa odvažila 😖 no a samozrejme ako som hovorila od posledneho važenia som pribrala 1,5 kg 😒
@yennn takže vyška 161 cm vaha 59,5kg mno do noveho roka mam na tych 55 čo robiť 😝 Inač včera večer som dala jogurt rožok a straaaašne mi ešte išlo na chuť niečo sladke tak som si dala pohar sušeneho ovocia pomiešaneho taky mix - no ale lepšie ako čokolada 😀 😀
Dnes rano musli + mlieko + banan desiatu dnes nebudem kedže som ranajkovala o desiatej 😅 a na obed mam ešte zo včera hovedzie masko takže si dam to no a potoooom ešte uvidim. Sakra kupili sme v lidli čokoladove cookies, boli v akcii, take su dobreeee, neviem či dnes odolam 😅
@sssimi To co pises je pravda, len ja sa neviem donutit jest, ranajkovala som len ked som bola tehotna a aj to su musela poleziacky lebo ked som vstala a tak som sa naranajkovala tak sa mi uz dvihal zaludok. A tak teraz mi je jednoduchsie vypit stavu a dat si kavu, aby som kavu nepila na prazdny zaludok. Takze som si zvolila mensie zlo. A toto inak radila priatelova homeopatka, ze pit cistu stavu na prazdny zaludok, ze sa lepsie vstrebava vitamin C. On to dodrziava doteraz plus k tomu mal delenu stravu a podarilo sa mu zhodit 10 kil, Potom polavil a nabral ich spat. Teraz zacal znova delit 😀 tak uvidime kto skor schudne 😀
@vejula Zboznujem sladkosti z Lidla, ja tam furt nakupim kvantum cokolad a potom ich vyjedam.
ahojte. tak ja som myslela ze dnes konecne zase nabehnem na 90dnovku uz neviem po x-ty pokus 😀 ale... akosi zase nevydalo ☹ rano som nestihla si dat na ranajky ovocie... a pred pol hodkou taky hlad... ze som stlacila 3rozky s dzemom 😠 😠 😠 tak zase zajtra 😉
Ja uz nekupim domov nic, lebo si poviem, ze len pre Oliho a nakoniec to zozeriem sama :(
@missy97231 to mas aj tak jedno, ten hlad ti mohol nabehnut kludne aj po tom ovoci, lebo ak nie je skor kysele, tak ti aj tak vyskoci hladina cukru do vysav a potom telo hlada dalsie, co by zjedlo, lebo o par minut ten cukor z ovocia zlikviduje inzulin a hop, kdeze je dalsi cukor, prosim dodat 🙂
@dominikuska juuuuj, to aj ja a najviac milujem malinovu cokoladku 🙂 ja furt nakupim akoze pre navstevu aby sme nieco mali, ked nahodou, ale navsteve nenecham nic, lebo ja tam chodim vkuse. a potom zasa dokupujem, no a dokolecka. zacala som si pred casom kupovat biele jogurty, ze aspon nieco, ale davam si do nich granko, milujem cokoladove jogurty, tak ja nie som zdrava ozaj 😒 . ale co mi velmi chuti a len nedavno som nato prisla, su sojove rezy. 😉 a teraz ich maju v lidli v akcii. 😀
@missy97231 tak ty nabiehas na chudnutie, ja som si dala tu namahu a na nete nasla tu knihu s tou dietou,tak som si ju objednala. kniha lezi uz vyse mesiaca nedotknuta ☹ tak jedine, ze to od zajtra skusime spolu 😉
@missy97231 Ja som mala tiez tu knihu,ale vydrzala som len tyzden (tie ovocne dni boli katastrofa a toho dna ked pijes len vodu som sa bala jak diabol kriza 😀 ) a po mesiaci som ju radsej predala na aukre 😀 😀 😀
BABY....inac,nebojte sa prehreskov,ved nie sme stroje. Kazdy ma obcas slabu chvilku a jednym prehreskom nepriberiete spat celu schudnutu vahu. Poznam to podla seba. Ked som naposledy schudla 20 kil za 3 mesiace,zo zaciatku som bola na seba tvrda,ale potom som sem-tam polavila a dopriala si "prehresok" (napr. zasla som s priatelom na pizzu) .....kompenzovala som to potom cvicenim a chudla som dalej. 😎
este stehno som zabudla: 78 😒 (mam ich velke-po porode som mala trombozu) 😀
@elvera pozri, mala by mat cez 50% cukru, nejaky kokos, susene mlieko a nechapem, preco sa vola sojova tycinka, ked to soju obsahuje len stopovo :( Ale aj ja ju lubim.
U mna je to strasne, na mna len bic, ja ked zacnem s prehreskami, je to ako jazda z kopca bez brzd, zastavim az ked je neskoro a s rozbitou hubou :( S muzom sme skonstatovali, ze kym sa stravujeme relativne zdravo, je vsetko ok, clovek sa lepsie citi, aj pochudne, ale jak zacne jeden vymyslat, zlanari aj druheho a uz je zle...

@yennn no si hviezda. Ja som mala hot-doga so sojovym parkom a celozrnnym pecivom, mam to rada 🙂 Takze celkom pekny start do dnesneho dna. Na desiatu planujem kupeny jogurt s musli a na obed mam v mrazaku zeleniku a uvarim si ryzu, bud k tomu vyberiem rybku, alebo tam mam tofu, tak tam hodim to. Synator miluje ryzu so zeleninou, takze mam vlastne navarene jednou ranou aj pre neho 🙂