Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn tak potom bol dobry fotograf (alebo je to autoportret??) alebo super fotak, lebo to dost vidno, mozno ani nie tak 5 kil ako tu odidenu vodu... 5 kil... marnost, musim viac maknut, asi si spravim zajtra vodovy den, muza mam prec, nebude mat do mna kto pindat, ze preco nejem 🙂 .
@subica2 ake litanie, prave naopak, tu sa mozes vykecat, vzdy si to niekto precita a poradi ti. A pevnu volu tiez dakde vyhrabeme, neboj 😀 . KAzdy ma obcas blby den a zhresi, aspon verim, ze nie som jedina 😀 , ale dolezite je, ze ta znova nastartujeme, aby si to nevzdala a chudla dalej!!! Takze sup sup, nahlasit miery a zhadzovat, do Silvestra casu dost na radikalnu zmenu.
@adky to je supééééééér.To si ako dokázala? aj ja chcééééém. Mne by stačilo tých 9 kg, bola by to váha, pri ktorej som zostal tehotná pri malom - poslednom.Už sa nikdy nevráti tá váha, korú som mala, keď som sa vydávala - 48 kg. Tri tehotenstvá urobia svoje - a ešte k tomu 3 cisárske...takže brušné svaly u mňa nefungujú...a od pondelka začínam..si ma navnadila...držím ti päste...
@subica2 dakujeeeem,aj ja tebe drzim palce 😀 chudneme pravidelnou a vyvazenou racionalnou stravou,mozes sa inspirovat napr. strankou chudnutie-ako.sk ja ju uz mam precitanu od vrchu aj od spodku 😀 😀 a dolezity je pitny rezim aspon 2 litre cistuckej vody z vodovodu (ziadne bublinky ani sladke vody) 😀
@adky http://www.flora.cz/ekalkulacka/e_index.htm toto je ona
@yennn predsa to bola ta flora.cz 😉
Ahojte babulky tak idem sa pochváááliť....Dnes som bola so sestrou /nevideli sme sa asi dva a pol tt / a len tak asi po pol hodinke debaty ako sa mame a ona ako sa ma a táák sa ma pýta .....počuj a ty, kolko si schudla od kedy sme sa nevideli ?????? 😲 no normálne ma zaskočila , bola prva čo mi to od kedy som to začala brať važne povedala, no ja že nie veľa..... a viete čo mi povedala ona?:?:???? podotýkam komplimenty niesu jej silná stránka , no tak že isto aj 10kg žeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak ma potešila ale nedala som to na sebe znať..... hihihi ja že dik si prva čo si dačo vôbec všimla ..... fakt ma moooooc potešila že to aj vidno hihihi
dopriala by som to každej , ten pocit ked vam niekto povie že vyzeráte štííííhlejšia o 10kg 🙂
@subica2 neblazni, ved na to vznikla tato skupina, ze mame problem a hladame tu konkretne riesenie. A casom mozno to "poradenstvo" rozsirime, ved kazdy ma aj ine problemy a mozno, ked si trochu vyspovedame dusu, lepsie sa nam bude zhadzovat. Neboj sa, kazdy je vitany, kto chce nieco so sebou spravit, pockaj si na pondelok, ked sa hlasia ubytky, normalne pocut tu euforiu aj cez monitor 😀 😀. A dakomu som uz pisala taku mudru myslienku, ktora mi nedavno prisla na um, ked som mala krizu, ze nechudnem: Vzdy, ked sa dokazes ovladnut a potlacit zlozvyky v stravovani, aj ked v ten tyzden neschudnes nic, ber to tak, ze robis nieco pre svoje zdravie a ze si sa vyhla nabratiu par kil tym, ze si sa ovladla. A ked sem hodis svoj jedalnicek, alebo si ho aspon sama pre seba das na papier, skor si uvedomis, kde robis chybu, pripadne v ktorej kritickej casti dna. A co sa vody tyka, mne uz v tomto smere popravili hlavu, lepsim sa, napustim si dve flase vody a snazim sa pocas dna popijat pravidelne a pomenej.
@adky teda, akurat citam, aky mas ubytok, pani moji, tak ty to inak davas dole!!!!!! Klobuk dole, prosim prosim, prezrad tajomstvo uspechu, s vodou sa uz rozbieham, chipsy krotim... dnes som mala jedalnicek taky divoky, len ranajky razny chlebik s paradajkou a syrom, kava, na obed asi 100 g zemiakov s kyslou smotanou, dojedam zbytky 😀 a potom uz vlastne nic, len voda pomedzi to. Nie je to idealne, ale potrebujem dohnat, co som si naskrabala za tyzden 😀 . Mozes mi napisat, ako to vyzera u teba? Alebo hodit nejaky recept?
Ahojte babulky 🙂
Aj ja mam za sebou Sipeky, ale dnes sa s tym uz nestotoznujem.... Uz myslim su moje znalosti o spravnej vyzive kusok dalej.
@adky ako ti je? ☹ Fuj teraz zabijem nechutny cierny humor... ale: to sa ti to moja chudne s crevnou chripkou! 😀
Ale nie, vazne.... crevna chripka nie je bohvieco. A malinka je uz ok?
@subica2 nemaj depku, je na case s tym nieco urobit. My tu nie sme ziadna sukromna skupina, ktori by na teba zazerali, ked sa ozves. Vitame kazdeho noveho "clena" . Napises nam, kde si myslis ze je problem? V com su tvoje slabiny a kde robis chybu?
inac to oscilococinum je fakt zazrak! Vcera na mna nieco liezlo, a dnes uz mi skoro nic nie je 😀 Dufam ze mi to vydrzi.
Skoda ze mi o tom niekto nepovedal pred 11 mesiacmi, kolkokrat som sa trapila ze kvoli kojeniu nic nesmiem...
Dievcence zajtra sa asi na 99% neozvem ☹ , sme zase od rana do noci totalne rozlietani. Ale budem posluchat, slubujem 😉

@subica2 ahoooj,tak sa pridaj k nam-sme chudnuce komando 😀 😀 😀