Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte, mozem sa k vam pridat? 🙂 mam dve dcerky, dianka mala v auguste 3 roky a nikolka bude mat 2 v decembri... aj ja sa snazim schudnut, no neviem sa prinutit, zakazdym, ked nieco odide, tak to priberiem naspät 😖
@michele11 Nie to mám všetko. Chyba mi perníkové korenie a pod. Myslím, že 3 veci to boli. A vajcia nemám.
@adky myslíš, že to nie je diétne? Zemiaky pohoda, syr môžeš kúpiť Light no a zákysu tam nejde nejak veľa. Ja to milujem. A je to také ľahko stráviteľné. V poslednej dobe mi je nejak z ťažších jedál zle. Neviem čo mi je....
čAfte dnes som mala na vahe historicku vahu 70,6 🙂 a dačo na mna lezie nemam chut jest tak snad to pojde nizsie ale to bolo rano tak asi nebude taka vaha furt
Ahojte babulky tak ako sa darí v chudnutí 😀
@debbie no ja sa teraz citim ozaj ako ten panak michellin, mam pocit, ze mam asi o 20 kil viac 😢 a chcela som cvicit a nechce sa mi, to z toho hnusneho pocasia...zacvicim si zajtra, dnes vazne nemam naladu. Ty sa uz nemozes citit tucna, vsak za chvilku budes skinny minnie 😉 ide Ti to tak krasne dole....adky bude buduci tyzden tiez dvojciferna...tak to tu budem kazit iba ja...boze mam asi depku, ci co....asi ozaj zapnem to dvd, nech mam nejaky adrenalin. 😀
neblázni vieš ako sa musím cítiť ja mavala som 55kg a po pôrode 100kg
si predstav že maš skoro raz tolko ako tvoja vaha bežná,,,,
@debbie myslim ze sa nemusim snazit zdvojnasobit ubytok len preto aby som zameskala minuly tyzden, nikam sa neponahlam, myslim ze krasne stiham silvestrovsky ciel, a taky moj tajny sen - prekrocit magicku hranicu a byt blizsie k 80 nez k 100 😀 Ja predplatne Diety nelutujem, aspon ju nemusim zhanat a mysliet na to kazdy mesiac. Nemala som moc casu to citat poslednych par mesiacov ale pustila som sa do toho, takze citam furt. Aky darcek mas na mysli?
Dnes bola na veceru brokolicova polievka (nie kremova - cize bez smotany) so syrovymi knedlickami (lunex light). Muzovi nechutila, ale mne a mame ano 😉 Ale bol zlaty - ked som sa ho spytala ako mu chutila, odpovedal "no, dala sa" a ked som ho pritlacila, ze ci mu nechutila tak jemne pritakal, ze no.. trosku mi nechutila 😀
no ja som kedysi (8 rokov dozadu mavala 62 kg), ale to som uz pisala, ze som vyzerala ako Nicole Richie, velka hlava a utle telicko a tiez som si pridala vlastne do dna porodu 50 kil, sice postupne, ale tiez som sa takmer zdvojnasobila....takze to chapem, sice si to neviem predstavit pribrat za 9 mesiacov, to musi byt pre telo iny sok.
Uz som aj rozmyslala, ze prestanem kojit, aby som mohla poriadne chudnut, ale nejak mam v hlave zafixovane, ze chcem kojit aspon rok a pol, takze sa len tak nenapadko preorientovavam na zdravu stravu. 😉 uz ma to preslo, to bolo len take chvilkove, vies, ked si pozriem v skrini tie pekne veci, co neobleciem, tak ma to hneva....a preto s tym treba nieco robit...citim sa hrozne nezdravo, ked som takato velika ☹ ale buduci rok budem kocka 😀 urcite uz dvojciferna.
@yennn ja som to nemyslela tak ako si to ty pochopila.... len že si dala na bicyklíku riadne tempo a isto to bude riadne vidno ....nič v zlom a ani nemyslím že ti treba dobiehať , a ide ti to viac ako dobre. Nehnevaj sa ....asi som to zle napísala no nie vždy to ide napísať ako to v tom momente myslíme.... No davajú na predplatné darček dáky tak či nevieš čo to je....
@katkav jasné tie veci vedia riadne nas....rať ale aj nakopnúť , je to to čo nas ženie vpred a otvára nám oči , je to realita ,,,,,krutá ale istáááá,. ked si myslíme ...ved to nieje až také zlé a rifle čo sme nosili dáme tak po kolená , už vieme že sme sa pozerali do zrkadla ale nevideli sa,,,,,,zvladneme to spolu neboj
@debbie ale ved ja sa vobec nehnevam, vidis staci zabudnut dat smajlik a uz to clovek cita inac, vsak? 😀
No naposledy ked som zaplatila predplatne, prisli mi take dva kremiky od weledy - ako na strane to vyzeralo celkom velke, ale boli to skor akoby vzorky v reali 🙂 Teraz slubujunejaku profesionalnu domacu starostlivost o očné kontúry SOTHYS Paris Active contour 😀

@katkav 😀 😀 ide ide,chvalabohu,ze to ide dole 😀 .....si neviem predstavit,ze by som pred 6 tyzdnami nezacala s vami chudnut-bola by som stale na tej hnusnej vahe 110 ak nie viac 😠
Ja som minuly tyzden som ja ja mala kramy (predvcerom chvalabohu skoncili) Naliata osm bola nenormalne,ale aj tak na vahe sa ukazal ubytok 😎