icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
13. nov 2010

zajtra idem na oslavu ocino mal narodky no už mam pripravený obed doma robila som si zapekanú zeleninu s bielkami a syrom feta 18%mnaaam tak chlebíky necham pre muža hihihi

ivana82
13. nov 2010

@yennn tak teraz to už viem, doteraz som to nevedela, radsej si dam trochu ovocia ako chlebik alebo kolac alebo chipsy 😉 😉 myslim, ze je to mensie zlo 🙂

yennn
13. nov 2010

@debbie uz som sa ta X-krat chcela spytat ale nechcem vyzerat jak debil, ale nakoniec si vravim ze jedina stupidna otazka je ta, ktoru sa nespytas 😝
Prosim ta co je to soooo ? 😅
Fuha tak ty uz si jako daleko, ked uz si aj na oslavu chystas svoj vlastny obed 😀

yennn
13. nov 2010

@ivana82 s kolacom a chipsami mas pravdu, ale ovocie aj chlebik su sacharidy - ibaze v ovoci su take jednoduchsie cukry, a v celozrnnom chlebiku su tie zlozitejsie - s postupnym uvolnovanim, ktore ti zapricinia ze neskor by si nemala mat (alebo mala mat mensiu) chut na sladke (laicky povedane), poobede na olovrant jeden celozrnny dovoleny 🙂

debbie
13. nov 2010

@yennn soooooooooooooooooo je mrcha my so segrami si takto to voláme a nikto nevie čo to je

yennn
13. nov 2010

@debbie aha, tak to som sa mohla spytat uz davno 😉

debbie
13. nov 2010

@yennn no nie nechystám to na oslavu je to na obed a olovrant pre mna ideme ked sa mala vyspí až,tak sa natlačím zeleninou aby som nepokušala ked je nedela , neposerkám to hádam ...... 😀 a som šofér tak ani liguééééééére nebude hihihi dufam že mi to moja vaha ukaže v pond. ako vdaku

debbie
13. nov 2010

neznášam týžden so soooooooooooooo, viem že niekto to nema tak ale ja ano , telo ako balon , cikala som maaalo a pila veeeeeeeeela , otras no tak ale viem aspom,že čo je za tým hihihihi tak pak to na vas baby rozbalím zajtra idem pred oslavou ešte behať , muž slúbil že malu zabaví na dvore vo fitku a dam pak sprchu , sukienku a ide sa slaviiiiiiiiiiť hihihh , niekto naplno niekto dietne hihihih ale aj tak sa teším 😀

debbie
13. nov 2010

@yennn kráááásna si v kabáááátiku sekne ti fakt .... 😀 už sa teším na stretko baby a kde to teda bude ???dajte tip

yennn
13. nov 2010

Baby pikoška - takto vyzeram ked som štíhla, s dlhými vlastmi 😀 ............ a samozrejme, keď mám 18 😀 😀 😀 😝
PS: fotene na nasej prvej spolocnej dovolenke s mojim drahym (vtedy este frajer, samozrejme)
Aaach, tak takto uz nikdy vyzerat nebudem, stihlejsia budem isto, ale dlhe vlasy (a bez ofiny este k tomu) to uz nehrozi... no a tie roky... 😎

yennn
13. nov 2010

@debbie ty si perfektna, ako to mas vsetko krasne naplanovane. Bolo to tak aj ked mala Vanesska rok alebo este menej? Aby som vedela kde mam rezervy, mam sa co ucit 😀

yennn
13. nov 2010

Babenky zajtra sa tak skoro neobjavim, idem ... no tu odmenu co som spominala 😉 Dobru nôcku 🙂

debbie
13. nov 2010

nehápem.....ako to bolo čo? na čo sa pýtaš ? daj otázku ja odpoviem na všeto nemusíš sa báť že by si ma urazila.

marthuska
13. nov 2010

@yennn cawes, aj ked obrazok nebol pre mna, pozrela som si. ved v tej bundicke vyzeras tak na 77kg, max. nohy mas chude. to nie ako ja. parada proste.

debbie
13. nov 2010

@yennn no ked mala Vanesska 1ročik bolo to tak že som sa snažila držať dietku teda neprejedať sa , a cvičiť sa mi moooc nedalo akonahle som začala s brušákmi krvácala som /zdr.probl.po CR/ nebolo to lahké behať nič, nohy ked som cvičilla nič ,,,zapája sa totiž celé telo aj brucho, no skrátka oničom, potom som to skúsila zase a to som mala veľké nasadenie a s tým spaté zdr. problémy a bolesti hlavy , tak som si povedala nie , dosť , nepotrebujem trénera a s ním bolesť hlavy, určila som si sama tréning , tempo aj stravu ako to vyhovuje mne a užívame si to s dcérkou , to je to prvoradé nesmie to ohroziť nás ako celok, lebo ked som rysovala a jedla bielkoviny bola som nervozna a zla mama ako by povedalo dieťa , nikdy viac ,,,,,,, a teraz..... užívam si šport, aby som bola zdrava mamička aj jedlo aby som nebola hladná a šťastna pre moju dcérku 😀

marthuska
13. nov 2010

nestiham vas citat, vzdy si tie vase romany, co popisete, len tak prebehnem. ale dici to tu riadne. mam pocit, kocky, ze ste stale online 😀

debbie
13. nov 2010

@marthuska čo keby si sa nam ukazala aj ty konečne aspom profil.toto 😀 hm???

marthuska
13. nov 2010

@yennn ozaj a ako idete oslavovat prvy narodeniny? nas to caka v januari, nejaku zdravu torticku spravim, sa tesiiim ako budeme sviecku sfukovat 🙂

marthuska
13. nov 2010

@debbie inak krasne si to napisala. svata pravda, ked je mamicka nesvoja, nervozna, nie vo svojej kozi, tak to vidno. dieta je nekludne atd.

marthuska
13. nov 2010

@debbie ano slubujem uz dlho. v pondelok bud najdem foto alebo vymazem fotky z fotaku a odfotim sa. lebo raz je plna pamat na fotaku alebo sa mi nechce. 🙂

marthuska
13. nov 2010

baby, opustam vas, idem spat. caka ma dalsia tazka noc, ako kazda. budime sa minimalne raz. celu noc prespime tak 3x do tyzdna. bodaj by to bolo castejsie. dobru noc

debbie
13. nov 2010

@marthuska my sa budíme každú noc dva krát a to mame skoro dva ročky

adky
13. nov 2010

@katkav super,vyskusam pohladat v tescu,dakujem.....ma to zaujalo,kedze to chuti ako kuracinky,ma to malo KJ a je to z bielkov,moze to byt vynikajuce 😀

debbie
13. nov 2010

@yennn tak davame motivačné tak toto je leto 2007 ja a mojich 55kg s mojim mužíčkom na svadobnej ceste , pred tehu a mám to nalepené na chladničke ..... vždy zaplačem ked otváram chladničku ☹

debbie
13. nov 2010

zajtra som športovo naladená a k tomu oslavne ,nejde to dokopy no mne hej na oslave sa držím viac ako doma , tak sa teším. segra bude čumet hihihi o tom potom , tak prídem až večer ak vôbec ak nie tak v pond.nahlasim isto nebojte baby

bobocka
13. nov 2010

@adky akoze neskutocne schudla ta kocka.az moc mozno.podla tej fotky prea a po mi to pride byt aj viac nez 25kg.klobuk dole.
ja mam tento tyzden uplne otrasny.vaha v pondelok bude strach a hroza. ☹ stale som niekde rozlietana a v stredu sa mi dokonca stalo,ze som sa o piatej poobede zbadala,ze som este nic nejedla 😒 nie je to dobre,lebo mozno to pojde dole,no z takychto zhodenych kil byva jojo efekt ☹ .takze sa netesim.aj pijem menej.nejak sa neviem skoordinovat.buduci tyzden bude lepsi.ja som inak doteraz jedla klasicky chlieb,no vcera som si po dlllhom case kupila grahamovy a to je uuuplne superfajne.ked budem chciet nieco chlebovorozkove,tak len graham.mnam 😉.a malemu som minule robila cestovinku s kuracim maskom a nechala som mu tam rozvarene paradajky a taku super chut to tomu dalo,ze som mu polovicu zjedla a dnes som druhu dojedla,lebo malemu to velmi nesmakuje.mne sa teraz ani poriadne zdravo jest neda.peniazky nemame moc a ovocie ci zelenina su sakra drahe a ja nakupim hlavne pre maleho a ak daco vyjde,tak aj mne s muzom.takze tak.ja mozem len snivat o chodeni do posilnovne.nemam na to cas a peniaze uz vobec nie ☹ .

debbie
13. nov 2010

@bobocka skus prezrieť šatník tvoj aj malého predaj pár vecí peniažky si odlož a maš aj na fitko 😀

debbie
13. nov 2010

a čo sa týka jedenia nechcem provokovať ale k nezdravému masku čo je lacnejšie je toho viac treba na dochutenie aj ked sa to nezdá ..... aj viac k príloham , ked daš jedno prsko kuracie a k tomu tri mrkvičky ako soté a k tomu šalku ryže maš pre troch ... je to lacnejšie ako...... pečené masko cibula , kapusta, knedla , a čo všetko k tomu , treba

debbie
13. nov 2010

brúúúúúúúúúúúúúú nocku 😀

bobocka
13. nov 2010

@debbie uz som tak spravila,zatial som nic nepredala.a ja na fitko ani len nepomyslim.mam problem uver platit. ☹ malemu veci treba pokupit,moj muz potrebuje 500euri na operaciu kolena,mam dlh zhruba 8000eur .moja vaha a moje potreby su na tom najposlednejsom mieste.ja sa do fitka tak skoro nedostanem .jedine ak by som v lote vyhrala.inak to nevidim 😒