icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

sedmolinka
16. nov 2010

@marthuska ďakujem za milé privítanie, budem sa snažiť hlavne kvôli sebe znížiť tie kilečká. Čo sa týka toho pitia aloe very gelu, tak tú pijem ráno, na obed, večer po 30 ml pred jedlom a medzi raňajkami a obedom si dám ten chrómový nápoj, aby som nemala chuť na sladké. No a dnes som odolala sladkému🙂 Tak teda zajtra sa pokračuje v chudnutí...

bobocka
16. nov 2010

@fatulda tak som rada,ze v tom nie som sama a ty zas vidis,ze tiez nie si jednina, kto ma s bruskom po porode takyto problem 🙂 .ono je hlavne zacat a neklast si velike ciele.ja som zatial spokojna s tym ako to ide.iste by to mohlo ist aj rychlejsie,ale zas nepotrebujem byt o pol roka naspat na svojej predchudnucej vahe koli jojoefektu.musim dat sancu aj telu si zvyknut na ubytok. 🙂 ale ti poviem,ze ked si pozeram svoje fotky spred tehu,z dovolenky,tak mi je smutno.nikdy som nemala postavu modelky,ja mam siroku panvu.boky riadne.no bola som pevnejsia podstatne.brusko bolo da sa povedat ploche.a teraz 😒 najviac ma stve,ze mam na podbrusku tattoo a rastucim bruskom sa to akoby natiahlo a uz to nebolo take pekne.teraz ked to brusko uz vyzera inak.tak aj to tattoo sa dava do poriadku,ale fakt sa musim o brucho starat.kocky,ake kremy vy pouzivate?ja sa teraz natieram tym babylove olejom pre tehotne zeny(ten proti striam) a super to je.par euri stoji a pokozka je pevnejsia a taka pruznejsia. 😉 vrelo odporucam 😉

adky
17. nov 2010

@ivana82 bolaaaa 😀 Mala som zeleny kociar a bola som s kamoskou ktora mala cerveny kociar,ne prechadzke z maxu-dosli sme na zastavku polikliniky a cakali na 34-ku ....ty si bola taaam? 😀 Ja som si nic ani nikoho nevsimla 😀

adky
17. nov 2010

@snehovakralovna Vitaaaj,jasne ze sa k nam pridaj, s nami ti pojde chudnutie lavou zadnu 😀 Len napis @yennn svoju aktualnu vahu a vahu aku by si chcela mat do silvestra,robi tabulku a kazdy tyzden do nej zapisujeme svoje vysledky. Stravujeme sa 5x denne kzade 3 hodiny,papame zdrave vci,pijeme minimalne 2 a maximalne 3 litre vody,kto chce cvici kto nechce tak necvici a takto chudneme,mozes sa inspirovat napr. strankou chudnutie-ako.sk kde je krasne popisana racionalna strava,cize zdrava strava,najdes tam aj recepty,ak chces-mozem ti sem hodit moj vzorovy jedalnicek s ktorym som za 6 tyzdnou schudl nieco cez 10 kil 😎

adky
17. nov 2010

Baby....ja som vcera absolutne nestihala,ani ist za net a pomaly ani jest 😀
Dosla materska tak sme boli na pravidelnych nakupoch,vyzivam sa v tom ked malej nakupujem oblecenie, o chvilu si budem uzivat ked budem nakupvat pre seba-a mensie ako doteraz 😀
Idem Vas pomaly podocitavat,popisali ste toho teda riadne 😀
@yennn ☹ a je to tu,chudnutie sa spomalilo,je streda a dnes som mala len o 0,2 kg menej ako v pondelok,cize zacala som chudnut tempom -0,1 kg za den, za tyzden to nebude ani kilo,nic som nezmenila v jedalnicku-nadalej sa stravujem priam ukazkovo-dokonca vcera som mala presne 6 hodin cistej chodze bez sedenia-myslim ze aj tam som palila kalorie,ale a vahe sa to neodrazilo,ale ved raz to muselo prist,nemozem ist do nekonecna takou rychlostou ako doteraz 😀

adky
17. nov 2010

@sedmolinka Ahoj,teba tiez vitam,az teraz som si vsimla ze aj ty sa pridavas 😀 Takze tebe by som napisala to iste co @snehovakralovna ,ale kedze je to o 2 prispevky vyssie tak si precitaj 😀

sedmolinka
17. nov 2010

@adky ahoj, áno aj ja som sa k Vám pridala, tak som zvedavá ako to pôjde. Skúšala som chudnúť aj sama, ale nikdy som nevydržala dlhšie ako mesiac. A toto sa mi páči, keď sa tu budeme podporovať, radiť si, a hlavne tešiť sa z ubúdajúcich kilečiek😀 Poprosila by som aj o nejaký vzorový jedálniček, ďakujem.

debbie
17. nov 2010

Ahojte vítam nové babulky , dufam že si navzájom pomôžeme

adky
17. nov 2010

@sedmolinka posielam IP 🙂

adky
17. nov 2010

No ja neverim....tu sa dnes normalne nepise........baby,kde ste?

ivana82
17. nov 2010

@adky myslela som si, ze si to ty, podla profilovej fotky, len som si nebola ista, akurat som isla na aerobik, kupovala som listky...tak uz viem ako vyzeras, tak nabuduce ta oslovim 😀 nam prave odisla navsteva a este maju prist moji rodicia na chvilku, vystiskat maleho 😉

adky
17. nov 2010

@ivana82 mne by bolo tiez blbe oslovit niekho koho poznam len cez net a pritom si nie som ista ci je to on 😀
Nevadi-ak nejake nabuduce bude,tak ma kludne oslov 😎
Ja neviem,ci by som ta z tvojej profilovky spoznala 😀 😀

tinika
17. nov 2010

@adky 😀 😀 no ja skor nespoznam ako ivanu lebo ona je na fotke cela a ty nie 🙂

debbie
17. nov 2010

ahojte uložím malu a som tu

adky
17. nov 2010

@tinika sak hej,ale ja mam aj v albume foto kde som cela 😀

debbie
17. nov 2010

@yennn ahoj čo je s tebou zlatík 😀

lusia_99
17. nov 2010

ahojky babulky potrebujem poradit....
sa mi stava posledne dni ze vobec nemam vecer hlad...okolo piatej si dam polievku alebo nieco male a potom uz vobec nemyslim na jedlo a chcem vediet ci si mam dat alebo nie...zatial si davam aby som jedla aspon 5x denne ale len salatik zeleninkovy s tuniacikom alebo biely jogurtik ale neviem mam alebo nemam ked niesom hladna??? tak okolo osmej papam a o 22.00 chodim väčšinou spat...neviem ci ma chapete pisem jak tatar
😀
za kazdy nazor som vopred vdacna 😉

missy97231
17. nov 2010

@lusia_99 tak pokial uz nemas hlad,,, tak naco zbytocne cpat do seba 5te jedlo? 😀 a k tomu o 8smej?
ja to zanedbavam posledne dni... dieta uz daaavno padla, a uz dokonca aj rozky na ranajky si davam - sem tam... takze uz teraz viem, ze som fakt poriadne nadsadila pri urcovani ciela do Silvestra 😠

tinika
17. nov 2010

@adky aha tak to ma nenapadlo .)

ivana82
18. nov 2010

Dobre ranko sa praje...co sa deje? Kde ste vsetky? Skarede pocasie vonku, tak podme podme pisat, nie? 🙂 Ked nie, tak sa aspon venujme svojim ratolestiam 😉

katkav
18. nov 2010

ahojte 😉 asi vsetky spite so svojimi ratolestami 😉 my sme tiez spali dve hodinky, vonku je take cudne pocasie. Ale na 25. teho som podla dr Ilka vybavila vraj sneh 😉 tak som zvedava...chyta ma hrozna panika, este nemame cizmicky...v chladnicke obesena mys, to sa potom dobre chudne...asi pojdeme do obchodu pre nejaku zeleninku 😉

katkav
18. nov 2010

nikde nikto 😉

marthuska
18. nov 2010

ano, nikde nikoho, aj ja som tu uz 3 hod sem tam, a nic 😀 vsetky baby podla mna cvicia 😀

adky
18. nov 2010

Ta co? Ja som dnes nemala sancu ist za net,ale ako pozeram nic mi neuslo ☹ Kde ste? @yennn @debbie a ostatne?

lusia_99
18. nov 2010

ahojky babulky ...som smutna prečo mi nikto neporadi??? a vzdy sa tu dusujete ze vzdy poradite ☹

missy97231
18. nov 2010

@lusia_99 ja som ti odpovedala, ci nie ? 😀 ci moja rada ti nestaci? ozaj byt tebou, a nie som hladna po tej 18stej hodine, tak uz NEJEM 🙂 aj keby som mala iba 2jedla za den 😉

missy97231
18. nov 2010

@marthuska alebo trochu odbocili od cielov (AKO JA 😠 ) a hambia sa tu ozvat 😀 😀 😀 😀

lusia_99
18. nov 2010

@missy97231 dakujem ti pekne jasne ze som si prečitala tvoju odoved a dakujeeeeeeem.....

yennn
18. nov 2010

Ahojte babulky, prepacte mam teraz dost zle obdobie 😢 , tak som sa chvilku neukazala 😒

yennn
18. nov 2010

@lusia_99 moja mozes mi napisat aky mas jedalnicek - teda co a hlavne o kolkej papas? Takto sa to bude lepsie posudzovat. Nemyslim si ze by si si nemala davat piate jedlo. Osobne myslim ze aspon nieco malicke by malo ist. Ved ak ides o desiatej spat, tak by som isto nekoncila o piatej stvrtym jedlom ☹
Tak napis taky typicky den, co v akom mnozstve a kedy papas, moze byt?