icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
20. nov 2010

@ellysa kujem nič zložité

debbie
20. nov 2010

@yennn počuj ja už tuším 😅

debbie
20. nov 2010

@yennn stužky sú stužky neda sa jesť hihihi

yennn
20. nov 2010

@debbie tak posli IP a ja ti poviem ci si uhadla alebo nie. Ale tu to uz dalej nerozoberajme, fakt sa nechcem prezradit, ani nechcem aby vedel ze prekvapko chystam, kapišto? 😉

lusia_99
20. nov 2010

@yennn to neni vyhovorka to je prianie mojho muža 😉 a tie sa musia plnit.... 😀

debbie
20. nov 2010

@yennn si, Ti capisco 😀

lusia_99
20. nov 2010

@debbie kraaasna torta..ja som antitalent do pečenia...a to mam hotelovu akademiu 😀 😀 😀

debbie
20. nov 2010

@lusia_99 ja obchodnú ale baví ma to robiť radosť tým ktorých milujem 😀

yennn
20. nov 2010

@lusia_99 mno... o tom by sa dalo polemizovat, ze ktore muzove zelania sa musia plnit, ale vacsinou mas pravdu 😀

debbie
20. nov 2010

@debbie a ip nebude počkam si tt 😀

yennn
20. nov 2010

@debbie ja mam tiez OA a tiez ma bavi piect pre inych, a este ked som vynasla v sebe to "sado-maso" ze potom ani neochutnam, radost dvojnasobna, vsak @adky ?

debbie
20. nov 2010

baby kedy dame ten wellnes vik ☹ už včera bolo neskoro

lusia_99
20. nov 2010

@debbie no z mojich pokusov by asi vela radosti nemali 😀

debbie
20. nov 2010

@yennn neskutočné a čo ty si moje siamča

yennn
20. nov 2010

@debbie no ved to to to... nie je to taka velka vec, ako z toho naoko robim 😉

yennn
20. nov 2010

@debbie no ano, aj ja mam ten pocit, take skaredsie a trosicku tucnejsie siamca 😀

yennn
20. nov 2010

@debbie ja si myslim ohladne toho wellness vikendu, ze by to mohlo byt niekedy na jar, ked uz budu vysledky naozaj naozaj vidiet... mala som pocit ze by sme si to dali taku spolocnu odmenu. A zase taky wellness vikend nieje najlacnejsi, takze ak by to nevyslo, tak sa potesim aj stretku.
My este kojime, takze "vcera" na vikend nemozem 😉

lusia_99
20. nov 2010

babulky ja idem hají ...tak sa tu majte a pekne chudnite 🙂 a aj ja sa zajtra posnazim,,čestne pionierske 😀 papa

debbie
20. nov 2010

@yennn ha ha ha netáraj si krááááááááááááááásna a rada foť sa už len z tejto strany lebo ta druha ťa skresluje riadne ako iné baby už písali 🙂

yennn
20. nov 2010

@lusia_99 dobru nocku, a naozaj... mysli na pondelok a to ze uz minuly tyzden ti do ciela ostavalo (podla mojich najnovsich zaznamov 😀 ) len 0.8 kila. Ak to nebude pondelok, tak isto buduci tyzden a potom @adky nebude jedina co v priebehu kvartalu bude menit ciel 😀

debbie
20. nov 2010

@yennn a myslíš že budeš kojiť aj na jar???? ako myslím že už nieeeeeeeeeeeeee 😒

yennn
20. nov 2010

@debbie ó ďakujem, chceš euro?
Teraz neviem ako myslíš že druhá strana ma skresluje? Takú poznámku som nezaregistrovala... teda neurazím sa, práveže chcem vedieť čo ma robí krajšou, heheh 😀 😀

adky
20. nov 2010

@debbie jeeeej,nadherna torta,mnam 😀

Ja som pre Vanes na 1 rok robila tuto : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28944&use... 😉

debbie
20. nov 2010

@adky musela byť mnamka

yennn
20. nov 2010

@debbie no ved uz teraz je to hlavne o noci, vecer este dokojim, rano tiez, cez den tiez po jeho poobednajsom spanku, ale to je len moja pohodlnost, kedze lezim s nim.... ale uz za chvilku dame jogurty na olovrant. Takze neviem povedat ze ci budem alebo nebudem, odstavovat ho nasilu nechcem, ale uz teraz sa mi niekedy zda akoby sa poriadne ani nenapil. Uvidime....
A zase priznajme si, kto ma mesiac pred vianocami peňáze na wellness vikend, nie? Alebo čas... ja mam teraz fakt hrozne vela starosti a budem rada ked bude po tom.
PS: mimochodom, uz som umolestovala mojho muza aby sme ked budem mat 89 (to on to cislo nevie, ale vie ze este 4 kila 🙂 ) aby sme sli zase do kupelov, aj s malym. Bol to taky super baby hotel v rakusku, velmi sa nam pacilo ale maly bol este malinky a vela veci nevnimal. Myslim ze teraz by to bolo uplne super 🙂

ivana82
20. nov 2010

baby, ked ste sa tu chvalili s tortickami, tak aj ja pridam svojou troskou do mlyna, my sme s manzelom upiekli malemu na dva roky...pozrite...
@debbie ten wellness vikend kedykolvek, povolenie od mm mam uz asi tri mesiace, len spolocnost mi chyba 😀 😀 😀

ivana82
20. nov 2010

@debbie inac, krasna torticka, nadherna, velmi premakana 😉

yennn
20. nov 2010

@adky baby ja vam zavidim, ze viete robit tortu, dam si to do zavazkov. Vlastne teraz si spominam, ja som jednu robila, ale to nie je pecena s korpusom, vola sa malakoff, je to ta najlepsia a asi aj najkalorickejsia torta co som kedy jedla, a trochu pripomina tiramissu podla mna, ale je sladsia a lahodnejsia 🙂
Ale taku s korpusom som este nerobila, idem si zapisat do planov 🙂

debbie
20. nov 2010

@yennn daj naň link

yennn
20. nov 2010

@ivana82 @debbie baby neblaznite, ved si ten wellness vikend musime najprv zasluzit, bude nam chutit ovela viac, nie? 😉
@ivana82 krasna torta, to ste spravili s muzom? A aky je zlaty, vytesuje sa, heheh 😀