icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
20. nov 2010

@ivana82 kráááááááááááááááááááásna čím si ju poťahovala?

yennn
20. nov 2010

@debbie na koho?

debbie
20. nov 2010

@yennn wellnws sa teším jasné no ja si to už zasluhujem dobré dva-tri roky preto sa teším na to a jasné že teraz nie len ked sa zajedná skor su zlavy a tááák

debbie
20. nov 2010

@yennn no kde ste boli s malým a chcete isť ked bude mínus 4kg

ivana82
20. nov 2010

@debbie potahovali sme ju hmotou z marshmallow cukrikov 🙂 @yennn dakujeme, vytesoval sa, lebo snazili sme sa, aby sa to co najviac podobalo na Buraka z rozpravky Cars, tak este teraz chodi po byte a on papal Burakovi zuby a oci a pod. a smeje sa pri tom 😀 😀 😀

yennn
20. nov 2010

@ivana82 heheh to je zlate 🙂

yennn
20. nov 2010

@debbie no ja by som moc skor nezajednavala... myslim ze sa este ukaze, kolki z nas to vydrzia do jari. Nechcem povedat ze do konca, pretoze pre mna na jar urcite nebude koniec 🙂

ivana82
20. nov 2010

poradte mi na zajtra nejaky program na poobedie...nechce sa nam sediet doma, no nic nam nepada, coby sme mohli podniknut, aby sme sa doma nenudili... ☹

yennn
20. nov 2010

@ivana82 neviem poradit co sa u vas da robit, my ideme na predvolebne kortešačky, heheh 😀
Nechcem strielat naslepo, neviem ake sa v Presove daju aktivity robit. Co keby ste sa sli prejst do lesa, ak nebude moc velka zima? Pozbierat nejake dive gastany a zapalkami spravili zvieratka? 🙂 Alebo skuste nejaku plavaren...

ivana82
20. nov 2010

@yennn s tou plavarnou to nie je zly napad...hned idem pozriet otvaracie hodiny....inac, nejake torticky mam este na facebooku,lebo tu by mi ich samostatne asi zmazali, lebo tam nie je nikto iba torticky 🙂

yennn
20. nov 2010

@ivana82 toto mi tu vadi, stale sa niekto stazuje ze nemozes mat hento, nemozes mat tamto, nemozes si dat hentaky ci onaky inzerat... ano, mas pravdu, torty nijako nesuvisia s materstvom, tak preto. Ale nechapem ze maju takuto potrebu zasahovat? A nenechat nas dychat. Preto si neukladam sem ziadne fotky, myslela som ze je to viac-menej sukromne a tu cenzura jak za socika 😀
a .d m. i .n i ak ste si toto precitali, chapem pravidla su pravidla... nemusite na tento prispevok reagovat 😉

debbie
20. nov 2010

@yennn ja len pre info , no len sondy dať kde a po čom sú pobyty,nech je to ako motivácia

debbie
20. nov 2010

@yennn k pravidlám sa nevyjadrujem ...... nehápem viacero vecí no ale ak to tak funguje ....budiš

ivana82
20. nov 2010

@yennn asi tak, no jedno z pozitiv je ze sme sa tu nasli a mozeme sa motivovat, nie??? myslim, ze to staci 😉

yennn
20. nov 2010

@ivana82 ja som bola predtym stale na koníku, ale som len studovala kolkokrat veci co sa ma ani netykaju (ved co keby nahodou v buducnosti ano? 😝 ), zapajala som sa zbytocne do roznych tem ktore su teda faaaaakt zivotne dolezite (ze ci mat alebo nemat doma upratovacku a podobne 😀 ) a teraz ked mame tuto temu opat zivu, tak jednak nemam uz cas chodit vobec na net, ale jednak uz mam taky konkretnejsi ciel co na koniku robit. A ked nieco potrebujem ine, vyhladam. Ale uz nesondujem inde, lebo mam co robit aby som stihala citat tuto diskusiu. Momentalne pre mna dost motivujucu 🙂

yennn
20. nov 2010

@debbie to je vyborny napad. Malo by to byt asi niekde v strede aby to nebolo pre nikoho moc daleko. A urcite v tom musi byt masáááááááž, bez toho sami wellness pobyt nerada. Mozno nejaky beauty pobyt. Inac v Diéte casto byvaju take reklamy na taketo pobyty, tak keby nieco najdem, tak sem hodim inspiraciu 🙂
Fuha, tusim to myslime s tym wellness pobytom vazne? Ja som to najprv myslela ako stretko pri veceri... 😀 Tesim sa.

ivana82
20. nov 2010

@yennn tak kvoli veceri by sme asi necestovali cez pol Slovenska...tak asi radsej nieco dlhsie minimalne aspon 1-2 noci 🙂

yennn
20. nov 2010

@debbie inac ak chceme nad takym pobytom vazne uvazovat, mali by sme si seriozne urcit v ktorom meste by to malo byt, kolko noci (momentalne si nedokazem predstavit noc bez mojho drobca), aky hotel, lebo nie vsetky si mozme vsetko dovolit, takze nech to nie je moc drahe... skratka urcit si pravidla, bude sa nam tak lahsie hladat, niekde si dokonca vies zadat aj kriteria a podla toho hladat....
http://www.super-wellness-pobyty.info/sk/index.php
www.monada.sk

a mnoho dalsich...

yennn
20. nov 2010

@ivana82 to je pravda, ved aj by nam to bolo malo na kecanie, nie? 🙂

vejula
20. nov 2010

baby tak vy ste ale šikulky teda.. a navyše tu takto provokujete s tortami 😅 pekne pekne 😝

yennn
20. nov 2010

babulky, asi uz pojdem buvat, som dnes dost unavena. Ale som rada ze som si nasla cas a ze sa mi podarilo trochu pokecat. Tie 2 ci kolko dni som tu tento tyzden nebolo, ste mi chybali 🙂
Dobru nocku 🙂

ivana82
20. nov 2010

@yennn asi tak, straaaaasne malo casu 🙂

debbie
20. nov 2010

@yennn nevieš si to predstaviť alebo nechceš, alebo sa ti inak neda ??? lebo už bez teba noc či dve by zvladol a odpočinok by ti bodol , čo som čítala 😉

debbie
20. nov 2010

@ivana82 jasné že mááálo

debbie
20. nov 2010

@yennn ano myslíme to vážne a možme si stanoviť limity a tááák a tie masaže a všetko okolo toho si možeme priobjednať každa zvlášť ,kto si kolko može dovoliť inak sa to ani neda ,nie každa ma na to aby sa rozšupla hihihi a nie každa chceme to isté a tak na izbu budeme mať , a kto si čo priplatí.....bude mať či???

debbie
20. nov 2010

ok idem aj ja do hajan,snívať nad tým ked budem mať na začiatku 6-ku.... 😀

ivana82
20. nov 2010

@debbie @yennn uplne suhlasim - stanovenie limitu je super vec, aj stanovenie mesta, takeho stredu medzi vychodom a zapadom 🙂 aj ked mna masaze netahaju, niektore si to bez toho neviete predstavit wellness vikend... 🙂

ivana82
20. nov 2010

tak dobru noc vsetkym 🙂

tinika
21. nov 2010

hlasim svoju predkrstinovu vahu, dnes som si spomenula tak som sa povazila a je to 70,8kg dufam ze to nejak ustojim do tyzdna .)

tinika
21. nov 2010

hlasim svoju predkrstinovu vahu, dnes som si spomenula tak som sa povazila a je to 70,8kg dufam ze to nejak ustam do tyzdna .)

yennn
21. nov 2010

@debbie mas absolutnu pravdu, zaplatit si izbu a potom kto chce co chce, vacsinou su bazeny v cene hotela, nie? A ostatne ako sa zadari 🙂
Prekukla si ma, neviem alebo nechcem si to predstavit 😉 Zatial som bez neho bola len par hodin vzdy doobeda ked nekojime. Na jar uvidime ako budeme kojit a ako bude na tom moj maly. Teraz by som isto naozaj odist nemohla, lebo mame zrovna take obdobie ze nikto ho neutisi iny, nez ja. A ked vecer place, tak len maminka a nikto iny... Ale tak uvidime. Babska jazda by sa zisla 😀