icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
21. nov 2010

@ivana82 @debbie este ma napadol taky maly "podvod" z mojej strany - co keby sme sli do Rajeckych Teplic, tam mam svokrovcov, muza s malym by som ubytovala "doma" a keby bolo treba nakojit tak by som sla "akoze" na zachod a nakojim, nie? heheh 😀 😀 😀 😀 😀 Zartujem 😉

debbie
21. nov 2010

Ahojte babulky tak som na skok , starký nas pozvali k hodom, na kavičku som si povedala pojdem rada...tak ked mala vstane pôjdeme , no musím si vyžehliť vlasy a to že ich je hoooooooooooodne mam čo robiť hodinku 😀 jesť tam nejdem, nehrozí ,nechutí mi nikde inde jedenie ,len doma čo si navarím a reštika ..... 😀 s týmto problém mať nebudem a už mam jablčko a banan v taške ak by sa to predlžilo poviem že idem dať malej ta nebude isto chcieť tak mamička akože 😀 😀 😀 ,dopapáááááááááááááááááá hihihi a nikomu nebudem vešať dietu na nos ...ha
@yennn no ti poviem pekne si si to premyslela ale zamieta sa 😀 😀 😀 jedine , že budme mať zlavu v kupeloch ked tam maš rodinku hihihihi

tinika
21. nov 2010

ahojte tak sme po oslave, jedlo bolo uzasneee tak som neodolala, ale dala som si len dva kolačiky a kustik fakt len jeden hlt tortičky čo som tu včera dala foto bola uzasna a som sa pre srandu povazila a hadajte 🙂)) 70,8 ako rano hihi ale rano sa to zmeni ako sa poznam .))

debbie
21. nov 2010

Ahojte žienky ako sa darí čo cvičíte???

yennn
21. nov 2010

@debbie ty si silna zena moja, akoze odolat na hodoch je jedna vec, ale tvrdit ze nemam chut... fuha to uz chce silu 🙂
No pekne som si to vymyslela, ja viem 😉 Zial zlavu nevybavim, Rajecke teplice nie su dedina ale mesto (ako moj muz urazene tvrdi 😉 ) a rodina sa nepozna s kupelmi, a je tam draho ☹
Ale mam dobru spravu, dnes som ten napad predniesla muzovi a nejak neprotestoval. Vravel ze z tejto strany vianoc nie je sanca isto, ale na jar .... a ze on to zvladne 😝 😝
Takze "pozehnanie" uz mam aj ja... len mu musim naozaj dokazat, ze si to zasluzim 😠

yennn
21. nov 2010

@tinika tak ale ked mas teraz 70.8 a uz nebudes jest, tak rano by malo byt len menej, nie? Ved ked sa po oslave vazis, plna vody (a jedla z celeho dna), tak rano nalacno musi byt isto menej 🙂

yennn
21. nov 2010

@lilithka26 ozaj ako bolo na thajskej masazi? Ani si sa nepochvalila!

michele11
21. nov 2010

@katkav no ano, bolestivy menzes, presne viem, o com hovoris, brrr, hnusne neprijemne bolesti, ale u mna sa to vacsinou striedalo po mesiaci, cize akoby len jeden vajecnik bol taky na figu. Ale tym, co mi pred porodom vraveli, ze kontrakcie su ako velmi silny menzes, odkazujem aj takto verejne, ze NIE, boli to omnoho viac!!! Asi ako keby som zozrala na veceru miesacku a potom ju v noci rodila!!!! Zumbu si zatial davkujem doma, teraz sme u svokry, zase 😠 , tak mam pauzu, ale inak sa snazim poctivo, aj sa pritom lepsie dodrziava pitny rezim, inak by som uz uplne dusu vyplula. Ale veru, na cvicenie na verejnosti to nie je, hanbila by som sa ako pes, ze nestacim ostatnym ☹ .

debbie
21. nov 2010

😀 😀 😀 😀 @yennn ja som netvrdila že nemam chuť len nejem u iných varenú stravu... a to je plus lebo nelaka ma to 😀 😀 ,ak nehápeš tak dovysvetlujem do ip hihihih daj info sem sa to nehodí

debbie
21. nov 2010

@yennn super ja som mužovi o váááás tu na koňíku nepovedala ešte no ale kúpele mi schválil už tri roky tak som prosila rok segry a nič tak mu poviem až pred odchodom daj daj daj kojunky a ideeeeeeeeeeem a s kým??? tak mu to tu otvorím a nech študuje kým budem preč hihihih 😀 😀 😀

debbie
21. nov 2010

dnes som dala 40min. beh 11km/h a skoro som vypľula dušu 😲 😖 😅

yennn
21. nov 2010

@debbie tak to by mne nepreslo, ze by moj muz nevedel co tu furt vysedavam... a hlavne v pondelok cele hodiny s tabulkou, alebo kedykolvek do noci. Musi vediet, aby vedel ze to ma vyznam, preco sa im obcas nevenujem. Ale nastastie ho myslim nelaka to studovat, aspon myslim / Milacik ak toto tajne citas v pracovnej dobe, tak prosim ta necitaj si aspon moje pondelkove spravy, dobre? 😉 /

yennn
21. nov 2010

@debbie si dobrá... na tebe bude riadne vidno zmena, ked takto krasne cvicis. 🙂

debbie
21. nov 2010

@yennn no ja som povedala ked sa pýtal čo robím , že su tu babulky čo chudnú ako ja tak pozeram čo píšu a recepty a tááák ved aj tresku z tvarohu , hned som hlásila to tuto písali no že kto tu je a čo píšeme a fotky a táák a tabulka nehrozíííí ja mam muža tak vymakaného že toto by nehápal..... 😀

debbie
21. nov 2010

@yennn no práve že nie lebo sa cítim o ničom čím viac cvičím čítim sa tlstejšia ale muž hovoril že to tým že svaly sa nafukli a ma to tem tuk ak dam rysovačku bude to super mo ja to nedokažem mesiac rysovať ☹ a teraz som vačšia ešte ako som bola

yennn
21. nov 2010

@debbie jaj no ano, tak to potom chapem. Moj muz vie ze "čosi" riešim s postavou, aj som sa mu chvalila. Ale on svoju postavu neriesi, a moju snahu o znizenie nadvahy chape a myslim ze tak tajne je aj rad 😉
Ale tieto tvoje argumenty chapem 😉
Tomu s tymi svalmi som moc nerozumela... naozaj myslis ze mas na objem viac centimetrov? Chapem ze svaly viacej vazia, ale som myslela ze centimetre chudnu....

ivana82
21. nov 2010

@debbie mas moj obdiv, ze 40 minut behu, ja zvladnem maximalne pol hodinu na stacionari a plujem dusu, este vydrzim hodinu na aerobiku 🙂
@yennn to je fajn,ze uz mas pozehnanie 🙂 tesime sa s tebou 🙂

debbie
21. nov 2010

@yennn no nieže mam viac cm, citim to tak , nemeriam sa.....cítim sa ako slon a to pod tým tukom su nové svaly tak cm nejdu dole až ked daš rysovačku tak tuk ide preč aj cm a ostanu svaly muž tak povedal 😲

debbie
21. nov 2010

@ivana82 niet čo obdivovať ..... ☹

ivana82
21. nov 2010

@debbie asi budem za blbu, co su rysovacky? 😨

debbie
21. nov 2010

@yennn no ja som mužovi raz povedala úbytok a to potom kedy som skočila na vahu, bola otázka, tak čo ako ti to ide??? no pri zakolísaní a nebodaj sooooooooo či prehrešku a pluse to ťahal zo mna, dosť som bola nasratá na seba a potom aj na neho že to ťahal o 106 aj ked mohol cítiť že ma to štve

debbie
21. nov 2010

@ivana82 to je doba za ktorú maš určenú stravu zvačša bielkoviny aby si schudla čo najrýchlejšie a najviac a úkazali/vyrysovali/sa ti svaly

ivana82
21. nov 2010

@debbie dakujem za vysvetlenie to teda musi byt tazke, drzim prsty 🙂

debbie
21. nov 2010

@ivana82 ja som slabučka ja radšej cvičím pianko a nejdem do extrému , ja si tak odfukujem pri cvičení ,zdravo jem a neriešim mužove teooooorie 😀 on by ma zničil či už fizycky ale aj psychicky 😖 po pat tt

yennn
21. nov 2010

@debbie ja to chapem, ja uz som sa tiez poucila v zivote komu sa mozem s nejakym planom zdoverit, kto pripadne pochopi moje zlyhanie a kto mi vykrici "no, zase si to nedotiahla do konca". Asi zlata stredna cesta je dobra. Lebo tiez ked musis muzovi hlasit, ze si schudla, aby si to vsimol, asi nie je dobre 🙂
Ale tvoj muz patri do kategorie "kontrolór" o ktorom som minule citala - rozdelenie muzov do kategorii ked zena chudne. A kontrolorovi sa neradno zdoverit so svojimi zamermi 🙂 takze ides na to spravne 🙂

yennn
21. nov 2010

dievcence idem dat malemu napit, uspat ho a hned som späť...

tinika
21. nov 2010

@yennn no to si aj ja myslim furt a je to naopak a voda odisla sak som tam bola asi 10x an wcko a pritom vypila len pohar vina s kolou :(
uvidime

debbie
21. nov 2010

@yennn ulož si drobčeka ,čakame ťa tu

yennn
21. nov 2010

uz buvinkame 🙂

yennn
21. nov 2010

@debbie to mi nedava logiku, ved svaly predsa papaju tuk, laicky povedane... takze ak spravne papas, a nedodavas telu prebytocnu energiu, a davas svalom aj bielkovinu, tak by mali faldiky miznut, kedze sa ti pod nimi rysuju svaly... ci?