icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
23. nov 2010

@tinika tak všetko naj naj naj 😀 😀 😀

debbie
23. nov 2010

Je tu niekto???
😲 halloooo

tinika
23. nov 2010

@debbie 🙂)) no ja mam este 50minut kym mi voda odtecie 🙂) a potom este dva dni čakania a nakoniec aj tak sekcia 🙂) takze maraton 🙂

tinika
23. nov 2010

@debbie vdaka .)

yennn
23. nov 2010

@debbie ahojcek, jaaaaa sooom tuuuu 🙂

yennn
23. nov 2010

@tinika ja som fakt nechapala, ze co to pises 🙂 Uff, tak to si nemala lahke...

tinika
23. nov 2010

@yennn 🙂) no uz zabudnute 🙂 teraz na druhe sa budem bat bo uz viem čo ma čaka .)) 6h brutal kontrakcie po vyvolavačkach a potom KO po SC 🙂 ale su na tom aj horsie, jedna baba tam rodila dvojky a jedno normalne a druhe na sc takze zosita kde sa dalo :( hlavne ze maly zdravy .)

debbie
23. nov 2010

ahooooooooooooooooooooooooooooooj yennn

yennn
23. nov 2010

ja vecer pred porodom sme oslavovali muzove narodky, mali sme navstevu, vypekala vyvarala. Potom sme upratali a o desiatej vravim ze som sa prežrala, podme sa prejst. Prechadzali sme sa po ulici, tu a tam sme museli zastavovat lebo ma akosi bolelo brucho, som myslela ze tie falosne kontrakcie, nie? Dosli sme dom.. este sme kukli telku. Potom sme lahli a nejak som nemohla zaspat bo ma furt to brucho pobolievalo, tak o polnoci som sla telku kukat. Do rana ma to nejak furt pobolievalo, aj som zacala mat tusaka, ze ci to uz nebudu tie ozajstne, o piatej rano som sa sla osprchovat, vraj ked su falosne prestanu, ked nie su falosne, zintenzivnia sa. Po sprche som si zacala zapisovat intervaly (ze 5 minut 😀 ) , po hodine som nežne zobudila muža, že asi by sme mali ist... ten sa este chcel spytat ci isto. O siedmej sme prislo do nemocnice, že čáááááásuuuuu, do večera MOŽNO porodíte. O pol desiatej mi odtiekla voda a o desiatej bol na svete 😀

yennn
23. nov 2010

@debbie hooooj 😀 signal funguje 😉

debbie
23. nov 2010

@tinika druhe sa ti da prirodzene?

debbie
23. nov 2010

@yennn jasnačka ved to je naj signááááál nie 😀

yennn
23. nov 2010

@debbie ako sa dari? Ja mam pocit ze tych 92 asi dam 🙂

yennn
23. nov 2010

@ivana82 dufam ze si strudle odolala! Ved ked sa neda, pockaj do rana a daj si ju na ranajky, do vecera snad spalis 🙂 Neodfotila som sa ale na zapise snad nejake fotky vznikli, potom ked tak poslem. No nas tiez zavolali az po roku, a myslim ze slo len o predvolebny krok...

yennn
23. nov 2010

@jojina11 ved uvidime, napisala som ti tie 3 kila a podla mna to pojde. Ako sa ti dnes darilo s vodickou?

tinika
23. nov 2010

@debbie neviem, rok min. pauza čo splnam 🙂)) a vela bab rodilo aj do roka prirodzene tak uvidime, nebudem vybavovat sc ako pride tak bude :ň hoci sa bojim kusa .) ako ho vytlačim ked to som nezazila a uz som nevladala pri tom čo som mala, len sa spolieham ze to bolo brutal ako ma odhovarali ze mam odmietnut tabletku na vyvolanie ale taka tava stara ze a čo chcete ine????? oxitocin sme vam uz dali a nic, reku svagrina na druhykrat uz rodila :(

yennn
23. nov 2010

@debbie za chvilocku pojdem maleho ulozit, snad to nebude trvat dlho...

jojina11
23. nov 2010

@yennn ahoj dnes som vypila tri litre aj niečo, ani neviem ako, len podľa tých čiarok som to spočítala a som prekvapená a to ešte ani nejdem spať 🙂

debbie
23. nov 2010

No ja som nemala ani kontrakcie @tinika
@yennn ako že ich dááááááááááááááááááááš nehááááááápem

debbie
23. nov 2010

@jojina11 supeer ta voda je fakt doležitá ja som dala hned na prvý krát 1,5kg koli vode dole

jojina11
23. nov 2010

@debbie dúfam, že tie kilá pôjdu dole, bolia ma klby, niekedy chodím ako starena, čo sa nemôžem rozhýbať a brucho mám jak v 5 mesiaci, všetkymoje veci ležia v skrini dp ničoho sa nezmestím a ja čo nenávidím skúšanie oblečenia, musím v obchode všetko vyskúšať, pretože na čísla sa nedá spoľahnúť

debbie
23. nov 2010

😀 baby končí mi baterka na ntb , nemam nabíjanie tak papa ked vypne som off zajtra prííííde dufam nová

elka74
23. nov 2010

@jojina11 tak toto ako keby som ja písala..

tinika
23. nov 2010

@debbie tak bud rada 🙂 poznam kocku čo rodila 3x a ani raz nemala kontrakcie .)

jojina11
23. nov 2010

@debbie ahoj
@elka74 ved tie kilá sa musia niekde prejaviť a ked nosíme toľko navyše chudák naše kosti

elka74
23. nov 2010

@jojina11 no ved práve. mna otrasne bolia bedrové klby. ked dlho sedím neviem sa normálne rozhýbať.. myslela som že po porode to prestane ale vobec nič sa nezmenilo,, tak to bude tými kilami

yennn
23. nov 2010

@debbie no, sme sa bavili, ze tych -0.9 by bolo dobre do pondelka. A dnes mam pocit, ze sa asi podari, tak som myslela ze asi tych 92 kil dam 😉

yennn
23. nov 2010

@jojina11 perfektne, gratulujem! @debbie ma pravdu, kvoli vode mozes na zaciatku schudnut viac nez tych obligatnych 0.5 za tyzden. Pokial ovsem v ostatnych smeroch posluchas 😉

elka74
23. nov 2010

@yennn ahoj.. možem sa ešte pridať? do silvestra možno nejaké to kilo zvládnem,, dúfam

yennn
23. nov 2010

@jojina11 no ja nosim este nieze kila navyse ale pol cloveka, resp. jednu anorektičku 🙂