Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Je tu niekto???
😲 halloooo
ahooooooooooooooooooooooooooooooj yennn
ja vecer pred porodom sme oslavovali muzove narodky, mali sme navstevu, vypekala vyvarala. Potom sme upratali a o desiatej vravim ze som sa prežrala, podme sa prejst. Prechadzali sme sa po ulici, tu a tam sme museli zastavovat lebo ma akosi bolelo brucho, som myslela ze tie falosne kontrakcie, nie? Dosli sme dom.. este sme kukli telku. Potom sme lahli a nejak som nemohla zaspat bo ma furt to brucho pobolievalo, tak o polnoci som sla telku kukat. Do rana ma to nejak furt pobolievalo, aj som zacala mat tusaka, ze ci to uz nebudu tie ozajstne, o piatej rano som sa sla osprchovat, vraj ked su falosne prestanu, ked nie su falosne, zintenzivnia sa. Po sprche som si zacala zapisovat intervaly (ze 5 minut 😀 ) , po hodine som nežne zobudila muža, že asi by sme mali ist... ten sa este chcel spytat ci isto. O siedmej sme prislo do nemocnice, že čáááááásuuuuu, do večera MOŽNO porodíte. O pol desiatej mi odtiekla voda a o desiatej bol na svete 😀
@debbie neviem, rok min. pauza čo splnam 🙂)) a vela bab rodilo aj do roka prirodzene tak uvidime, nebudem vybavovat sc ako pride tak bude :ň hoci sa bojim kusa .) ako ho vytlačim ked to som nezazila a uz som nevladala pri tom čo som mala, len sa spolieham ze to bolo brutal ako ma odhovarali ze mam odmietnut tabletku na vyvolanie ale taka tava stara ze a čo chcete ine????? oxitocin sme vam uz dali a nic, reku svagrina na druhykrat uz rodila :(
@debbie dúfam, že tie kilá pôjdu dole, bolia ma klby, niekedy chodím ako starena, čo sa nemôžem rozhýbať a brucho mám jak v 5 mesiaci, všetkymoje veci ležia v skrini dp ničoho sa nezmestím a ja čo nenávidím skúšanie oblečenia, musím v obchode všetko vyskúšať, pretože na čísla sa nedá spoľahnúť
😀 baby končí mi baterka na ntb , nemam nabíjanie tak papa ked vypne som off zajtra prííííde dufam nová

@tinika tak všetko naj naj naj 😀 😀 😀