Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@jojina11 ja si tiez pamatam minulu zimu, doma cerstvy uzlicek takze ja som nic neodhrnala. Ale zato som zavidela tym co uz sedkaju na sankach ze mozu ist von, lebo na nasej ulici sa neodhrna takze my sme sedeli doma a kocik na terase, lebo sa nedalo ist von. Teraz sa tesim na tie sanky 🙂
@yennn ja tu cez reklamy nebudem,notebook obsadi moj drahy take uz ma zan nepusti 😀
Ale som rada ze tu som aspon chvilku a mam cas sama pre seba.....neviem ako to bude po cizmickach,ale mam na plane vyskusat usit vzorovy podbradnicek z jemneho kvalitneho frote s menom a nejakou ozdobou,snad sa ujme aj to aspon tak ako cizmicky 😀
Nemam 90,co si-podpichujes,ze? Mam 97,7 😀
no v chudnutiii🙂 🙂 ako motivaciu...najskor foto pred a potom foto kazdy mesiac by sme pridavali...jedalnik by som sem sice nepisala...na to nie je cas ...cvicili by sme dla moznosti...a do leta mozme byt kocky...nemusi to byt take tazke...dla mna by sme to spolu vsetky co tu nariekame nad nasimi kilami zvladli...
ahojte som tu, dostala som sa k internetu, môj syn musel popísať všetkým kamoškám a teraz je už PC môj, tak môžem prečítať aj popísať, malá spí, dnes sme ešte neplánovane absolvovali tak návštevu, chalani čo sme s nimi hrávali aj s manželom pred mojim tehotenstvom,hrali nejakú akciu v zámku v Topolčiankach tak nám volali,, boli sme pozrieť , malá kukala ako puk
@adky 97.7 ? wooow, perfektne 😀 😀 😀 Neboj budem na to mysliet a pomozem ti nieco vymysliet, ze co by mohlo ist na jar - najprv nieco velkonocne 🙂
@macekovam skus si tuto temu pocitat do konca - alebo minimalne dozadu par dni (do pondelka) a uvidis ze ten vlak je uz rozbehnuty, samozrejme mozes sa pridat 🙂 Je nas tu asi 30 a spolu sme za 7 tyzdnov schudli 72 kil 🙂 Ako motivacia to funguje uzasne, to mas pravdu. Neberieme to sice ako sutaz (teda aspon ja za seba hovorim) ale bohovsky to pomaha a tesim sa s kazdou babulkou co tu schudne kazdy gram 🙂
Ahojte idem dočítať je tu niekto?
@debbie moja reč, osobne si myslim ze sutazit "kto schudne najviac" by ani nebolo celkom spravne - pretoze by to bola nespravna motivacia - jednak porazit inych a jednak schudnut co najrychlejsie. Obe tieto motivacie sice vedu k vytuzenemu cielu, ale je tam obrovske riziko jojo efektu, kedze je to vlastne docasna motivacia.
Ako sa citis? Je ti aspon trochu lepsie?
@yennn no cez den sa mi trošku ulavilo to je tak vždy ked zaberú cucláčky a pod.somariny no otras všade cukor 😖 brucho ma bolelo riadne z toho. A rano to zase bude otrasné ako vždy ☹ kým sa to telíčko da ako tak do chodu a variť musím aj o malu sa starať tak ležať nemôžem ☹ ale tak nemam horučky to je plus
A mužíček mi dnes dal šampus tak som mala za poharik ... 🙂
@jojina11
raňajky celozrnny toast jeden so syrom nizkotuč.leerdamer ,kava+mlieko, čaje nesladené , mineralka
desiata jablčko
obed rybka na kvapke ol.oleja grillovaná, rukolový šalát so cherry rajčinkami /tie milujem/ minerááááálka
olovrant pol tuniaka s cibulkou,varený zemiačik
večera šalát, feta syr 18%
toto mam na zajtra no či to všetko zvladnem netuším ked teraz mi moc jest nejde tak to bude len na podšalke asi hihihi
@debbie ty mas absolutne premakany jedalnicek - jak z casopisu 🙂
Ja mam problem ze zeleninu hocijakeho druhu nemusim, takze ani keby sme nemali problem s nafukovanim, rukolovy salat bysom si dobrovolne nespravila. A je mi to luto. Sla by som na nejaku hypnozu... isto ma v minulom zivote otravili nejakou zeleninou, preto v tomto zivote nelubim zeleninu 😀

@adky ahojte...tak vyhlasme suuuuťaž🙂