Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @michele11 @katusradus @zuzuh @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26 @katkav @gabriela_michaela @ivana82 @fatulda @ellysa @sedmolinka
baby kde ste vsetky? Ja mam pocit ze som v nejakej cudzej teme, okrem @adky, @debbie a nováčičiek tu poslednych par dni nikto z vas nie je... chybate nam. Ako sa dari? Vsetko v poriadku?
takže ja sa lúčim idem spať, všetkým vám prajem dobrú noc a nech sa nám nesníva o jedle 😀
@jojina11 vždy sa dačo da vymyslieť, ak chceš,..... ja som si robila napr. týžden šalat s mrkvičky a vždy dačo do neho dohodila ,ta je v každom obchode ale jasné nie vždy sa dá , ale zeleninka je aj mrazená a ta sa da nakúpiť aj do zásoby a šalat z dus.miešanej zeleniny a tuniakom mnáááám
no baby ide sa do hajan. dobrú nocku
@yennn hellou, neboj nikam som nezmizla. A riadne makam, dokonca uz druhy vecer aj cvicim. 30 min stepper a 30 minut problemove partie, jeden den brucho+vrch a druhy brucho+spodok 🙂 mam svalovicu ako hrom. Je mi luto ale ja si fakt neviem najst cas sem normalne v klude prist. Cely den kmitam okolo malinkej a domacnosti a povinnosti, je to taaaak narocne dieta 😝 😝 😝 ale stale taham s vami a myslim na pondelok 😀
@yennn ahoj si zlatá že na nás myslíš, ja mám teraz kooopec starosti, ideme kupovať dom+ vianoce, darčeky a dotoho ešte mal muž narodky a segra so švagrinou meniny, a kým maly ráno spí tak sa snažím vás tu dočítať, no nestíham.
Inak s chudnutím je to nejaké na bode mrazu stále je to 77 a nechce sa to pohnúť ani o gram, nechápem ☹ .
Myslíte, že ak dám denný príjem kalórií menej ako 6000 pôjde niečo dole?
@yennn ahoj, ja sa takisto neozyvam tak casto, bo mam toho akosi vela,mala mi nechce spavat cez den, takze bud von alebo lezat s nou abyaspon na par minut oddychla, tak nemam cas a vecer ked mam cas tak zase upratovat a ine,sak poznas🙂 no inak neviem dari sa mi asi celkom dobre, manzel mipredvcerom povedal, ze "tysi ale dobre schudla" normalne ze tak mi to zdvihlo sebavedomie a naladu, ze tedadrzim sa,ale vcera som sice trosku zd´hresila scokinou,snad to dneska vylepsim 🙂 tak pekny den 🙂 a yenn gratulujem k pokoreniu vahy co malo byt na silvestra, kiez by sa aj mne tak darilo 🙂
@yennn ahojte, ja som vcera trosku oslavovala, ale iba poslusne, iba som prijimala vela darcekov a priani na FB....Tomasko ma skaredy kasel, musime dnes skocit ku lekarke, nech nam nieco poradi..Mame na navsteve svokrovcov, tak varim a venujem sa im. Neboj, urcite v pondelok zahlasim svoju vahu, snad ubytok 😉 chystame sa totiz cez vikend uz na vianocne upratovanie, tak snad spalim nejake kalorii naviac 😀 inak nestiham reagovat, pisete tu ako spisovatelky, ak nahodou vynecham jeden den, tak nestiham ani docitat. 😉 vsetky nove spolubojovatelky, vitajte. 😀
všetkým dobré ráno
@debbie dík za radu niečo poriešim
@tinika Patrikovi všetko najlepšie k jeho prvému rôčiku, dúfam, že poriadne oslávi
@katkav dodatočne všetko najlepšie k meninám a ďakujem za privítanie
u nás do rána mrzlo, hádam už aj prišla tá zima, teraz je -6°C, malinkú uspávam , chvílu počítam a idem variť, dnes ma čaká pohovor v škole, ten môj zastran mi priniesol pozdrav od učiteľa/ neprospieva z matiky/teraz seká dobrotu, som zvedavá dokedy/to znamená, že už sa aj učí aj počíta, no kkatastrofa/
zumbu mi manžel prinesie v pondelok, tak už aj asi potom začnem cvičiť, zatiaľ len tá rýchla chôdza
@yennn neviem ako budem hlásiť v pondelok váhu, nemám digi váhu, všetky tu majú: ako to robia tie čo nie?
@tinika Patrikovi prajeme vsetko len to najlepsie k prvemu rocku 🙂
@yennn popravde ani ja nemam cas sem velmi zabludit, lebo v nedelu budeme oslavovat manzelove narodeniny, tak chystam si postupne nejake veci, a dnes to bude so mnou takisto bieda, idem robit torticku, veterniky a este pecene kolace, takze ked som Vam teraz trosku narobila slinky, ospravedlnujem sa 😉

@yennn ani ja som nemusela až na rajčiny no ked som si povedala že kačicu nemôžem a iné v chl.nebolo len zelenina tak som si to obzvlášnovala a začala mi chutiť lebo by som nevečerala 😅