Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
caute baby, vitam nove kolegyne 😉 dufam kocky ze nam v pondelok trosku zdvihnete skore, ja zatial stagnujem, snad s tym do pondelka este nieco spravim, dnes mam zeleninovy den, uvidim ako vydrzim, ak sa da tak potiahnem aj zajtra 🙂
@katkav my sme vždy chceli štyri deti, len ja som nejako to štvrté odkladala.. vlastne som potom aj váhala či do toho pojdem. ale ked som si uvedomila že deti mi možno o pár rokov odídu z domu a u nás bude zrazu ticho tak sme to skúsili ešte raz a vyšlo to na prvý krát.. myslím že nás má panbožko rád, ked nám doprial radosť v podobe Vanesky. sme sa veťmi tešili.. ja sama som zo 6 detí a každá má po dve tri deti.. takže je nás ako hadov 😀
@elka74 tak to budete mat na Vianoce vesele...vsak sa asi ani nevojdete do jedneho domu vsetci...inak ja som mojej mamine vzdy zavidela postavu, po styroch detoch mala vzdy 70 kil 😉 co sa mi zdalo super, pri vydaji mala tusim 61...ale v poslednych rokoch zacala priberat, malo sa hybe a vecer vyjeda chladnicku, uz som jej dohovarala, tak snad s tym nieco spravi.
Dnes som bola u lekarky pretoze ma strasne uz tyzden boli hrdlo.
Na nastenke mala plagat, ze niekedy tusim 22.9 bol den Starostlivosti o svoje srdce a bolo tam niekolko rad co robit preto aby sme mali zdrave srdiecko.
Som sa zasmiala - pretoze tam bolo napisane vsetko to ako sa mi tu teraz snazime stravovat - strava min 5x denne, 2l tekutin, obmedzit sladke, slane, vyprazane, min.2x do tyzdna aspon 30 min pohyb s urcitou tepou frekvenciou - podla veku - bola tam na to aj tabulka.
Takze potesujuca sprava - aj ked sa nam nedari schudnut podla nasich predstav - tymto sposobom zivota prispievame k zdravemu srdiecku a k celkovemu zdraviu
@yennn ja som tiež nejaká chorá 🙄 semtam vás prečítam čítali ste predpoved-sneženie a záveje od dnes večera do zajtra hlavne na západe 🙂 🙂 🙂 tešme sa
ja sa na sneh tesim, maly ho bude prvykrat vnimat. 🙂
@yennn Už som späť. Mám po vyšetreniach a už sa s kľudom v duši môžem k vám vrátiť. Posledné 2-3 týždne som sa dietovaniu nevenovala, ale od zajtra sa vraciam do starých kolají. Síce cvičiť som chodila, ale stravu som si nesledovala. Na váhu nemám odvahu postaviť sa, tak važiť sa budem až ten ďalší pondelok.
Taaaaak, konecne napecene, este ozdobit torticku pre oslavenca a bude hotovo, ale to az zajtra...aaaa fuj mi, fuj mi, este raz fuj, zhresila som, ochutnala som kolacik, ale som si povedala, ze som sa pritom poprehanala, tak to mam ako olovrant 😀 😝
ahojte kočky tak tu to nejako viazne.... čo tak? ako vam ide chudnutie? no ja sa celkom snažim, male prehrešky sice ešte su ale už nie o 11tej v noci 😀 a tento tyžden som bola na zumbe len raz viackrat mi to nevyšlo, no čo nevadi, nabuduci tyžden to hadam napravim
ahojte kocky, idem robit trosku vianocne upratovanie, kym mi maly pojde spat...zajtra bude pokracovanie upratovania....koniec roka sa blizi, neviem ci dokazem schudnut este pat kil, vsak uvidime, mozno ked budem gruntovat barak a este k tomu cvicit, tak to snad pojde. pekny vecer vsetkym 😉
ahojte baby, ja som chora, aj moje babulky, takze mam co robit, stale odsavam sopliky, boli ma hlava, aj hrdlo 😠 , ale dietovaniu sa venujem, tak sa to dufam prejavi na vahe, bohuzial pohyb ziadny, hadam to buduci tyzden napravim. Ako vas tu citam, uz sa vo velkom pecie a upratuje, no mala by som aj ja zacat, darcek nemam ziadny, nie to este napecene 😝 Len neviem kedy, asi vecer ked mi baby zaspia, potom sa aj ja pochvalim 😉
ja som inak tiez straaasne zatazena na pecivo, ale dari sa mi to drzat na uzde, niekedy si dam len na ranajky, niekedy aj na olovrant, co je uz u mna uspech 🙂
ahojte všetky. Vladka spinká, tak mám chvílu čas, som tu sama ako prst, manžel išiel na skúšku , starká už zalahla, Vladka spí a Ondrej išiel k otcovi, snažímsa nalievať, dnes mi ešte čo to chýba, ale hádam ,kým pôjdem spať sa to spraví, neviem, či má táto naa váha váži dobre, ale ak áno tak som to nevydrčala a musela som sa zvážiť, a kilo je dolu, ale to asi len tá zadržiavaná voda/ však som na záchode stále/takžč pokračujem v stredmosti,

@ivana82 vdaka