Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@tinika ty to mas nejake pomylene, bola si na medovinku a zmrzla (sak ta ta mala zahriat, nie? 😀 ) a nezmrzla si ked si umyvala okna? 😝
@lilithka26 bud v pohode, nie je povinne sem chodit 😉 Jedine co je povinne je CHUDNÚÚÚŤ 😀 a to evidentne robis, takze aj ja sa tesim na pondelok, zvedava som 🙂
@macekovam paráda, tak držím palce v chudnutí, nech ti to vydrží a vitaj 🙂 A nezabudni čítať hlavne v pondelok, kedy sa vážime a nahlasujeme - aby si sa namotivovala este viac 🙂
@mimini tak toho mate dost :-/ Kde kupujete domcek? Ohladne tych kalorii, co keby si si zadala BMI na www.chudnutie-ako.sk vratane vsetkych ostatnych udajov a oni ti povedia kolko KJ by si mala prijimat aby si schudla. Ale mozno je to aj o centimetroch, nezabudaj... nemusi vzdy ist dole vaha
@ivca17 ved je to super, ze ta manzel pochvalil, to je najpodstatnejsie - co ta budu chvalit susedia alebo kamaratky 🙂
@katkav este k vcerajsiemu sviatku vsetko najlepsie, nech sa ti dari 🙂
@jojina11 @elka74 urcite napiste Jeziskovi o digitalnu vahu. Nechapte ma zle, nie som ziaden snob. Klasicka rucickova je dobra ked si clovek cely zivot udrziava vahu a raz za tri mesiace sa odvazi, len tak z prče... ze ci nahodou nepribral a nie je treba nieco riesit. Ale keby ste vedeli ako to krasne motivuje, ked ti vaha ukaze o -0.1 menej.. toto ti normalna vaha neukaze 🙂 Takze sup sup. Inac - samozrejme zopar kociek tu normalnu vahu ma, a hlasia tak ako sa rozhodnu. Zase je to niekedy mozno aj vyhra, nie je taka prisna 🙂
@ivana82 my oslavujeme v sobotu drobcove aj muzove 🙂 Tak sa drz, nech to v pondelok nie je poznat, ok? 😀
@zuzuh no o tom nepochybujem ze tento styl chudnutia prospieva vsetkemu - nielen srdiecku, aj krvnemu obehu, oblickam a cojaviem este comu... 🙂
@katusradus @katkav ja sa tiez na sneh tesim ale neviem posudit, ako ho bude maly vnimat, tak ale snad 🙂
@sssimi bud v pohode, nahlasila si mi stagnaciu. Inac mohla by si sa odvazit - nema moc vyznam zatvarat oci pred pravdou. Aj ked mi nahlasit zase stagnaciu, mne je to jedno ako sa rozhodnes, ale aspon ti to da realny obraz o tom, ked sa na tri tyzdne odbrzdis. Mozno sa nic s vahou nestalo a mozno mas +3 ... tak ci onak, odvazit by si sa mala. PS: som rada ze si uz v poriadku 😉
@katkav akoze nevies ci este schudnes par kil???? Ved to predsa mame vsetky v plane? Nestras s takymito recami, lebo nam odplasis novacikov, co sa len teraz pridali a v par schudnutych kil dufaju. Ved este 6 tyzdnov - to by si este zvladla aj 2-3 ked sa do toho obujes... A ano, gruntovanie baraku naozaj pomaha spalovat KJ v nemalej miere 😀
@jojina11 @adky akoze toto ja povazujem za cistu drzost, aby ma cudzi ludia (kam svokrovcov ci pacientov jednoznacne ratam) buzerovali?! Ja som sa nepacila mame mojho prveho frajera. A zda sa ze sa nou nechal ovplyvnovat. Vymenila som ho 🙂 Jojinka nenechaj sa, sustred sa len do svojho vnutra a na svoj ciel, uvidis ze ti to pojde, uz je kilo dolu, kasli na to ci to voda alebo nie. Proste slo dolu a to je podstatne, mozno do pondelka bude kusok viac. Uvidis pojde to, ved si tak krasne zacala. 🙂
dobrý deň všetkým, ráno sme sa zobudili do krásneho zasneženého dníčka, aj teraz pekne sneží, škoda, že to asi nevydrží, pretože nie je premrznutá zem a všetko sa rozpustí, Vladku som šťastne uspala, potvorka, znárodní mi ruku a ja tu potom ťukám jedným prstom,ale nech, toto je asi jediný čas, okrem večera, ked si to tu môžem prečítať
@yennn máš veľmi peknú fotku, naozaj, muž musí byť šťastný, ked má vedľa seba takú krásnu ženu
dík za povzbudenie, jasné, že ma nemôžu položiť nejaké babské reči,chudnem a hotovo , a už som asi trošku namotivovala aj moju neterku, býva v Čechách a má dvojičky, tiež sa jej nejako nedarí schudnúť, dala som pár vašich rád a povedala , že skúsi, to je super,. a tiež som jej doporučila koníka, ona o tom nič nevedela,tak ,že sa zaregistruje,ešte že táto stránka existuje , čoby sme bez nej robili, ani takých super ľudí by som nespoznala.
takže ja idem niečo robiť, pokiaľ krpec spí,
všetkám prajem pekný deň
@yennn wauuu krásna fotka úplne si iná 😕 u nás prší a tak som sa tešila na sneh 😢 pekný den
Ahojte som na skok ,včera sa mi nedalo mala som gratulantov ...idem dočitať ... 😀
ahojte. no a sme chorí na komplet. dneska sme sa zobudil a malá mala zvýšenú teplotu a kašel ju chytil ☹

@jojina11 samozrejme ze pojdu,ja uz mam cca 10 poctivych kil dole,celkovo som schudla 13 ale 3 pocitam ako tu vodu....a to vsetko zo mna zislo za 2 mesiace,o 2 mesiace aj ty budes urcite stihlejsia 😀