icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

ellysa
29. nov 2010

no tak aj ja sa hlásim, po týždni kde som ukážkovo nič nedodržiavala, mám dole 0,4, to znamená 94,6kg 🙄 , ale už sme zdraví takže dnes zasa nabehávam na pekný režim 🙂

elka74
29. nov 2010

dobré ránko, kedže nemám digi váhu tak neviem presný úbytok ale váha ukazuje niečo medzi 102 a 103 kg. 😀 podstatné je že sa to pohlo smerom nadol.

ivca17
29. nov 2010

dobre ranko. hlasim, aj ked z mojej uzasnej vahy rucickovej, 75kg. pekny den prajem. 🙂

jojina11
29. nov 2010

@yennn ahoj práve uspávam, tak mám čas nahlásiť váhu 76 kg.(-2 kg) až som sama prekvapená čo sa dá dosiahnúť úpravou režimu, ale neboj, nezaspala som na vavrínoch, budem pokračovať , až sa mi to bude zdať samozrejmé. 😀
a ako sa volá menom drobček,? prajem mu všetko len to najlepšie 🙂

elka74
29. nov 2010

@jojina11 ahoj.. to je super že 2 kilečká máš fuč. ja som dala necelé kilo, ale kedže som nebola zdravotne celkom ok tak sa ani nedalo tak držať a cvičiť. teraz to už dúfam pojde lepšie. včera som nejako s tou vodou nemala dobrý den, lebo mi to už nešlo poriadne do žalúdka. som taká ako naliata. ty si nemala taký pocit v prvý týžden?

zuzuh
29. nov 2010

@yennn 81,6 😲

ivana82
29. nov 2010

@yennn malemu Aduskovi (pokial som si nepoplietla mena) prajem vsetko len to najlepsie, nech robi mamicke s tatinkom len radost a nech ste vsetci zdravia stastni 😉

lusia_99
29. nov 2010

ahjky takze : VAHA : 80,1kg (-0,5),
PAS:94cm(-1), BOKY:105cm(-2) , STEHNO 62cm.(O) PRSIA:102cm (O) takze spokojnost... ( a prezradim ze v piatok som uz pokorila 80 kg ale nejako vikendik nevysiel ale ved nevadi tie 10 deka vyskacem na dnesnej zumbe 😀 )

jojina11
29. nov 2010

@elka74 vieš , že ani nie? asi som bola vysušená a potrebovala som doliať 😀 aj ja niekedy pijem nasilu ale asi je to aj v tom, že nikdy som nebola naučená veľa piť, skôr celý deň na dvoch troch kávach, no to som sa ešte viacej odvodňovala, ja skôr mám teraz pocit, že poháír vypijem a dva vyčurám, na wc som stále, dokonca som nakazila s tým aj moju svokru, tak uvidím ako dlho jej to vydrži 😀

elka74
29. nov 2010

@jojina11 no a práve že ja som včera ani moc na wc-ko nechodila.. nemože mi telo zadržiavať vodu? som s toho jelen.. prvé dni mi to nerobilo problém. uvidíme dneska. a pol kila sa mi zdá málo, nie? ty si za aký čas dala tie 2 kilá dole?

elka74
29. nov 2010

@yennn drobčekovi všetko najlepšie..

maatkka
29. nov 2010

ahojte tak aj ja len z rucickovej takze dajme tomu 67... teda je to blizsie pri 67 ako 68 😀 a nebyt ms tak je to mozno aj pod 67... takze @yennn prosim ta napis mi 67kg... dakujem 🙂
a aj ja prajem vsetko najnajnaaaaaaaaj vela zdravicka stasticka lasky... a darcekov 😵

katusradus
29. nov 2010

@yennn ahoj tiež sa pripájam a drobcovi všetko len to naj naj naj, váha 86,3 kg (-0,20)

yennn
29. nov 2010

Dobre ranko vsetkym, dakujeme za gratulacie k narodeninkam 🙂
Ja hlasim tento tyzden vynimocne -1.5 kila, asi som bola extra motivovana zhodit svoju tehotensku nadvahu do jedneho roku 🙂
Neviem ci ste citali moj vcerajsi prispevok ale som sa predcasne radovala cez tyzden, som sa sekla, este stale mam obezitu, moje kolecko špatne ukazuje. Nevadi, uz naozaj len par kil. 🙂

oacka
29. nov 2010

vá ha 84 kg. -1kg. stačí to takto, či treba IP?

fatulda
29. nov 2010

Dobre ranko 😉 , dnes je ale hrozne pocasie 😲

@yennn - mne prosim ta napis vahu 62,7 kg, cize - 0,3 kg, no nic moc 🙄 , ale viem kvoli comu, tento tyzden napravim!!! 😅 . Vsetko najlepsie malemu Adkovi k uzasnym 1. narodeninam 🙂

yennn
29. nov 2010

no babule, neviem neviem ako dneska spravim tabulku, drobec mi nechce dovolit pohnut sa od neho 😒 To je velmi netypicke, lebo je zvyknuty sa kludne aj tristvrte hodinu hrajkať sám.... tak asi tuší že dnes má narodky a že mama by sa mala venovat jemu 😉

macekovam
29. nov 2010

cawte baby...kde sa nahlasuje ta nasa vaha...

jojina11
29. nov 2010

@elka74 nie je to málo, predsa sa nemôžme porovnávať, ved každý človek je iný, preto sa teš , ja by som sa veru,. no tie dve kilá to je asi tá zadržovaná voda a potom to už bude ťqažšie,
to išlo dolu za 6 dní

yennn
29. nov 2010

@elka74 nesmieš to rozhodnutie nechávať na mne. Ja som férový človek, takže musím podľa spravodlivosti napísať 102.5 ... nemám na základe čoho rozhodnúť ináč. Ale ty môžeš. Takže nabudúce prosím presné číslo, ok? 😉 Takže blahoželám 😀

@oacka takto stačí, keď ma oslovíš aby mi to náhodou neušlo, tak netreba IP. Blahoželám k úbytku 🙂

@jojina11 drobec je Adrian, dakujeme za blahozelanie. A ja blahoželam k 2 kilečkám. JA SOM TO VEDELA!! 😀 😀 To bolo vidno ako si sa do toho pustila naplno 🙂

@ivca17 ide to to krasne 🙂

yennn
29. nov 2010

Baby blahoželám všetkým. Teším sa na ostatné údaje, som zvedavá koľko sme dali tento týždeň. Ale keďže @jojina11 prispela 2 kilečkami, mám z toho dobrý pocit. 🙂

mimini
29. nov 2010

@yennn dobrý deň babule, tak u mňa stále 77 čiže úbytok nulový idem od dnes znížiť ešte viac denný príjem 😠 som na nervy z toho že mi to takto stojí pomooooooooooc 😢

yennn
29. nov 2010

@macekovam ahoj, ja spracovavam kazdy pondelok tabulku, takze udaje mozes nahlasit mne - tvoja aktualna vyska, sucasna vaha, a ciel ktory chces mat do silvestra. A potom kazdy pondelok to spracovavam a vecer uverejnujem. Ale mysli na to prosim ta, kym sa do toho pustis, ze aj ja som mamina, takze mam casu takisto malo ako ktokolvek tu iny. Takze musis si byt 100% ista ze ides do toho, nerada by som robila nieco zbytocne a ked sa mi niekto neozve, tak jednak ho nahanat a jednak uz ten cas co som zbytocne do toho dala... chapes, vsak? 🙂
Tak daj vediet 😉

yennn
29. nov 2010

@mimini minuly tyzden som mala napisanych 78 - podla tohto by si tento tyzden schudla kilo. Mam tam chybu? ☹

katkav
29. nov 2010

@yennn vsetko najlepsie prajeme aj my Adkovi 😉 aj zajtra je den, dnes sa venuj oslavencovi 😀

yennn
29. nov 2010

@mimini nemam chybu. Toto je minulotyzdnova sprava od teba, takze si schudla. Teš saaaa! 😀 😀 😀
mimini @yennn ospravedlňujem sa za dnešok, ale od rána som behal po úradoch a nestíhala som net, odvážila som sa tiež až na obed a je to hrôza 78, čiže kilo hore možno je to tým že sa mi blíži menzes, možno zápchou alebo niekde robím chybu
22. nov o 20:29 • 1 dieťa • Odpovedz

liana81
29. nov 2010

babenky ja tu končím, ja už nemám šancu schudnút, celý týždeň som sa sladkého nedotkla, vela pijem, jem pomenej, a ja ešte priberám? Tak ma to dnes nas...lo 😠

jojina11
29. nov 2010

@yennn no vedela a ja som neverila a tiež gratulujem k úbytku

yennn
29. nov 2010

@liana81 ahoj moja, čo sa deje? Akú máš váhu?

yennn
29. nov 2010

@jojina11 no mne uz by to nemalo ist tak rychlo, ale toto som bola asi specialne namotivovana kvoli tomu ze to uz je rok od porodu. A teraz som na vahe pred tehu, takze mozem chudnut dalej 😀 Ale zase tyzden predtym som takmer stagnovala (-0.1) takze to treba spriemerovat za dva tyzdne 🙂