icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

jojina11
2. dec 2010

@elka74 ahoj dobré ráno, my sme hore už od 6, a ja osobne od 3

elka74
2. dec 2010

@jojina11 a čo robíš hore od tretej? Vanesska ešte spinká, bola hore o pol siedmej ale dostala papať a ešte zaspinkala. tak som tu, lebo nechcem v kuchyni ešte buchotať nech sa vyspí..

jojina11
2. dec 2010

@elka74 malá sa budila a ja s ňou, normálne sme vstávali o 6, oblbovala som ju dudlom,o pol siedmej som jej dala papať a potom bola hore až doteraz, nechce koťuha malá zaspať sama, musím byť pri nej, inak reve ako keby ju drali z kože, ešte zakúriť, trošku spratať,no ved vieš, konečne zaspala ale držala mi oboma rúčkami ruku, 🙂 len aby som neodišla

yennn
2. dec 2010

Dobré ránko 🙂

elka74
2. dec 2010

@jojina11 my sa zasa trápime so soplíkmi, vyťahujem jej, bráni sa a reve ako divá ale ked treba tak treba. ale aspon prespí celú noc. ja som jej dala ráno papať a šla som Eriku vystrojiť do školy a ked som prišla do spálne tak už spala 🙂 . treba mi síce riad umyť ale nebudem teraz umývať lebo sa zobudí a bude umrnčaná.. tak si ju potom dám do kuchyne v kočíku a budeme variť spolu.

elka74
2. dec 2010

@yennn ahoj.

yennn
2. dec 2010

my sme sa az teraz tak nejak vyšuchtali zo spálne / kúpelne 🙂 A dnes ideme plávať

elen58
2. dec 2010

Dobre ranko babenky vam prajem všetkym ,tak prečitala som si čo je nove a idem sa venovat detičkam ak bude čas v priebehu dna sa ozvem🙂

elka74
2. dec 2010

@yennn tak to vám v dobrom závidím.. zbožnujem plávanie, len sa k tomu moc často nedostanem

elen58
2. dec 2010

@jojina11 tak naštastie mame toto ranne vstavanie za sebou a už potiahneme do 8 h,takže je to super!

yennn
2. dec 2010

@elka74 aj ja milujem plávanie, ale tak osobne z tohto baby plávania moc nemám, leda ak únavu ... obliecť, šoférovať, vyložiť z auta, vyzliecť, spotiť sa, osprchovať seba a malého, počvachtať sa, osprchovať, sauna, spotiť sa, osprchovať, obliecť malého, spotiť sa, obliecť seba, naložiť do auta, šoférovať, vyložiť z auta, vyzliecť, spotiť sa..... 😀 😀 😀
Pre mňa je plávanie (keď plávam ja, sama) obrovský relax...

jojina11
2. dec 2010

@elen58 ahoj, polubkaj za mňa deti
@yennn dobré ráno,ve´d to máš riadny zaberák,

elka74
2. dec 2010

@yennn to je akoby si opísala mna samu, za každou činnosťou spotiť sa 😀 je to teraz náročnejšie cez zimu drobca obliecť a tak.. my ked niekam ideme celá rodina tak to by si mala vidieť 😀 to je ako vo filme Sám doma ked išli na dovolenku.. batožinu naložiť, deti porátať, ja posledná z domu a tečie mi dolu riťou.. a reakcia osadenstva je--mami nestresuj..

yennn
2. dec 2010

@jojina11 naozaj, ja som po tomto jeho plávaní absolútne unavená, normálne ma to odrovná v ten deň 🙂

@elka74 hehe, tak to si viem predstaviť 🙂 (najviac sa mi páči to "deti porátať" 😉 )

elka74
2. dec 2010

@yennn naposledy ked sme šli takto k svokre a to som brala len baby, tak som si našuchla jednu botasku svoju a jednu synovu.. v tej rýchlosti som si to nevšimla.. si mala počuť tie záchvaty smiechu 😀

jojina11
2. dec 2010

@elka74 no u nás je to tiež podobné, ja všetko a manžel len tú svoju taštičku a vtedy ma ide poraziť, keď sa konečne dostanem von tak som vhodná pod sprchu

yennn
2. dec 2010

@elka74 no, tak to verím 🙂 Ja som raz bola ráno tak rozospalá, že som šla v jednej tmavomodrej lodičke a druhá bola čierna - boli totiž obe rovnaká séria a v tom rannom prítmí som si to nevšimla, tiež to bola sranda v práci 🙂
Tak ale to ja nepoznám, ja mám zatial len dve deti (moj maly, a moj velky 😝 )

elka74
2. dec 2010

@jojina11 no ved to a ešte sa ma v aute opýta či som mu zobrala penaženku.. má odvahu dráždiť hada bosou nohou..

elka74
2. dec 2010

@yennn ja som si tak ponožky dala ked som nechcela nikoho zobudiť.. vzala som si zo sušiaka jednu bielu a jednu zelenú, ved kto to po tme rozozná ked je to rovnaká séria, no nie?

jojina11
2. dec 2010

@yennn no ved aj ja,+ moja mama, to je Ďalšie dieťa, mám pri sebe len Ondreja, dvaja starší sú so svojim otcom, ale to je na dlho, takže sme doma len piati, inak baby vám sa hneď ukáže, ked niekto napíše do témy? lebo mne nie a neviem prečo

elka74
2. dec 2010

@jojina11 aj ja mám pri sebe mamu, ale teraz je u segry vo Frankfurte.. bude tam až do februára ak vydrží.. takže je nás o jedného menej doma.

neukáže sa to ani mne, až ked kliknem na Forum tak zbadám či sa niekto ozval

yennn
2. dec 2010

@jojina11 vôbec sa to neukazuje, musíš si stále hore kliknúť na tie dve modré šípky v smere kruhu (obnoviť stranu alebo "reload"), inak to vôbec neuvidiš. Ak by si ty neprispievala, tak to tam nenaskoci. Tym ze ty prispejes, tak sa stranka obnovi a vtedy vidis nove prispevky. Ale ak neprispievas, alebo cakas na odpoved, tak stlac tie dve sipky - vies ktore myslim?

jojina11
2. dec 2010

@elka74 myslela, som, že ru mám nejakú chybu, včera som si skúšala trošku zacvičiť, potom , čo som uspala malú, no žiadna sláva , moja kondička je nijaká, vydržala som 15 min, a dosť , a ty si hovorila , že to je pre začiatočníkov, no to si neviem potom predstaviť tie ďalšie úrovne

jojina11
2. dec 2010

@yennn ten kruh viem, ale tie šípky , ktoré myslíš to netuším

elka74
2. dec 2010

@yennn
@jojina11 aký kruh a aké šípky? 😝

jojina11
2. dec 2010

@elka74 obnovenie stránky , je modrý krúžok, pozrieš hore na lištu a vidíš to tam, ked na to klikneš obnoví sa ti táto stránka, ale šípky mysíme počkať na yenn, neviem čo tým myslela

elka74
2. dec 2010

@yennn jasné.. kruh a šípky.. 😀

elka74
2. dec 2010

@jojina11 no o stránku vzad a potom vpred.. teda asi 😀

jojina11
2. dec 2010

@elka74 tá tvoja mama je riadny cestovateľ, koľko má rokov

jojina11
2. dec 2010

ľudia u nás všera ráno snežilo, večer pršalo a do rána to zamrzlo, všade ľad, vonku -3 a mne je zima ako keby bolo -10, asi na mňa niečo lezie 😠