Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@elka74 malá sa budila a ja s ňou, normálne sme vstávali o 6, oblbovala som ju dudlom,o pol siedmej som jej dala papať a potom bola hore až doteraz, nechce koťuha malá zaspať sama, musím byť pri nej, inak reve ako keby ju drali z kože, ešte zakúriť, trošku spratať,no ved vieš, konečne zaspala ale držala mi oboma rúčkami ruku, 🙂 len aby som neodišla
Dobré ránko 🙂
@jojina11 my sa zasa trápime so soplíkmi, vyťahujem jej, bráni sa a reve ako divá ale ked treba tak treba. ale aspon prespí celú noc. ja som jej dala ráno papať a šla som Eriku vystrojiť do školy a ked som prišla do spálne tak už spala 🙂 . treba mi síce riad umyť ale nebudem teraz umývať lebo sa zobudí a bude umrnčaná.. tak si ju potom dám do kuchyne v kočíku a budeme variť spolu.
my sme sa az teraz tak nejak vyšuchtali zo spálne / kúpelne 🙂 A dnes ideme plávať
Dobre ranko babenky vam prajem všetkym ,tak prečitala som si čo je nove a idem sa venovat detičkam ak bude čas v priebehu dna sa ozvem🙂
@elka74 aj ja milujem plávanie, ale tak osobne z tohto baby plávania moc nemám, leda ak únavu ... obliecť, šoférovať, vyložiť z auta, vyzliecť, spotiť sa, osprchovať seba a malého, počvachtať sa, osprchovať, sauna, spotiť sa, osprchovať, obliecť malého, spotiť sa, obliecť seba, naložiť do auta, šoférovať, vyložiť z auta, vyzliecť, spotiť sa..... 😀 😀 😀
Pre mňa je plávanie (keď plávam ja, sama) obrovský relax...
@yennn to je akoby si opísala mna samu, za každou činnosťou spotiť sa 😀 je to teraz náročnejšie cez zimu drobca obliecť a tak.. my ked niekam ideme celá rodina tak to by si mala vidieť 😀 to je ako vo filme Sám doma ked išli na dovolenku.. batožinu naložiť, deti porátať, ja posledná z domu a tečie mi dolu riťou.. a reakcia osadenstva je--mami nestresuj..
@elka74 no, tak to verím 🙂 Ja som raz bola ráno tak rozospalá, že som šla v jednej tmavomodrej lodičke a druhá bola čierna - boli totiž obe rovnaká séria a v tom rannom prítmí som si to nevšimla, tiež to bola sranda v práci 🙂
Tak ale to ja nepoznám, ja mám zatial len dve deti (moj maly, a moj velky 😝 )
@jojina11 vôbec sa to neukazuje, musíš si stále hore kliknúť na tie dve modré šípky v smere kruhu (obnoviť stranu alebo "reload"), inak to vôbec neuvidiš. Ak by si ty neprispievala, tak to tam nenaskoci. Tym ze ty prispejes, tak sa stranka obnovi a vtedy vidis nove prispevky. Ale ak neprispievas, alebo cakas na odpoved, tak stlac tie dve sipky - vies ktore myslim?
@elka74 myslela, som, že ru mám nejakú chybu, včera som si skúšala trošku zacvičiť, potom , čo som uspala malú, no žiadna sláva , moja kondička je nijaká, vydržala som 15 min, a dosť , a ty si hovorila , že to je pre začiatočníkov, no to si neviem potom predstaviť tie ďalšie úrovne
ľudia u nás všera ráno snežilo, večer pršalo a do rána to zamrzlo, všade ľad, vonku -3 a mne je zima ako keby bolo -10, asi na mňa niečo lezie 😠

@elka74 ahoj dobré ráno, my sme hore už od 6, a ja osobne od 3