icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

elen58
2. dec 2010

Tak dievčata ja idem uspat našu Vanessku ,Jakubko zaspinkal o 7h a a Vanesska ta je tu živa akoby ani spat nemala hra sa ,dačo nam blaboce čomu nerozumieme ale už je najvyšši čas ist spinkat.Tak vam všetkym prajem dobru nocku ahojte

debbie
2. dec 2010

😀 HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BABY je tu niekto , nieže utečiete zase a prídete o 23.00 😀
Dajte tip na jedalniček na zajtra

elen58
2. dec 2010

@debbie no ale ved ty to zhodiš ,pevnu volu maš tak to zvladneš určite!

debbie
2. dec 2010

@elen58 dobru nocku

katkav
2. dec 2010

@debbie ved ani ja sa necitim stara, ja som skor este dost male decko, dnes som si pre radost uz postavila vianocny stromcek 😉 hihi asi som prva na Slovensku, ale ked som zila v Anglicku, tam sa baby predbiehali, ci ho uz doma maju postaveny v oktobri 😉 strasne mi vadia tie moje kila navyse, lebo mam pocit, ze vdaka tomu mam dost casto depky z toho ako vyzeram 😉

debbie
2. dec 2010

@elen58 musíííím to zvladnuť ...... lebo chcem mať zase svoju postavičku a robím pre to všetko 😀

elen58
2. dec 2010

@debbie ja by som ti aj poradila ale sama neviem a vy papkate dietne jedla ,ja zatial všetko len v malom množstve a dodržujem 3l vody denne a nepapam sladke inak u mna všetko po starom

yennn
2. dec 2010

dnes sme mali návštevu, piekla som koláč. Len polku dávky. A zvyšok som návšteve zabalila. A pár kúskov zjedol manžel.

elen58
2. dec 2010

@debbie ved zvladneš a tiež prajem dobru nocku ahoj!

debbie
2. dec 2010

@katkav aj ja som mavala ale je to lepšie ako som našla tu, tieto super baby 😀 ja by som tiež urobila stromček no mame malý byt a budeme mať oslavu , tak nechcem ešte aby tu zavadzal bude tu dosť detičiek

yennn
2. dec 2010

@debbie hm... vcera som tu dostala zaujimavu otazku, ze kolko ja mam "pôvodne" kíl.... na toto neviem odpovedať. Možno to je ten problém. Ty vieš akú postavu máš "normálnu". Ja si ju nepamätám, takže idem za niečím veľmi ... éterickým.

debbie
2. dec 2010

@elen58 to je to najlepšie pre začiatok

debbie
2. dec 2010

@yennn a ty si nemala....? a ako ti to ide už dobre... 😉

yennn
2. dec 2010

@debbie francúzske zemiaky? 😝

jojina11
2. dec 2010

@debbie @yennn viete, že tu tými peknými fotkami riadne provokujete? 😀 ale nie v pohode, je to super, keď schudnem, načančám sa a tiež sa odfotím

yennn
2. dec 2010

@debbie to je fakt včerajšia foto? Myslím že si schudla v tvári, oproti tým fotkám predtým... 🙂

yennn
2. dec 2010

@jojina11 musím povedať že mne tie moje fotky spravili veľkú radosť, je príjemné vedieť že aj ja viem byť pekná, nielen baby v časopisoch 🙂 To by som dopriala každej žene 🙂

debbie
2. dec 2010

@yennn no vieš ani ja neviem aku vahu ma moja normálna postava no najviac čo chcem je mať takú v akej som sa cítila naj pohodlno, naj sexi ,naj naj naj a nie čo si pamatám , ja som vždy bola baculka potom zase štíhla no to som si neuvedomovala , potom zase 80kg to bolo max. v období pred otehotnením, a konkrétne 4roky vkuse pred otehotnením som mala 55-58kg to je to , čo chcem !!!!! A preto to je jediné na čo myslím na bežiacom páse , to je to , na čo myslím ked si nedám koláče u našich na oslave, to je to , na čo myslím denno denne.....

angelin84
2. dec 2010

@adky no pravdupovedia, ja som až pri tých 70 kg začala cítiť úľavu a bola som schopná cvičiť, lebo každá žena, ktorá má nadváhu 30 kg a viac vie, že takému človeku sa nedá hneď, lebo jednoducho nevládze...ale naozaj úprimne aktívnejšie som začala cvičiť až keď som mala tých 65 kg...ale to budete sama cítiť, kedy už sa dá tak poriadnejšie hýbať🙂ja som mala kožu celkom v pohodke, strie len na bokoch a v páse na boku, na bedrách, ale sami sa mi scelili...už ich je vidno len minimálne...a môžem povedať, že na ne pomáha opaľovanie, vtedy nie sú tak viditeľné a časom pôsobením slnka sa zmenšujú, ale nikdy nezmiznú, to je jasné ☹

jojina11
2. dec 2010

@yennn to určite,zdvihne sebavedomie každej žene, hlavne sa musíš páčiť sama sebe a toto chudnutie je aj o tom, byť so sebou spokojná

debbie
2. dec 2010

@yennn ano včera ma muž cvakol ked sme boli u našich pre boby 😀 , dakujem aj mama sa ma pýtala kolko som schudla vraj vidno 😀

debbie
2. dec 2010

sorry za chyby pri písaní no opravovať sa mi to nechce .... a tak

yennn
2. dec 2010

@debbie fuha, to mi chces povedat ze ty si stále takáto krásna? Proste len tak... ze pod ideme pre boby a toť jaká modélka 😀 😀 😀 😀

jojina11
2. dec 2010

@debbie máš tu aj fotky pred chudnutím?

yennn
2. dec 2010

@debbie musíš tu viac písať, je to veľmi motivujúce. Môžem sa k tebe nasťahovať? Neboj, veľa nezjem... iba keď mám krízu 😎 😀 😝 ale prídem v týždni, v ktorom ju nemám 🙂

debbie
2. dec 2010

@jojina11 roláčikovú

debbie
2. dec 2010

@yennn no že modelka ,si ma riadne pobavila 😀 😀 😀 .Načančaná? ved niesom mam labelo malina , zdravíčko a špirálu a sponku na ofine lebo mam ju dlhu už a žehlím sa vždy po zmývaní inak by som bola Tina Turner 😀 😀

jojina11
2. dec 2010

@debbie a môžem si ju pozrieť? na porovnanie

debbie
2. dec 2010

@yennn neviem čím ťa motivujem ale je to vzájomné a som rada že aspom niekomu môžem aj ked neviem ako, pomôcť

debbie
2. dec 2010

@jojina11 ved je tu dali sme si rolačikové fotky aj sem no str si musíš pohladať niekde na začiatku okolo str 40 skús

jojina11
2. dec 2010

@yennn všetky sa k nej nasťahujeme bude sranda 😀 a odtaľ už len s osím pásom pôjdeme 😀