Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
😀 HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BABY je tu niekto , nieže utečiete zase a prídete o 23.00 😀
Dajte tip na jedalniček na zajtra
@debbie ved ani ja sa necitim stara, ja som skor este dost male decko, dnes som si pre radost uz postavila vianocny stromcek 😉 hihi asi som prva na Slovensku, ale ked som zila v Anglicku, tam sa baby predbiehali, ci ho uz doma maju postaveny v oktobri 😉 strasne mi vadia tie moje kila navyse, lebo mam pocit, ze vdaka tomu mam dost casto depky z toho ako vyzeram 😉
dnes sme mali návštevu, piekla som koláč. Len polku dávky. A zvyšok som návšteve zabalila. A pár kúskov zjedol manžel.
@yennn no vieš ani ja neviem aku vahu ma moja normálna postava no najviac čo chcem je mať takú v akej som sa cítila naj pohodlno, naj sexi ,naj naj naj a nie čo si pamatám , ja som vždy bola baculka potom zase štíhla no to som si neuvedomovala , potom zase 80kg to bolo max. v období pred otehotnením, a konkrétne 4roky vkuse pred otehotnením som mala 55-58kg to je to , čo chcem !!!!! A preto to je jediné na čo myslím na bežiacom páse , to je to , na čo myslím ked si nedám koláče u našich na oslave, to je to , na čo myslím denno denne.....
@adky no pravdupovedia, ja som až pri tých 70 kg začala cítiť úľavu a bola som schopná cvičiť, lebo každá žena, ktorá má nadváhu 30 kg a viac vie, že takému človeku sa nedá hneď, lebo jednoducho nevládze...ale naozaj úprimne aktívnejšie som začala cvičiť až keď som mala tých 65 kg...ale to budete sama cítiť, kedy už sa dá tak poriadnejšie hýbať🙂ja som mala kožu celkom v pohodke, strie len na bokoch a v páse na boku, na bedrách, ale sami sa mi scelili...už ich je vidno len minimálne...a môžem povedať, že na ne pomáha opaľovanie, vtedy nie sú tak viditeľné a časom pôsobením slnka sa zmenšujú, ale nikdy nezmiznú, to je jasné ☹
sorry za chyby pri písaní no opravovať sa mi to nechce .... a tak

Tak dievčata ja idem uspat našu Vanessku ,Jakubko zaspinkal o 7h a a Vanesska ta je tu živa akoby ani spat nemala hra sa ,dačo nam blaboce čomu nerozumieme ale už je najvyšši čas ist spinkat.Tak vam všetkym prajem dobru nocku ahojte