icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
2. dec 2010

Baby no to by bolo fajné ..... kludne prídte len si nezabudnite teplakovú a tenisky 😀

jojina11
2. dec 2010

@debbie dala si to niekde do fora ako prílohu? lebo profilová sa zmenila na túto novú

yennn
2. dec 2010

@debbie šak prispejeme aj na nájomné, neboj 🙂 Len keď slúbiš, že ma nepustíš do špajze 😀

yennn
2. dec 2010

@jojina11 dali sme si fotky v roláčiku, kde vyzerám (ja osobne) ako húsenica (nie taká štíhla, ale taká hrboľatá) 😀 , sú tam ako príloha k príspevku. Keď nájdeš, daj stranu, už si nepamätám

debbie
2. dec 2010

@yennn Nemám špajzu 😀 😀 😀

yennn
2. dec 2010

ahá tak to sa potom ľahko chudne 😀

debbie
2. dec 2010

@jojina11 str 60 jemoja

debbie
2. dec 2010

@yennn tvoje ,moje a adky su na 57

debbie
2. dec 2010

@yennn neskusime dať dalšie foto isto dačo vidno u každej ?

debbie
2. dec 2010

@yennn bože ved ty si v tvári úplne iná ženská riadne si schudla aj ty do tváričky ti poviem už som aj zabudla na tie fotky 🙂

yennn
2. dec 2010

@debbie no prave uvazujem nad tym, a marne sa snazim najst rozdiel medzi tym ako teraz vyzeram a tou rolacikovou.... je mozne ze fakt nic nevidno po 8 kilach? ☹

debbie
2. dec 2010

@yennn ale zato dvojkrídlovú chladničku 😖

debbie
2. dec 2010

@yennn ale počkaj tak si urob sam fotku a daj na pc obe naraz takto to nevidno to mi ver

debbie
2. dec 2010

@yennn len tak pre seba aj ja idem zajtra na to 😠

yennn
2. dec 2010

@debbie tak dvojkridlovu chladnicku nastastie nemam kam dat 😉

yennn
2. dec 2010

@debbie ok, tak zajtra si spravim novu foto, docela rada by som videla rozdiel, lebo takto sa mi to nezda ☹

debbie
2. dec 2010

@jojina11 čo si sa zľakla hihihih a utiekla nam hihih 😀 😀 😀

yennn
2. dec 2010

Babulky uz idem bo ma dnes vecer tak boli hlava ze ani nevidim na prave oko... a to som si dala pred vyse pol hodinou paralen ☹
Dobru nocku.

debbie
2. dec 2010

@yennn ked mi mama povedala že vidí niečo tiež som jej neverila a idem sa cvaknuť ako či fakt vidno alebo len chcela ma trošku povzbudiť

debbie
2. dec 2010

@yennn dobru nocku a drž sa ak by niečo vieš kde ma najdeš hihihih 😀 😀 ale verím ti a isto ma prekvapíš a daš aj kolo kolo hihihi 😉

jojina11
2. dec 2010

@debbie ma neštvi , ja to hľadám od strany 35 - prešla som 15 strán a nič, idem si to pozrieť a vrátim sa

debbie
2. dec 2010

@jojina11 jj ja som nevedela kde to je od vtedy ako sme to tam dali som tam nebola a mam ešte jednu dakde počkaj už po schudnutí pár kg

jojina11
2. dec 2010

@debbie to je riadny rozdiel, aspoň čo sa týka tváre

jojina11
2. dec 2010

@debbie no pozrela som si to aj tvoje ďalšie aj yennn aj adky, to je super ako sa vám to podarilo, mám ďalšiu motiváciu, je to naozaj rozdiel

jojina11
2. dec 2010

všetkým dobrú nôcku, idem spať, ráno sa tu uvidíme

yennn
2. dec 2010

baby ja neodolám, tuším idem sa odfotiť teraz 😀

debbie
2. dec 2010

@yennn jj bež a ked budeš vyzlečená skus aj tie č.šaty

ivana82
2. dec 2010

Ahojte, vy si tu pisete, akoby Vam za to niekto platil 😀 😝 s tymi fotkami je to super napad...len ja sa citim nafuknuta jak balon, lebo ma prist mrcha a som taka dajaka nesvoja, uz mala prist vcera, no u mna nic nezvycajne...musim sa pochvalit aka som sikovnucka, lebo dnes uz mam v sebe 3 l vody, myslim, ze som tak akurat zavodnena...v noci to bude caste budenie 😝 😀
@debbie krasna profilova fotecka, si kocica 🙂

debbie
2. dec 2010

@ivana82 dik si zlata 😵

ivana82
2. dec 2010

@debbie nemas za co dakovat, ved ako sa hovori, za pravdu sa nedakuje 😅