Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahá tak to sa potom ľahko chudne 😀
Babulky uz idem bo ma dnes vecer tak boli hlava ze ani nevidim na prave oko... a to som si dala pred vyse pol hodinou paralen ☹
Dobru nocku.
všetkým dobrú nôcku, idem spať, ráno sa tu uvidíme
baby ja neodolám, tuším idem sa odfotiť teraz 😀
Ahojte, vy si tu pisete, akoby Vam za to niekto platil 😀 😝 s tymi fotkami je to super napad...len ja sa citim nafuknuta jak balon, lebo ma prist mrcha a som taka dajaka nesvoja, uz mala prist vcera, no u mna nic nezvycajne...musim sa pochvalit aka som sikovnucka, lebo dnes uz mam v sebe 3 l vody, myslim, ze som tak akurat zavodnena...v noci to bude caste budenie 😝 😀
@debbie krasna profilova fotecka, si kocica 🙂

Baby no to by bolo fajné ..... kludne prídte len si nezabudnite teplakovú a tenisky 😀