icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

elka74
3. dec 2010

@yennn neriešim robotu, len ma to tak napadlo..

yennn
3. dec 2010

@adky cha, ale si nas dlho vodila za nos... a my ze jak ty sa snazis, a ono to z teba leze len za to, ze si dvadsiatka 😀

adky
3. dec 2010

@yennn nooo....dufam ze ked budem vo vasom veku tak nebudem musiet opat chudnut,vidim ze tp ide tazko......ked teraz schudnem,tak lahko sa svojej stihlej postavicky nevzdam 😎

ivana82
3. dec 2010

taaaaaaaaak a prisli ste na to sikovnice, ze preco to adky tak fantasticky ide dole a tak rychlo.... 😉 nezavidim ti adky, prajem nech ti to tak ide aj dalej... 🙂

michaelapillarova
3. dec 2010

@debbie dakujem aj mna tesi, ze mozme chudnut spolocne

michaelapillarova
3. dec 2010

Dievcata a aku kavu mozem pit? Ci nemozem vobec pit kavu?

adky
3. dec 2010

@michaelapillarova preco by si nemohla,kavu si kludne daj,ale lepsie je ked je nesladena 😎

adky
3. dec 2010

@ivana82 😀 😀 😀

vejula
3. dec 2010

babyyy aj ja som taka mlada ako adky a ešte som 11 kg nezhodila... adky v tom bude aj niečo ine, asi postupne vyberaš zavažia z vačku... však podla fotiek by som ti tipla takych 70kg a to ostatne su isto len zavažia, len nas chceš takto motivovať, že som uhadla 😀 😀 😀 😀
Inač kočky dnes mi maly začal kraaasne blabotať že ja-ja-ja-ja a daj-daj-daj no je taky krasny že by som ho zožralaaaaaa (je to sice trošku mimo temy ale musela som sa pochvaliť 😅 )

jojina11
3. dec 2010

ahojte, no konečne som vás dočítala, pomedzi krmenie a prebaľovanie, 🙂
vítam nové spolubojovnice, naozaj spolu nám to pôjde
dnes sme boli vonku, malá vyvaľovala okále ešte nevidela sneh, a ja som sa tešila, že nefúka a môžem byť na vzduchu, aj si pospinkala asi 20 min 😀 no nič moc , ale aspoň dačo,prádám sem fotky@adky -ného diela, keďže nemáme krb, tak som to vyriešila takto 🙂

jojina11
3. dec 2010

@vejula na toto sa aj ja teším, ked malá začne niečo zmysluplné rozprávať, zatiaľ sú to len také všeliaké zvuky, na ktorých sa dobre zabávame ja aj ona 🙂

debbie
3. dec 2010

@vejula no ale keby si mala viac kg ide ti to ako jej

adky
3. dec 2010

@jojina11 jeeeeeeej krasne 🙂 nadherne to ukaze ked je to spolu zavesene,este krajsie budu ked budu naplnene 😀

jojina11
3. dec 2010

@adky Vedď aj ja si myslím 🙂

adky
3. dec 2010

@vejula ach jaaaj,ja chudera....co mam robit aby ste mi verili? Vazne vazim tolko kolko pisem,ja sa ani necitim na menej kil aj ked kazdy,ale fakt kazdy mi tipuje o 20 kil menej 😀 Nechapem,ale lichoti mi to,preto bude rada ked sa dostanem na tu vysnivanu vahu 70 kil 🙂 To mi bude boooooohato stacit 😀 Ved nie je dolezita vaha,ale postava 🙂

Jaaaj,sa pamatam ked moja Vanes zacala blabotat,prve co povedala bolo ma-ma , mala presne 6 mesiacov a 19 dni -to si budem pamatat navzdy 😀 Aj ked to nevravela cielene,ze tym nepoukazovala na mna,bolo prekrasne to pocut,...je krasne pocut hlasok svojho babatka,ze? 😀

debbie
3. dec 2010

@yennn tak aj ja som sa cvakla a ako trošku vidno rozdiel ale od tých kg som čakala viac no ale tak nemam dole 20 kg hihi ale mne šlo brucho dosť dole a chrbát, proste pneu hihihi ale tak vidno dačo hádam 😀

adky
3. dec 2010

@debbie daj fotooo 😀

debbie
3. dec 2010

@adky jj moment sťahujeeeem 😀

jojina11
3. dec 2010

@debbie aj ja som zvedavá 🙂

debbie
3. dec 2010

Tak moja rolačiková z dneška 😅 a zo začiatku chudnutia

adky
3. dec 2010

@debbie supeeeer,cakam 😀

adky
3. dec 2010

@debbie vaaaau 😲 ,boky,prsia,ruky,tvar----paraaaaaada 😀

debbie
3. dec 2010

otras dala som rovnako veľké fotky ach jáááj a toto mi dalo hrúúúza 😠

debbie
3. dec 2010

@adky prsiaaaaaaaaaa ved tie ani nevidno hihihih 😀

adky
3. dec 2010

@debbie ale je,ale najviac bokyyy 😀 Parada

debbie
3. dec 2010

@adky A brucho škoda že to nieje vidno no predtým tehula v 5mes . a teraz tak c 2.mes.hihih 😀

jojina11
3. dec 2010

@debbie ved ten rozdiel vidno to je super, musím si aj ja pohľadať nejaký obtiahnutý rolák alebo svetrík , nech mám s čím porovnávqť

adky
3. dec 2010

@debbie si sa mala tiez odfotit z boku,tak jak minule 😀

debbie
3. dec 2010

@adky no som rada že mam tuto foto mala mi skákala do záberu sme boli samé a hádzala do mna bábiku a pod. a v tielku .... brrrrrrrrrrrrrrrrrrr možno do týždne sa ešte cvaknem hihihi isto mi to neda , chodím stále do spálne už čakám kedy si muž všimne že si chodím očumovať brucho hihihii 😀 už ho teda nemááááááááááááááááááááám ako keby mi ho niekto odrezal hihihii

debbie
3. dec 2010

hallloooooooooooo je tu niekto???