icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
3. dec 2010

@debbie cvakni sa z boku,cvakni 😀 Tam potom lepúsie uvidim rozdiel v brusku 🙂
A muz co,nevsima si? 😀 😀

ivana82
3. dec 2010

@debbie jaaaaaa som akurat pred par minutami prisla, no tiez tu akosi nikoho nevidim...mam proste "stastie" 😝

debbie
3. dec 2010

@ivana82 je panelááák počkam kým skončí isto niekto príííde 😀

adky
3. dec 2010

@debbie aj ja som tuuu 😀 Panelak nekukam-blbost 😀

lusia_99
3. dec 2010

@debbie ahojky...ja tu šmirujem 😀 jeeej baby vy ste krasne pochudli skoda ze ja nemam fotku zo zaciatku na porovnanie 😒

debbie
3. dec 2010

@adky nie vraj ma vidi denne a ak chudnem tak to vidi postupne ...vraj ak to bude aj 25kg nebude si to uvedomovať...proste som to ja či večšia alebo menšia 😅 ☹

adky
3. dec 2010

Len stahujem nejake filmy (mama si zaziadala,vraj sa nudi a chce kuknut nieco dobreee 😲 ) takze sem tam odskakujem z tejto stranky 😀 😀

debbie
3. dec 2010

@adky jj ved jasné

adky
3. dec 2010

@debbie nooo,PRESNE.....myslis ze moj nieco videl? NIEE ! Az ked som mu ukazala fotky pre porovnanie,zo zaciatku a po schudnuti 15kg.....dal mi krasny kompliment,ze ci na tyych novych fotkach som ja,alebo moja mladsia segra (ma 80 kil) paraaada 😀 😀 😀 Sa mu normalne nechcelo verit ze som to ja 😀

adky
3. dec 2010

Waaaau,my sme popisali uz 200 stran,jake sme sikulky 😀 😀

debbie
3. dec 2010

@adky prave som to s tou 200 išla písať 😀

lusia_99
3. dec 2010

vidno ze ste na jednej vlne 🙂

jojina11
3. dec 2010

haloooo aj ja som tu 😀

lusia_99
3. dec 2010

babulky a ja sa vam musim priznat ze ma nejako opusta sila...musim znova zabrat ☹ som dnes aj kus pukancov dobla aj vcera chipsy 😠 ani voda mi nejde..asi bude slaby pondelok 😒

debbie
3. dec 2010

Baby ach jááj ešte dať 10kg a som spokojnáááááá

debbie
3. dec 2010

@lusia_99 hlavné je pokračovať a išlo ti to kráááásne ,hlavu hore ... 😀

adky
3. dec 2010

@debbie 😀 😀 😀 predbehla som ta 😉

Ja este 25 kil a som haaappy 😀

lusia_99
3. dec 2010

@debbie aj mne by stacilo 10 kg 😀

adky
3. dec 2010

@lusia_99 nech ta nezastavi zopar mini prehreskov,to patri k tomu,fakt,hlavne je zdvihnut sa a ist dalej,spomen si ako krasne si chudla doteraz,nechces tie tyzdne chudnutia hodit za hlavu a pokracovat v starom zivotnom style,ze nie? 😉

jojina11
3. dec 2010

@adky mne stačí ešte dať dole takých 8 kg a budem spokojná , ale budem šťastná, keď ich aj nenaberiem naspäť

lusia_99
3. dec 2010

@adky ale nie...mne sa paci ako pekne to funguje....aj ludi okolo seba nahovaram 😀 napr. moja 45 rocna teta chce schudnut a dala si ze po 15.00 neje uz nic...ako za 2 mesiace schudla prd akurat je furt vystresovana ze je hladna 😝
len ked sa rozbehnem pekne mi to ide pijem nejem vela a hluposti aj berem L.karnitin aj Jablcny ocot v tabletkach-...ale teraz aj na tie tabletky zabudam aj v jedeni sa zabudam....musim nabrat novy dych... 😕

adky
3. dec 2010

@lusia_99 kazdemu sa to z casu na cas stane,ale dolezite je pokracovat dalej,verim ze ty to zvladnes 😎

adky
3. dec 2010

@jojina11 chcela by som mat len 8 kilovy problem 😀 😀 😀

debbie
3. dec 2010

@adky aj to bude 😉

adky
3. dec 2010

@debbie snad sa toho aj dozijem 😀

ivana82
3. dec 2010

@adky suhlasim s tebou, tiez by som chcela mat 8 kilový problem... 😠 😠 😠 zatial bojujem v mojimi piatimi,co som si dala ako ciel do silvestra, no malokedy najdem den bez prehreska, hlavne tento tyzden...odkedy sme dooslavovali, vsetko bolo treba podojedat...az mi to uz islo hore krkom a ani mi to nechutilo v takej miere ako v minulosti, tak som rada, ze nastala zmena aspon v niecom... 🙂

adky
3. dec 2010

@ivana82 hlavna vec ze je uz po oslave a uz nebude co dojedat,ale bacha-o chvilu su tu vianoce 😀 😀 😝

debbie
3. dec 2010

Ok idem si lažkať som unavená 😀

ada001
3. dec 2010

@debbie pekne vysledky mas uz s chudnutim 🙂 🙂

ivana82
3. dec 2010

@debbie dobru noc 🙂