Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
a kolko je teraz? ja som pozerala teraz teplomer a je -2, tak to je dobrý rozdiel a to nie sme vzdušnou čiarou tak daleko od seba. tak ale vy ste blízko hôr.
@vejula jaj tak moja tak by som povedala tie sladkosti a aj slanosti tie chipsy a dobry slahackovy zakusok no coby nie ale tak nemam to kazdy den ale niekedy aj dva krat za den ked sa zadari schudnut nie len chcem ale aj potrebujem v noci mi trpnu ruky a bolievaju ma dost nohy a kolena a to je vahou s tym som uz u doky bola dokonca neviem ci to ma suvis ale ja v tom vidim po porode mi zacali zarastat aj nechty na nohach je to bolest ako hrom dostala som na to ichtylovu mast a na kupeli noh taku ciernu tekutinu aby koza povolila ale ako pisem ci to ma suvis nevi9em ale ja som to nikdy pred tym nemala takze je toho dost preco by som mala ten "zivotny styl" zmenit 😝
@nonika1979 joj, tak to hej ked s prirdružia zdravotne problemy k tomu to už treba riešiť 😔 ale ja tak ako ty, niekedy sa držim že nejem blbosti a potom pride den D a ja sa akosi neovladnem, a ked zhrešim raz potom je už cely den na prt, vobec už nekontrolujem čo hadžem do gagoru 😝 No ale zajtra mame važenie tak som zvedava, čo to tam ukaže.
Inač ty si pri všetkych deturencoch tolko pribrala či až pri tom poslednom??? Ja sa stale dušujem že počas dalšieho tehu sa už nebudem tak napchavať ako teraz, ale tak boh vie hormony su hormony a človek si len ťažko rozkaže 😖 😠
@elen58 no, cvicim, ale to tiez nie kazdy den, neda sa to pri malej stale a nie vzdy sa mi chce. Mam take dvd a tam je aerobik, posilovanie, cviky na brucho a este teraz som si objednala dvd a tam su cviky na dobre rano a na dobru noc- to je tiez ako aerobik a je to dobre aj na chrbticu.
ahojte 🙂 Moja vaha 54.2 čiže približne rovnako ako vo štvrtok čo som nahlasovala a miery prsia- 96 pas-74 boky - 90 stehno 53... babyyyy ja som z pasu už dala dole od kedy sme spolu začali chudnuť 11 cm, to je neuveritelne, som y toho uplne že happy. PRetože už nevyzeram jak v 5 mesiaci tehu 😀
samozrejme gratulujem všetkym čo zhodili resp nepribrali 🙂
pridavam sa ku gratulaciam 😀
@adky a ty sa moja kam tak ponahlas? zastav trochu, nech nebudem mat na silvestra komplexy, ze si ma predbehla...ale tak roky robia svoje 😀 😀 😀 ale nie, zartujem, ide ti to krasne, len tak dalej 🙂
aj ja sa pridavam ku gratulaciam...
@vejula asi by bolo lepsie, keby si poslala vahu a miery do IP yennn, aby to tu potom nemusela hladat, kedze podla toho, co pisala vcera dnes nebude mat vela casu 🙂 neber to tak, ze ta kritizujem, len chcem pomoct yennn, aby to mala cim skor hotove a co najmenej roboty s nami, ved aj tak toho pre nas robi dost... 🙂
Všetkým gratulujééém kto zhodil čo i len deko 😀 😀 😀

@elka74 u nás bolo ráno -16, a na obed -12
preto sme neboli vonku,bolo veľmi zima, aj ked slniečko svietilo