icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

jojina11
5. dec 2010

@elka74 u nás bolo ráno -16, a na obed -12
preto sme neboli vonku,bolo veľmi zima, aj ked slniečko svietilo

elka74
5. dec 2010

a kolko je teraz? ja som pozerala teraz teplomer a je -2, tak to je dobrý rozdiel a to nie sme vzdušnou čiarou tak daleko od seba. tak ale vy ste blízko hôr.

jojina11
5. dec 2010

@elka74 neviem, môžem pozrieť .ale neskôr, malá je tak napoly na spanie, teraz ked je skoro tma tak to je so spánkom všeliako,ale začalo fučať riadne

elka74
5. dec 2010

@jojina11 vidíš a mne je zima pri -2, ja nemám rada takú zimu.. 😒

jojina11
5. dec 2010

@elka74 ako si dnes na tom s dietou, ráno som sa odvážila stupnuť si na váhu a že 75, no kilo dolu, len či to aj zajtra bude tak, inak mm mi dnes povedal, že vidieť, že som schudla, ale ktovie 😀

elka74
5. dec 2010

@jojina11 som zvedavá na zajtra, či šla váha aspon trošku dole 😕

jojina11
5. dec 2010

@elka74 určite išla, ja som predvčerom pojedla kadečo, ale naozaj si treba dávať pozor, nie je to o tom byť hladný, tým určite neschudneme a potom je to ešte horšie

elka74
5. dec 2010

@jojina11 ja nedržím žiadnu dietu, jem to čo varím pre všetkých ale v menšom množstve a viac zeleniny si pridávam, a sladkosti nejem vobec. len večer ma občas hlad chytá, snažím sa si dať len nejaké ovocie alebo jogurt..

jojina11
5. dec 2010

@elka74 ja už si na večeru ovocie nedávam , včera som si dala párky, neviem či som mohla, ale potom som už len pila

elka74
5. dec 2010

@jojina11 myslíš že jablko sa nemá navečer jesť?

jojina11
5. dec 2010

@elka74 no mne to niekde @adky písala, že radšej len doobeda, ja mám skúsenosť, že po jablku som o hodinu ešte viac hladná, ty nie?

elka74
5. dec 2010

@jojina11 nie, mňa zasýti. ale tak ked by sa nemalo tak si dám radšej doobeda. a čo jedávaš na večeru?

jojina11
5. dec 2010

@elka74 chlebík s niečim, podľa toho, čo mám v chladničke, okrem lekváru, toho som sa nadobro vzdala, niekedy je to len maslo, dnes si dám rybaciu nátierku

elka74
5. dec 2010

@jojina11 fajn, dobre vedieť, odbieham lebo pomáham erike z robením projektu z biologie.

nonika1979
5. dec 2010

@vejula jaj tak moja tak by som povedala tie sladkosti a aj slanosti tie chipsy a dobry slahackovy zakusok no coby nie ale tak nemam to kazdy den ale niekedy aj dva krat za den ked sa zadari schudnut nie len chcem ale aj potrebujem v noci mi trpnu ruky a bolievaju ma dost nohy a kolena a to je vahou s tym som uz u doky bola dokonca neviem ci to ma suvis ale ja v tom vidim po porode mi zacali zarastat aj nechty na nohach je to bolest ako hrom dostala som na to ichtylovu mast a na kupeli noh taku ciernu tekutinu aby koza povolila ale ako pisem ci to ma suvis nevi9em ale ja som to nikdy pred tym nemala takze je toho dost preco by som mala ten "zivotny styl" zmenit 😝

vejula
5. dec 2010

@nonika1979 joj, tak to hej ked s prirdružia zdravotne problemy k tomu to už treba riešiť 😔 ale ja tak ako ty, niekedy sa držim že nejem blbosti a potom pride den D a ja sa akosi neovladnem, a ked zhrešim raz potom je už cely den na prt, vobec už nekontrolujem čo hadžem do gagoru 😝 No ale zajtra mame važenie tak som zvedava, čo to tam ukaže.
Inač ty si pri všetkych deturencoch tolko pribrala či až pri tom poslednom??? Ja sa stale dušujem že počas dalšieho tehu sa už nebudem tak napchavať ako teraz, ale tak boh vie hormony su hormony a človek si len ťažko rozkaže 😖 😠

michaelapillarova
5. dec 2010

@elen58 no, cvicim, ale to tiez nie kazdy den, neda sa to pri malej stale a nie vzdy sa mi chce. Mam take dvd a tam je aerobik, posilovanie, cviky na brucho a este teraz som si objednala dvd a tam su cviky na dobre rano a na dobru noc- to je tiez ako aerobik a je to dobre aj na chrbticu.

maya30
6. dec 2010

ahojte, dobre rano 🙂
@yennn ja dnes rano 94,8 kg, neviem najst meter, tak bohuzial miery nedam ☹

zuzuh
6. dec 2010

@yennn Vaha 81,0 kg
rozmery nemam - nemeriam sa .

adky
6. dec 2010

Babyyy,dnes 94,1 čiže -1,7 kg 😀 😀 😀 @yennn

ivca17
6. dec 2010

caute dobre rano vsetkym 🙂
@yennn moja dnesna vaha 75kg, takze stagnacia.. 😠 ale aspon som nepribrala 🙂 snad estenieco dam dole dosilvestra 😒
pekny den prajem drzte sa.

vejula
6. dec 2010

ahojte 🙂 Moja vaha 54.2 čiže približne rovnako ako vo štvrtok čo som nahlasovala a miery prsia- 96 pas-74 boky - 90 stehno 53... babyyyy ja som z pasu už dala dole od kedy sme spolu začali chudnuť 11 cm, to je neuveritelne, som y toho uplne že happy. PRetože už nevyzeram jak v 5 mesiaci tehu 😀

vejula
6. dec 2010

samozrejme gratulujem všetkym čo zhodili resp nepribrali 🙂

marthuska
6. dec 2010

pridavam sa ku gratulaciam 😀

vejula
6. dec 2010

@marthuska a ty si ako na tom?

debbie
6. dec 2010

@adky no pááááááni gratulujééém

debbie
6. dec 2010

@yennn ahooj váha 76,2kg 😀

ivana82
6. dec 2010

@adky a ty sa moja kam tak ponahlas? zastav trochu, nech nebudem mat na silvestra komplexy, ze si ma predbehla...ale tak roky robia svoje 😀 😀 😀 ale nie, zartujem, ide ti to krasne, len tak dalej 🙂

aj ja sa pridavam ku gratulaciam...

@vejula asi by bolo lepsie, keby si poslala vahu a miery do IP yennn, aby to tu potom nemusela hladat, kedze podla toho, co pisala vcera dnes nebude mat vela casu 🙂 neber to tak, ze ta kritizujem, len chcem pomoct yennn, aby to mala cim skor hotove a co najmenej roboty s nami, ved aj tak toho pre nas robi dost... 🙂

debbie
6. dec 2010

Všetkým gratulujééém kto zhodil čo i len deko 😀 😀 😀

marthuska
6. dec 2010

@vejula ahojcek, som u rodicov a ich vaha vazi divne (ovela viac ako moja), cize ked pridem domov, az vtedy sa odvazim. cize neviem presne, kolko som schudla. tebe a ostatnym to ide fantasticky 🙂