icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

jojina11
8. dec 2010

@elka74 ja kyslú šošovicovú, zdravé to jedlo 😀 druhé ešte neviem, možno aj nič, Vlado chodí na obedy v robote, Ondrej ten šošovicu miluje , starká zje málo a mne tiež veľa netreba, ja si asi udusím ešte tiež nejakú zeleninu,

elka74
8. dec 2010

@jojina11 no mne sa prihrnú všetky hladné krky domov naraz tak musím niečo každý den variť. 😒 mne zostalo odvčera ryža a masko kuracie, tak si dám to 🙂

elen58
8. dec 2010

Dobre ranko prajem všetkym dievčata,dufam že ste mali kludnejšiu noc u nas to bolo strašne raz jeden ,raz druhy ziapal.Dnes už mam chorych oboch Vanesska kycha a tečeie jej z nosa a Kubik okrem soplov už ma aj kašel tak sme nasadili kapky do nosa,od kašla sirup a samozrejme odsavačka v pohotovosti komu je lepšie?

vejula
8. dec 2010

@elka74 no možno aj to alebo zubky, neviem, snad tuto noc bude lepšie... lebo tak ma posledne dni boli hlava z toho bvšetkeho že som už 4 paraleny za tie dva dni užila, a to nechcem lebo stale kojim, ale proste až mi na grcanie bolo z tej hlavy tak som musela užiť

elka74
8. dec 2010

@vejula tak to je zlé, ked hlava bolí. viem o čom hovorím, lebo mávam migrénu a to je vtedy koniec sveta pre mna. trvá to aj tri štyri dni a vtedy som jednoducho odpísaná. nepomože nič len teplo, ticho, tma a spánok. ale našťastie odkedy mám Vanessku tak migréna ma nenavštívila.. klop klop samozrejme aby som neprechválila 😉

jojina11
8. dec 2010

@adky si tu?dala som robiť tú bábovku, na najsilnejší výkon, už zastalo, teraz musím čakať ešte 5 min. som zvedavá 🙂

adky
8. dec 2010

@jojina11 tu som tu som,som zvedava jak sa ti podari 🙂

jojina11
8. dec 2010

@adky vzbrala som. ale dala som ešte naspäť na 5 min, lebo jako som ju vyklopila, tak taký kúsok ešte nebol hotový.tak ešte uvidím, ale vyzerá dobre
🙂 ty ju vyklopuješ takú teplú?

adky
8. dec 2010

@jojina11 hej,ja hned po 5 minutach statia vyberem a vyklopim 😀

jojina11
8. dec 2010

@adky takže už je a je super, moja mikrovlnka funguje na 15+15, dík za recept 🙂

elka74
8. dec 2010

@adky aj ja chcem recept. a akú mate baby formu? musí byť silikonova asi, nie?

adky
8. dec 2010

@jojina11 noo,superr 😀 SOm rada ze sa podarila,nech deturencom chuti 🙂 Je fakt jemnucka 😎

adky
8. dec 2010

@elka74 pozri sa do mojho fotoblogu,mas tam album s babovkou kde su aj fotky jak mi mala pomahala pripravovat,ked kliknes na album tak nad vsetkymi fotkami mas aj recept 😀

adky
8. dec 2010

@elka74 ja som nemala silikonovu formu,ale z tvrdeneho plastu 🙂

elka74
8. dec 2010

@adky dík, idem pozrieť

adky
8. dec 2010

@elka74 😉

elka74
8. dec 2010

@adky lenže ja nemám na to asi vhodnú formu. pochybujem že by dobre dopadlo keby som tam dala klasickú kovovú formu, ale bábovka vypadá dobre. nuž čo, pripíšeme Ježiškovi na zoznam k digi váhe 😉

adky
8. dec 2010

@elka74 kovovu nieeee 😀 😀 😀 Co si 😀
Tak napis Jeziskovi 😉

elka74
8. dec 2010

@adky samozrejme že nie 😀 😀 😀

jojina11
8. dec 2010

@adky neodolala som ☹ a je supéééér 😀

adky
8. dec 2010

@jojina11 ja som minule celkom odolala,ochutnala som len malinky kustik z konca-preto viem ze je vynikajuca 😀

Na to aka je to jednoducha priprava a rychlo upecena,malo bordelu sa okolo nej spravi,tak je fantastickaaaaa,ze? 😉

yennn
8. dec 2010

Ahojte babulky, pozeram ze robite chute s babovkami? Co bude na vianoce, hm?
Ozaj - uz ste niekto skusali kuraciu? Ta je tiez vynikajuca

yennn
8. dec 2010

PS: k vcerajsej diskusii - skusala som KJ doplnit cokoladou, experiment nevysiel 😠 😀

adky
8. dec 2010

@yennn aspon si si pochutnalaaaa 😀

adky
8. dec 2010

@yennn a dala si si ju v druhej polovici dna?

elka74
8. dec 2010

@yennn ano robila som kuraciu, bola výborná a robila som aj niečo podobné s kuracím mletým mäsom a piekla som to vo vianočkovej forme. je to lepšie ako smažené fašírky aj sa to dobre krája, aj to pekne ukáže na tanieri. mnam

yennn
8. dec 2010

jasnee, stalo za to, belgicke pralinky - no co budem trocharit 😀 Ale v poho, do konca tyzdna dobehnem. Predpokladam ze uz zajtra rano to zase bude oukej 😉

yennn
8. dec 2010

@adky v druhej veru, v druhej

adky
8. dec 2010

@yennn no vidis kde sa stala chyba 😖

adky
8. dec 2010

@yennn ale vidim ze aj ty sa uz vazis kazdy den 😀 😀