icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katkav
7. dec 2010

@jojina11 ja viem, ale neznasam ten tyzden pred, vtedy som jak nenormalna 😉 dakujem za oporu, umyjem si zuby a pojdem spat a zajtra budem posluchat, snad sa to na pondelkovej vahe neodrazi ten jeden den neposluchania 😉

jojina11
7. dec 2010

@katkav neboj ja som taká istá a možno horšia, riadna beštia 😀 tak sa dobre vyspi

katkav
7. dec 2010

@jojina11 😀 ale no tak...tak skaredo o sebe nehovor...dobru nocku vsetkym 😀

jojina11
7. dec 2010

@katkav dobrúúú 😉

debbie
7. dec 2010

ahojte babulky idem dočítať 😀

adky
7. dec 2010

@jojina11 to skusenosti viem,ze ked ju necham 8 minut tak vrch nie je dopeceni,ale ten som oskrabala a bolo,ale ked som nechala o 2 minutky dlhsie tak bola nadherna 🙂 Daj vediet ako sa ti podarila 😎

jojina11
7. dec 2010

@debbie ahoj

adky
7. dec 2010

@debbie Ahoooooooooooj 😀

adky
7. dec 2010

@katkav dobruu nocku 😉

jojina11
7. dec 2010

@adky takže radíš piecť 10 min? dobre som pochopila,či ako?

adky
7. dec 2010

@jojina11 presne tak 😎

jojina11
7. dec 2010

@adky no zajtra teda skúsim, nech majú moji chlapi radosť

debbie
7. dec 2010

@adky a vy s @yennn čo ste to prosím skúšali presadiť ... že doplňať kj s čukotkou??? akože to sa vám zdá že by to malo fungovať??? 😀

debbie
7. dec 2010

@jojina11 ahoooj aj tu pršalo celý den a sňah je fuč... len to je na depky a potom ten mikuláš.plno čukoládiek to je jak na potvoru ...ja som odolala no ked bude pršať viac ako tri dni hm... skúsim ten pokus čo riešili @adky a @yennn 😀

jojina11
7. dec 2010

@debbie no ja som včera odolala, a dnes som si dala z tej mojej horkej jednu kocočku 😀 asi je to fakt na debky, dnes ma všetko sr...o, keď sa spraví počasie, bude to lepšie 🙂

debbie
7. dec 2010

no baby... je tu niekto

jojina11
8. dec 2010

dobré ráno, dúfam, že ste sa lepšie vyspali ako ja, malá sa včera nevedela utrepať, a nakoniec skončila u mňa v posteli, tak som sa vôbec nevyspala. vstávali sme o 6, teraz už zasa spí, tak som tu. vidím, že sa od včera nič nezmenilo 🙂
je tu vôbec niekto?

elka74
8. dec 2010

@jojina11 ahoj. ja som tu ale už počujem malú tak aj odchádzam. ide sa ranajkovať

jojina11
8. dec 2010

@elka74 tak dobrú chuť 🙂

adky
8. dec 2010

@debbie to s tou čokoládou bolo len také polemizovanie 😀

elka74
8. dec 2010

@jojina11 už som aj späť. malá trochu cucla a už nechce. po tom včerajšom očkovaní ani stopy, chvalabohu ju obišla aj teplota a podobné stavy. spala ukážkovo celú noc 🙂

jojina11
8. dec 2010

@elka74 tak to som rada,

vejula
8. dec 2010

jaj baby toto bola noc na slučku, fakt, maly mi skoro vobec nespal, musela som sa s nim stale natriasať na fitlopte alebo robiť blbosti, no fakt že neviem kolko som dnes naspala a od 6tej už sme hore, bože snad to bol len jeden den, lebo ak to bude takto pokračovať neviem čo budem robiť..Už som normalne uvažovala že ho dam do postielky nech si poplače že už nevladzem ale nedokazala som to. Jaj baby ale je to fakt že na nervy

elka74
8. dec 2010

@vejula ahoj. my sme mali takéto prvé dva týždne. malá cez den spala a v noci bola hore. to bola hroza. sme ju čičíkali na striedačku. ale potom sa to nejako dalo do normálu samé. a čo mu zúbky idú?

jojina11
8. dec 2010

@vejula mňa malá tak dokopala , čo sa stále metala raz na jednu raz na druhú stranu. neviem, čo im teda bolo v túto noc 😠

vejula
8. dec 2010

@elka74 joj to sme aj my mali prvý týžden kým som sa naučila ako čo robiť aby sa mali v noci neprebral... ale toto som už nezažila riadne dlho už som bola v noci zufala

@jojina11 asi nejaka zla konštalacia hviezd alebo čo 😕

jojina11
8. dec 2010

@vejula 😀 len nech sa to neopakuje často 😀 ozaj čo dnes varíte?

vejula
8. dec 2010

@jojina11 na čo ja viem asi si dam len zemiaky nejaku zeleninku a kozi syr.. teda ak ma starka urobený, ten milujem a jedavam ho ku všetkemu.. a vraj je veeelmi zdravy protirakovinovy, dobry na imunitu a tak, som rozhodnuta že ked raz budeme mať dom tak budem chovať kozičky 😵

elka74
8. dec 2010

@vejula chudáčik, možno len mal vela zážitkov cez den a v noci spracovával ked nemohol spať. aj my máme občas také noci že nie a nie spať. nie? 😉

elka74
8. dec 2010

@jojina11 ja robím šišky a zasmaženú polievku. deti si nakázali. 🙂