Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Dobre ranko prajem všetkym dievčata,dufam že ste mali kludnejšiu noc u nas to bolo strašne raz jeden ,raz druhy ziapal.Dnes už mam chorych oboch Vanesska kycha a tečeie jej z nosa a Kubik okrem soplov už ma aj kašel tak sme nasadili kapky do nosa,od kašla sirup a samozrejme odsavačka v pohotovosti komu je lepšie?
@vejula tak to je zlé, ked hlava bolí. viem o čom hovorím, lebo mávam migrénu a to je vtedy koniec sveta pre mna. trvá to aj tri štyri dni a vtedy som jednoducho odpísaná. nepomože nič len teplo, ticho, tma a spánok. ale našťastie odkedy mám Vanessku tak migréna ma nenavštívila.. klop klop samozrejme aby som neprechválila 😉
Ahojte babulky, pozeram ze robite chute s babovkami? Co bude na vianoce, hm?
Ozaj - uz ste niekto skusali kuraciu? Ta je tiez vynikajuca
PS: k vcerajsej diskusii - skusala som KJ doplnit cokoladou, experiment nevysiel 😠 😀
jasnee, stalo za to, belgicke pralinky - no co budem trocharit 😀 Ale v poho, do konca tyzdna dobehnem. Predpokladam ze uz zajtra rano to zase bude oukej 😉

@elka74 ja kyslú šošovicovú, zdravé to jedlo 😀 druhé ešte neviem, možno aj nič, Vlado chodí na obedy v robote, Ondrej ten šošovicu miluje , starká zje málo a mne tiež veľa netreba, ja si asi udusím ešte tiež nejakú zeleninu,