Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
babulky citali ste ze po nociach nebude kôň fungovať??? Zial nie vzdy sa tu dostanem cez den...
tu je ta KURACIA BÁBOVKA (samozrejme že teraz by to chcelo diétnejšiu verziu)
@adky no je to napisane na hlavnej stranke hore, ked si das www.modrykonik.sk a tiez vcera ked cele popoludnie nefungoval, tak po slovensky bolo pisane ze pracujeme na stranke, ale v anglictine podtym bolo napisane ze v noci od utorka tusim do piatku nebudu fungovat a tiez obcas ani cez den....
Ja som tu babovku uz piekla, bola naozaj bozska. Pokojne do nej treba dat dusenu zeleninku, aj to bude krajsie. Mne slanina nechyba k zivotu, ale tak ta salamka alebo nakrajana klobasa tomu fakt dala vyraznu chut. Ale 30% eidam ma vybornu chut a vobec nie je citit rozdiel. Ty nepapas žltky?? Ja ešte hej...
@katkav ahoj, ako si na tom dnes? No to ti mozem odprisahat ze jeden den sa na vahe v pondelok neobjavi, a najma - je to este tyzden. Len treba prestat. Lebo ak neprestanes papat, tak to ti zase mozem odprisahat, ze sa to objavi, a nie az v pondelok, ale hned po dvoch-troch dnoch, poznam. Uz je dnes lepsie?
@jojina11
V utorok 7.12. sme začali s prípravou novej verzie stránok mojasvadba.sk Żiaľ, budeme musieť občas vypnúť aj modrykonik Nepôjde každú noc od utorka do piatka a chvíľami počas dňa. Ako nám to ide sa dozviete na facebook.com/Modrykonik.sk
@adky ano, je to velky rozdiel. K vajcu som sa este v pocitani KJ nedostala.... ale zltko lubim, bielko je o nicom. Az tak potrebujes skrtit KJ? Ja sa ani nedokazem slusnou stravou dostat na tych 7000 - samozrejme ked jem blbosti, je to o inom. Ale moj normalny stihly jedalnicek ma tak max 5-6000
inac zaujimalo by ma kolko moze mat KJ momentalne tvoj jedalnicek, si si ista ze nejes prilis malo?
ahojte baby včera ste ma tu nechali večer samú ☹
*************************************************************************************************
OZAJ BABY - A PLANUJEME AJ NEJAKU "UDRŽIAVACIU" MEDZIFÁZU???????????
*************************************************************************************************
no vieš, ja potrebujem schudnúť (z pôvodnej októbrovej váhy) minimálne 35 kíl. Odborníci (väčšina) radia pri takomto množstve, skúsiť ísť do polky cesty a potom 3-4 mesiace tú váhu udržať a potom to potlačiť ďalej. Takže chudnutie na dve fázy... Osobne by sa mi nechcelo čakať, ale vraj je to bezpečné - takto sa váha "spečatí". Ja som to vtedy chcela skúsiť, aj som to mala v pláne, ale do toho tehu takze sa udrziavacka nezadarila. Takze idem chudnut velke mnozstvo po druhykrat ale neviem ako sa mi bude darit to potom udrzat - vraj to je najtazsie
@yennn Ja svoj cieľ do silvestra nedááám, tak ja pokračujem a nechcem skončiť pokiaľ nebudem mať toľko aby som bola ako tak spokojná nechcem udržiavať váhu , ktorá sa mi nepáči na mne,vieš ja sa bojím že ak by to nevyšlo a pribrala by som, neviem či by som ešte našla energiu začat úplne odzačiatku
idem , počujem malú, tak možno večer

@adky vazim, tak ako som slubila 😉 a myslim ze to tak ostane aj do silvestra - aj si to zapisujem vo forme papieroveho grafu. Zatial (okrem dneska) to islo kazdy den o kusok pekne dole. A na vianoce sa budem duplom vazit kazde rano a kreslit, aby som mala kontrolu, dufam ze mi to vydrzi. Potom samozrejme sa chcem vratit k vazeniu raz (max 2x 😝 ) tyzdenne 🙂