Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
už som tu
No baby idem ja k malej stále sa budí , to bude noc idú nam posledné 5 hrúúúza a asi dve naraz ☹
Bru nocku 🙂
ahojte, konecne sme sa tu dostali...ako sa mate? 🙂 mne sa v tomto pocasi vobec nedari chudnut, sedime doma, pohyb skoro ziadny, okrem utorka a to ako vieme, nestaci...mam skor pocit, ze priberam... 😠 😠 😠
Ahojte dievcence, nebola som tu dva dni, tak mam co citat, mala je v poriadku, ma len taku vacsiu bodku na cele, ako tie indske princezne, ale teraz uz na nu musim davat strasny pozor, vsade lezie, na gauc, na postel, dnes vyliezla este aj na konferencny stolik v obyvacke, hruza. A este aj vie, ze zle robi,narokom sa aj smeje
@michaelapillarova ahoj, som rada ze je mala v poriadku 🙂
@yennn tak to aj my a tiez sa bojim, co este vyvedie
ahojte, tak kvoli technickym pricinam, sa mi cely den nedalo prihlasit...ale som tu...dnes som si dopriala lymfodrenaz, skoro som tam zaspala 😉
Dobry večer všetkym prajem dievčata,ja som tu len na skok,prečitala som si čo je nove ako vidim nič moc od včera sa neudialo,ja som bola dneska s detičkami u doktora,pretože Kubiček už rano strašne chrčal aj kašel hrozny tak som nechcela nič zanedbat,ma počiato.bronchitydu a Vanesska virozu ,tak len odsavame sople a liečime sa,dokonca aj na mna už dačo leze škrabe ma v krku už mi ani vodička nejde dole krkom tak,to striedam s horucim čajom,pijem ten granulovany (asi nieje moc zdravy),ale neochuteny nemam rada.
ahojte, my sme dnes boli s mojou mamkou na cievnom, dobre sme sa vysedeli 😀 takže pitný režim a jedlo dnes flákam, to bude váha ach jaj 😒
ahojte jas aospravedlnujem ja som bola dlho bez pocitava prerabali sme bola som hotova!som rada ze ste reagovali!no ja momentalne uz sa drzim teraz je 2 tyzden nejem sladke ani pecivo ale sem tam si dam ceozrnne pecivo!a zatial som dala dole len kilo ae radsej pomali ako rychlo!no co aj tu ma niekto suuuper dietu!rada vyskusam!
dievcata,mate tu niektora nejaku dobru radu na zbavenie sa velkeho bruska po porode? dnes som zacala s brusakmi,zatial len 20 rano a vecer. uvidim co to spravi 😒
@yennn priberam, pitny rezim je v poriadku, aj ked som ho trosku zanedbala, no uz treti den je ok, strava je trochu problem - neprejde den, aby som nezhresila, nemam pevnu volu, aj ked sa cely den pekne drzim, vecer sedime s muzikom a on si vedla pochrustava chipsy alebo luska arasidy a mna trha... pribrala som pol kila 😢 😢 😢 podla vahy dnes rano...
...aj ked je tu aj ina moznost...pri ktorej uz nebudem moct chudnut...uvidime, v najblizsich dnoch 😒 🙂
Tak babulky dobry vecer. Ja som dnesny den stravila premyslanim nad vianocnymi pripravami, spravila som si plan - co, kde, kedy, kolko... napiect, upratat, nakupit, zabalit, napisat, poslat... atd. Vecer som dostala priepustku lebo muzik prisiel skorsie z prace tak som vybehla a uz mam zase o zopar darcekov viac 🙂 A pustim sa do vianocovania 😀 😀 😀

babulky idem ulozit maleho, uz ho tatinko okupal aj obliekol, takze uz len cucnut a buvinkat. Este sa vratim, ak tu niekto este bude