icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
8. dec 2010

babulky idem ulozit maleho, uz ho tatinko okupal aj obliekol, takze uz len cucnut a buvinkat. Este sa vratim, ak tu niekto este bude

debbie
8. dec 2010

@yennn bola som malu prebaliť lebo tatík dal nejak na nič plienku ach jááááj ... no a bola daka mrzutá kým zase zabuvala 😒

yennn
8. dec 2010

už som tu

debbie
8. dec 2010

No baby idem ja k malej stále sa budí , to bude noc idú nam posledné 5 hrúúúza a asi dve naraz ☹

smarti
8. dec 2010

@yennn tak ma z tej tabuľky vymaž, ale určite sem občas prídem nakuknúť a ozvem sa

debbie
8. dec 2010

Bru nocku 🙂

yennn
8. dec 2010

@debbie dobrú nôcku, pôjdem teda aj ja

@smarti, vymazavam. Drž sa a príď občas kuknúť.

ivana82
9. dec 2010

ahojte, konecne sme sa tu dostali...ako sa mate? 🙂 mne sa v tomto pocasi vobec nedari chudnut, sedime doma, pohyb skoro ziadny, okrem utorka a to ako vieme, nestaci...mam skor pocit, ze priberam... 😠 😠 😠

michaelapillarova
9. dec 2010

Ahojte dievcence, nebola som tu dva dni, tak mam co citat, mala je v poriadku, ma len taku vacsiu bodku na cele, ako tie indske princezne, ale teraz uz na nu musim davat strasny pozor, vsade lezie, na gauc, na postel, dnes vyliezla este aj na konferencny stolik v obyvacke, hruza. A este aj vie, ze zle robi,narokom sa aj smeje

yennn
9. dec 2010

@michaelapillarova ahoj, som rada ze je mala v poriadku 🙂

yennn
9. dec 2010

@ivana82 ahoj, mas len pocit alebo aj naozaj priberas? Vazila si sa? Preco? Len pohybom to asi nebude, mas problem dodrziavat pitny rezim ci stravu?

michaelapillarova
9. dec 2010

@yennn tak to aj my a tiez sa bojim, co este vyvedie

katkav
9. dec 2010

ahojte, tak kvoli technickym pricinam, sa mi cely den nedalo prihlasit...ale som tu...dnes som si dopriala lymfodrenaz, skoro som tam zaspala 😉

elen58
9. dec 2010

@yennn no ja ju len naložim auto odnesie,musim to trošku sledovat myslim tu moju vahu🙂)

elen58
9. dec 2010

Dobry večer všetkym prajem dievčata,ja som tu len na skok,prečitala som si čo je nove ako vidim nič moc od včera sa neudialo,ja som bola dneska s detičkami u doktora,pretože Kubiček už rano strašne chrčal aj kašel hrozny tak som nechcela nič zanedbat,ma počiato.bronchitydu a Vanesska virozu ,tak len odsavame sople a liečime sa,dokonca aj na mna už dačo leze škrabe ma v krku už mi ani vodička nejde dole krkom tak,to striedam s horucim čajom,pijem ten granulovany (asi nieje moc zdravy),ale neochuteny nemam rada.

jojina11
9. dec 2010

ahojte, my sme dnes boli s mojou mamkou na cievnom, dobre sme sa vysedeli 😀 takže pitný režim a jedlo dnes flákam, to bude váha ach jaj 😒

atulka20
9. dec 2010

ahojte jas aospravedlnujem ja som bola dlho bez pocitava prerabali sme bola som hotova!som rada ze ste reagovali!no ja momentalne uz sa drzim teraz je 2 tyzden nejem sladke ani pecivo ale sem tam si dam ceozrnne pecivo!a zatial som dala dole len kilo ae radsej pomali ako rychlo!no co aj tu ma niekto suuuper dietu!rada vyskusam!

krivka5
9. dec 2010

@yvett14 dakujem za povzbudenie 🙂 vzdy ked sa pozrem na maleho chrobacika,tak ma depky z nabratych kil prejdu 🙂

krivka5
9. dec 2010

@yennn dakujem,samozrejme ze chcem ist s kileckami dole a rada si tu s vami na tuto temu podebatim 🙂

krivka5
9. dec 2010

dievcata,mate tu niektora nejaku dobru radu na zbavenie sa velkeho bruska po porode? dnes som zacala s brusakmi,zatial len 20 rano a vecer. uvidim co to spravi 😒

ivana82
9. dec 2010

@yennn priberam, pitny rezim je v poriadku, aj ked som ho trosku zanedbala, no uz treti den je ok, strava je trochu problem - neprejde den, aby som nezhresila, nemam pevnu volu, aj ked sa cely den pekne drzim, vecer sedime s muzikom a on si vedla pochrustava chipsy alebo luska arasidy a mna trha... pribrala som pol kila 😢 😢 😢 podla vahy dnes rano...
...aj ked je tu aj ina moznost...pri ktorej uz nebudem moct chudnut...uvidime, v najblizsich dnoch 😒 🙂

yennn
9. dec 2010

@katkav tak ja som na lymfodrenazi nikdy nebola, ale musi to byt super, ja zaspim skoro vzdy pri masazi 🙂

@elen58 nic sa tu neudialo lebo cely den dnes sa nedalo sem dostat 😉 No tak to mate doma tazke, je mi to luto ☹ Tak sa drzte, a aj ty, nech si zdrava 🙂

yennn
9. dec 2010

Tak babulky dobry vecer. Ja som dnesny den stravila premyslanim nad vianocnymi pripravami, spravila som si plan - co, kde, kedy, kolko... napiect, upratat, nakupit, zabalit, napisat, poslat... atd. Vecer som dostala priepustku lebo muzik prisiel skorsie z prace tak som vybehla a uz mam zase o zopar darcekov viac 🙂 A pustim sa do vianocovania 😀 😀 😀

yennn
9. dec 2010

@ivana82 myslis na to na co myslim ja????

ivana82
9. dec 2010

@yennn u nas su vianocne darceky konecne vyriesene, nakupene, este ich zabalit a mozu prist vianoce... 😉

@elen58 tak sa drzte, prajem pevne nervy a nech ste coskoro zdravi 🙂

ivana82
9. dec 2010

@yennn zeby sme mysleli na rovnaku vec ??? 😀 😀 😀 pokial ano, tak ano... 😉

yennn
9. dec 2010

@ivana82 tak to ti zavidim, ze uz to mate poriesene. Ja mam este kopec planov do vianoc. Okrem ineho, este som tento rok nebola na vianocnych trhoch 😉

yennn
9. dec 2010

@ivana82 woooooow 😀 😀 😀 tak to by sme si ta tu schvalne nechali v tabulke 😉

ivana82
9. dec 2010

@yennn este si nie som ista, nie je to 100%, takze este si ma tu nechajte...uvidime, uvidime... 🙂

yennn
9. dec 2010

@ivana82 tak drzim palcoky, aby si v najblizsich mesiacoch pekne pribrala 😉 😉 😉