Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn to tazko, prave ich mam vedla notebooku, ale ja som taky isty pripad ako si pisala, ze si ty, ak ochutnam co i len kusocek, som stratena a uz nejem, ale zeriem, pokial nie je miska prazdna (a to nielen posledny tyzden) to bol moj bezny styl vecer, ked sme ulozili maleho 😠 😠 😠 takze viem, kde v chudnuti robim problem, len to musim prekonat a bude pohoda...
100g arašidov má 2500KJ , chipsy 2200
ale iba vcera som bola 200 kJ nad 7000, inak som stale okolo 5 max.6 000 kJ...
citam o vecernom pojedani 😉 Toho sa ja nikdy neviem vzdat, takze v poslednej dobe namiesto orieskov si dam normalne balik pukancov 😉
Joj, ale som na seba nastvana, som mala taku chut na colu, ze som si musela pohar dat, dostala som mrchu, tak teraz mam chute ako tehotna, vsetko by som pojedla, co vidim ☹
asi by sme mali ist s detmi vecer spat, aby sme toho vecer zbytocne nepojedli 🙂
@michaelapillarova to je tiez jedno z rieseni 😉
dievcata, kde ste vsetky??? uz spite alebo vyjedate chladnicky, co dufam nie... 🙂
@ivana82 tak neviem, kde je kazdy, asi uz spia
ahojte kočky??? prave kukam že točte o arašidoch, no tak tie si ja rada daaam, alebo vlašske orechy, viem že su kaloricke asi aj viac ako čokolada, ale nemam z toho vyčitky svedomia lebo su zdraveee obsahuju vela doležitych latok a vitaminov o ktorych sa čokolade ani nesnivalo, takže ked už idem mlsať tak oriešky si doprajem, dam si zopar každy den, ved tuky tiež potrebujeme, a v tejto forme sa mi zdaju najprijatelnejšie
kukam odsudene 🙂 a bola som uspavat maleho (opakovane ☹ )
baby dnes vecer sa mi tu nechce byt - aj ja by som si dala arasidy alebo chipsy, ale nechcem. Takze ak neprestanete, odchadzam 😝
tak ja padim do postele...vsetkym dobru noc... 🙂
Tak ja si idem este zacvicit na dobru noc
@yennn akoze mamina-klobuk dole pred tebou.uuuplne ina zena je teraz z teba.musis byt na seba poriadne hrda a tvoj muz musi byt stastim bez seba,ze si taka aka si 🙂 fantazia 🙂 ked pozriem na tvoju profilovku a potom na tu dovolenkovu foto,no v zivote by som nepovedala,ze si to ty.fakt klobuk dole 😉
@yennn ja som bola tiez prvykrat, lebo vzdy ked idem na masaz, tak mi maserka povie, ze mam upchate lymfaticke uzliny, ze mi lymfa neprudi akoby mala...plus to ma pomoct zlepsit metabolizmus, tak snad mi to trosku pomoze...musim si to svoje telo dat konecne do poriadku 😀 ked uz som predtym skusila tolko diet, nech sa da naspat do povodneho stavu. 🙂
som tu, idem dočítať 🙂
Bre ranko vsetkym...dnes rano som sa znova vazila a po pol kile ani chyru ani slychu, co som nabrala...takze bud udrzim do pondelka alebo mozno este nieco zhodim 😀 😀 😀
no vidím, čo ste tu včera večer riešili, večerné papkanie, toto ja nemusím , ale baby pomoooc ja mám o kilo viac, teda aspoň tak ukazuje moja váha ☹ , mala som tušáka, že po včerajšku, to nebude dobré, keď som v strese, chodím jesť, a ani si to tak neuvedomím, do kelu, no musím sa posnažiť a makať do pondelku, aby sa to upravilo, aspoň nech som na tej váhe z pondelka ,
čakám menzes, ale až na budúci týždeň , žeby ma už teraz chytala pahltná mánia? ☹

@yennn este je skoro o tom hovorit...a cokolvek priat... 😉