Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
jj to mam prejdené už no nič také ,čo by mi padlo do oka až tak
INAC BABY - JE TO ZLE! Vcera praskla zachodova doska. ☹ Co je na tom zle? No predsa to ze som na nej v tom momente sedela ja, nie? Bauuuuu 😀
Po dlhsej dobe som si na vas znova spomenula.
A to vdaka tomu ze dnes kriza ako hrom - prave som mala zachvat pazravosti na sladke - zjedla som 3 cokoladove tycinky.
Nechapem co sa stalo - asi po 3 tyzdnoch som jedla sladke.
Co teraz - nema dnes uz asi radsej nic jest?
@debbie nevsimaj si to, zase som mala trosku depku, uz mi to je trapne, kazdy mesiac pred ms mavam pochybnosti, ci sa mi vobec podari volakedy schudnut 😉 Rusi prisli tento mesiac skor, tak uz budem kludnejsia 😉 inak som nad tym premyslala a neda sa kopirovat niekoho ineho jedalnicek, pretoze nie kazdemu to bude zaberat, kazdy si musi asi najst ten svoj styl 😉 ideme asi vyskusat aky studeny je ten napadnuty sneh vonku 😉
Ahojte dievčata,tak som sa sem konečne došla podivat čo nove ,my sme už trošku lepšie natom hlavne Kubik už aspon nechrči ,kašel a sopliky su stale ale už slabšie.Dnes som sa pustila s chutou do pečenia a už mam kokosove a vanilkove rohličky hotove,a už mi odpočiva v chladničke cesto na orechy to budem zajtra,po celom byte krasna vona a ja si možem len privoniat ,ale odolala som a ochutnavali deti a priatel aspon že im chutnalo,ja som mala trošku vahu nahoru asi 0,600g tak ked sa mi to konečne po niekolkych dnoch upravilo ba ešte dačo naviac dolu tak som sa tešila,neviem čim to bolo vodu pijem jedalniček stale stejny fakt zahada.Už ste začali piect na Vianoce?
ahojte, som tu a idem dočítať 🙂
no dnes nám krásne nasnežilo.nestačíme odhrabávať, som zvedavá koľko toho napadne do rána, zajtra nahovorím mm na stavanie snehuliaka 🙂
som ako sud, menej jem, dokonca aj zeleninu som si dnes dala k obedu , a to je už čo povedať, včera som vyjedala mrkvu, som zvedavá, čo bude v pondelok,pitný režim v pohode pijem stále , pomaly som si azda aj zvykla, čo ma veľmi teší.
baby tu hovorili o vianočnom pečení, no ja si ešte len chystám orechy, tak hádam sa do toho pustím počas týždňa 🙂 neviem, či tu budem ešte neskoro večer, tak vám všetkým prajem pekný večer 🙂
ale jak je vidno ze idu vianoce a vsetci makaju, vobec nikto sem uz nechodi
babulky vidim ze fakt vsetky peciete. Tak dobru nocku, a posluchajte 🙂
idem kuk tv pekný večer
😉 tak dnes mam taky tuleni den, chce sa mi len spat 😉
Ahojte včera prišla poobede sestra aj s priateľom a aj u nas spali tak som nebola večer na nete 😀 , tak ako sa mate ... teším sa na zajtrajšie váženie posluchala som juchúúúú 😀 fitko dva dni nič lebo mám soooooo tak aj voda šla už preč dufam.... baby mam o jedno č.menšie riflééééééééééééééé jupííííí 😀

@yennn ahoj zlatík, tak foto ako fakt iný človek , si šikulka a som rada ,koli tebe, že si to začala riešiť ,nie koli vzhladu ale koli zdravíčku .... 🙂 klobuk dole fakt....