icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
11. dec 2010

@yennn ahoj zlatík, tak foto ako fakt iný človek , si šikulka a som rada ,koli tebe, že si to začala riešiť ,nie koli vzhladu ale koli zdravíčku .... 🙂 klobuk dole fakt....

debbie
11. dec 2010

jj to mam prejdené už no nič také ,čo by mi padlo do oka až tak

debbie
11. dec 2010

@katkav kedy ked som schudla ? teraz? no teraz niesom tá čo ma najviac mínus,sú tu lepšie čo môžu radiť a pevnej vôle zatiaľ mam dosť no nedááááám šetrím na vianoce 😀

debbie
11. dec 2010

@yennn a len pre info ja sa na dovolenke maľujem 😀

yennn
11. dec 2010

@debbie dakujem za poklonu 🙂 No nie je sa cim chvalit, som po dlhej dobe prezerala tie fotky a je mi zle ☹ Nevadi, co bolo bolo, nie? 😀

No a aku tortu by si chcela? Hladas aj na zahranicnych strankach? Mam ti pomoct?

yennn
11. dec 2010

@debbie noo, tak to ti blahozelam. Na vylety by som sa mohla aj ja, to je fakt - boli by krajsie fotky, ako pozeram 😀 Ale v takom teple ja sa teda malovat nemienim 😒 A malujes sa aj k moru alebo do bazena?

yennn
11. dec 2010

INAC BABY - JE TO ZLE! Vcera praskla zachodova doska. ☹ Co je na tom zle? No predsa to ze som na nej v tom momente sedela ja, nie? Bauuuuu 😀

debbie
11. dec 2010

@yennn nieeee ja len rano maskaru vodeodolnú a večer von makeup a zdavíčko a k vode nieeeeeee
No neviem čo konkrétne lebo mala fičí na kitty aj minnie ,min rok mala zvieratkovú a tento neviem čo ešte tak pozeram či ma niečo nenadchne,čo by som zvládla

debbie
11. dec 2010

@yennn Bud.nedelu ma 2ročky tak sa mi čas krááááti , ked mam čas hladám dačo 😀

yennn
11. dec 2010

@debbie minnie ako mickey woman?

yennn
11. dec 2010

@debbie zadaj si do googlue "cake, minnie" alebo "cake, kitty" (bez uvodzoviek) - tam hned niekolko obrazkov vyhodi.
No buducu nedelu uz budete mat dva rocky? Wooow, tak to uz je velika 🙂

zuzuh
11. dec 2010

Po dlhsej dobe som si na vas znova spomenula.
A to vdaka tomu ze dnes kriza ako hrom - prave som mala zachvat pazravosti na sladke - zjedla som 3 cokoladove tycinky.
Nechapem co sa stalo - asi po 3 tyzdnoch som jedla sladke.
Co teraz - nema dnes uz asi radsej nic jest?

katkav
11. dec 2010

@debbie nevsimaj si to, zase som mala trosku depku, uz mi to je trapne, kazdy mesiac pred ms mavam pochybnosti, ci sa mi vobec podari volakedy schudnut 😉 Rusi prisli tento mesiac skor, tak uz budem kludnejsia 😉 inak som nad tym premyslala a neda sa kopirovat niekoho ineho jedalnicek, pretoze nie kazdemu to bude zaberat, kazdy si musi asi najst ten svoj styl 😉 ideme asi vyskusat aky studeny je ten napadnuty sneh vonku 😉

yennn
11. dec 2010

@zuzuh to urcite nie je dobry napad, uz nic nejest - pokracuj vo svojom plane, ale daj trebars mensie porcie. No aj tak myslim ze nie je dobre to dohanat dnes, radsej odlahci zajtra.

yennn
11. dec 2010

@katkav to si povedala 100% pravdu - nemozes kopirovat jedalnicek niekoho ineho, minimalne nie vo velkosti porcii. A jedalnickov tu bolo tolko uz spomenutych ze by sa dala knizka napisat 🙂

elen58
11. dec 2010

Ahojte dievčata,tak som sa sem konečne došla podivat čo nove ,my sme už trošku lepšie natom hlavne Kubik už aspon nechrči ,kašel a sopliky su stale ale už slabšie.Dnes som sa pustila s chutou do pečenia a už mam kokosove a vanilkove rohličky hotove,a už mi odpočiva v chladničke cesto na orechy to budem zajtra,po celom byte krasna vona a ja si možem len privoniat ,ale odolala som a ochutnavali deti a priatel aspon že im chutnalo,ja som mala trošku vahu nahoru asi 0,600g tak ked sa mi to konečne po niekolkych dnoch upravilo ba ešte dačo naviac dolu tak som sa tešila,neviem čim to bolo vodu pijem jedalniček stale stejny fakt zahada.Už ste začali piect na Vianoce?

elen58
11. dec 2010

@yennn Tak tu by som ta opravdu nespoznala,naozaj klobuk dole čo si zo sebou urobila,si šikulka 🙂

katkav
11. dec 2010

@elen58 ja som vonu medovnickov citila teraz od susedov, ked sme isli von 😉 ja som uz tiez piekla, aj vanilkove rozteky, aj medvedie labky aj medovnicky...aj som ochutnala, ale pravdupovediac, asi keby som sa nestrazila, tak ich ochutnam viac 😉

elen58
11. dec 2010

@katkav no ved praveže to musime sa hodne premahat ,ale zase ak sa podari ešte dake kilečko zhodit potom si možeme povedat že to stalo zato dačo si odopriet🙂

jojina11
11. dec 2010

ahojte, som tu a idem dočítať 🙂

jojina11
11. dec 2010

no dnes nám krásne nasnežilo.nestačíme odhrabávať, som zvedavá koľko toho napadne do rána, zajtra nahovorím mm na stavanie snehuliaka 🙂
som ako sud, menej jem, dokonca aj zeleninu som si dnes dala k obedu , a to je už čo povedať, včera som vyjedala mrkvu, som zvedavá, čo bude v pondelok,pitný režim v pohode pijem stále , pomaly som si azda aj zvykla, čo ma veľmi teší.
baby tu hovorili o vianočnom pečení, no ja si ešte len chystám orechy, tak hádam sa do toho pustím počas týždňa 🙂 neviem, či tu budem ešte neskoro večer, tak vám všetkým prajem pekný večer 🙂

yennn
11. dec 2010

@jojina11 ahojcek, aj nam dnes krasne nasnezilo, ale myslim ze odhrabat staci len raz, lebo od poobedia tu stale prsi, a je +5 ☹

yennn
11. dec 2010

ale jak je vidno ze idu vianoce a vsetci makaju, vobec nikto sem uz nechodi

jojina11
11. dec 2010

@yennn u nás bolo -6. celý deň , kosa, a sneží a sneží, a naoyaj asi všetky makajú, ja som dnes konečne umyla kuchznské okno 😀 no hanba, to mi ale trvalo

yennn
11. dec 2010

@jojina11 no my sme zistili ze mame mys v dome tak mam nervy ☹

yennn
11. dec 2010

babulky vidim ze fakt vsetky peciete. Tak dobru nocku, a posluchajte 🙂

jojina11
11. dec 2010

@yennn no to je nepríjemné , zažila som to minulý rok a bol zo mňa lovec 😀 mm sa takejto hávede bojí 😀 ale chytili sme na orech, teraz sa pchajú do vnútra ako besné

jojina11
11. dec 2010

idem kuk tv pekný večer

katkav
12. dec 2010

😉 tak dnes mam taky tuleni den, chce sa mi len spat 😉

debbie
12. dec 2010

Ahojte včera prišla poobede sestra aj s priateľom a aj u nas spali tak som nebola večer na nete 😀 , tak ako sa mate ... teším sa na zajtrajšie váženie posluchala som juchúúúú 😀 fitko dva dni nič lebo mám soooooo tak aj voda šla už preč dufam.... baby mam o jedno č.menšie riflééééééééééééééé jupííííí 😀