icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
12. dec 2010

@yennn ja som nepiekla , robila som vínové aj linecké jednu dávku a ostatné po oslave ked bude taký vianočný klud . Dozháňam darčeky upratané bude tak budeme s malou len valkať a miesiť 😀 teraz len tak aby som nezošalela od nudy ked prší... ☹

katkav
12. dec 2010

@debbie super, ja mam pocit, ze mne tiez rifle uz "nepretekaju" 😀 najvacsi pruser je, ze mi ma Jezisko doniest jedny saty a mam taky blby pocit, ze v nich uz budem trosku ako ratafak plachta 😉

elen58
12. dec 2010

@debbie tak to je super ,mne sa vaha dako zastavila ,tak sa teda vobec netešim ale uvidime čo ukaže zajtra ,sice rifle už oblečiem všetky čo som nosila pred porodom ale stale mi treba sundat par kileček🙂

tinika
12. dec 2010

@debbie supeeer tesim sa s tebou, ja mam taku krizu nejaku a to sa este len vianoce blizia

jojina11
12. dec 2010

ahojte, pekný večer idem dočítať, a napíšem o dnešnom dni

jojina11
12. dec 2010

takže vidím, že sa tu toho veľa nezmenilo, ja som dnes len okolo malej behala, ako každý deň dokonca sme ani vonku neboli, pretože prišla návšteva, boli skoro do pol šiestej a to je už tma, veľmi ma to mrzí, nemám posledné dni nejaký extra pohyb, ktorý by mi pomohol trošku dole s váhou, normálne mám zo zajtrajška strach, čo tá moja váha ukáže, budem sa hanbiť ako pes, keď tam bude + 1, dnes som jedla len tak pomenej, len neviem čo to pomôže, vodu pijem poriadne tak som naozaj zvedavá, v piatok čakám menzes, myslíte si, že to môže mať nejakú spojitosť s kolísaním váhy 😒

yennn
12. dec 2010

Caute babulky, tak co zase stranka nefungovala ze sa tu nic nedeje alebo vsetky usilovne peciete a upratujete, hm? 🙂

yennn
12. dec 2010

@debbie tak sa tesim s tebou, som zvedava co zajtra das 🙂 Ja som tiez posluchala a nieco mi hovori, ze by som do silvestra mohla byt osmickova 😀
PS: naozaj to tu dnes nejako nefunguje ☹ totalne mi to blbne, az na X-ty krat sa mi podari poslat jednu spravu...

yennn
12. dec 2010

@jojina11 menzes zvykne mat suvislost s kolisanim vahy - ide o to ze pred nim zadrziavas vodu. No ak ho mas mat v piatok, tak to by som si asi na menzes netipla. Aj ked... odbornici vravia, ze celkovo vaha kolise v zavislosti od cyklu...
Neboj, nebude to zajtra take zle 🙂

jojina11
12. dec 2010

@yennn som tu
ahoj

yennn
12. dec 2010

@debbie ake su to vínové, hm?

yennn
12. dec 2010

@debbie, ake su to vínové, hm?

yennn
12. dec 2010

@jojina11 aj tebe to tak blbne?

yennn
12. dec 2010

tento odkaz fakt nemam rada, asi pojdem daco robit....
Porucha nie je vo Vašom príjimači....
Je nám ľúto, ale nastala nejaká neočakavaná chyba. Čo môžeš teraz skúsiť urobiť ?

* Ísť na domovskú stránku https://www.modrykonik.sk.
* Skús ísť späť a zopakovať operáciu ešte raz.
* Daj si kafíčko a skús o chvíľu.
* Ak sa stalo niečo katastrofálne, obete sa rátajú na desiatky... napíš nám na bugs@asmira.com.

O chybe boli automaticky informovaní aj naši hoši, ktorí sa ju budú snažiť odstrániť čo najskôr.

yennn
12. dec 2010

tento odkaz fakt nemam rada, asi pojdem daco robit....

* Ísť na domovskú stránku https://www.modrykonik.sk.
* Skús ísť späť a zopakovať operáciu ešte raz.
* Daj si kafíčko a skús o chvíľu.
* Ak sa stalo niečo katastrofálne, obete sa rátajú na desiatky... napíš nám na bugs@asmira.com.

O chybe boli automaticky informovaní aj naši hoši, ktorí sa ju budú snažiť odstrániť čo najskôr.

yennn
12. dec 2010

Tak babulky, vidim ze to nema vyznam, prajem dobru nocku. Tesim sa na zajtra.

maya30
13. dec 2010

@yennn dobre ranko, tak ja hlasim ze ziadna vyhra, sice ubytok ale len -0,2 kg, asi tych mikulasov bolo fakt privela 😝

marthuska
13. dec 2010

@yennn dobre ranko, vinove kolaciky poznam, su super. ale tento rok ich nebudem ochutnavat, sak viem, ako chutia 😀

elen58
13. dec 2010

Dobre ranko vam prajem všetkym,tu nam krasne sneži a iank včera so upiekla dalšie vianočne pečivo aj som jeden kusok ochutnala,dvijfarebnu špiralu,je to ako sušienka a ani moc sladke to neni tak akurat,dnes pokračujem s pečenim.Čaka nas kontrola s Kubičkom sopliky pomaly ustupuju ale kašel ma stale tak uvidime čo nam pani doktorka povie.U nas to prechadza z deti na rodičov už sa obaja cpeme liekmi a kapkami do nosa ,teče mi z nosu ako s krchly nestačim fukat,som zvedava ako dopadne tabulka u mna sice len - 0.4 ale aspon dačo lepšie ako keby to stuplo 🙂

jojina11
13. dec 2010

dobré ráno, včera som to vzdala, stále stránka vypadávala, tak som nakoniec išla spať 😠
idem dočítať a potom nahlásim váhu 🙂

zuzuh
13. dec 2010

@yennn Dnesna vaha 80,5 kg. Myslela som si ze pojdem konecne pod 80 ale bola kriza.
Na buduci tyzden dufam ze uz bude 7 na zaciatku.
Neviete kolko kalorii ma vianocna kapustnica?

jojina11
13. dec 2010

takže ja tento týždeň 75 kg, žiadny úbytok ani prírastok, aj tak sa veľmi teším, lebo moja váha tento týždeň skákala ako besná, 😀 pokračujeme no nie? 😀 nič nás nemôže položiť ni sviatky nie 😎
@elen58 gratulujem k úbytku, aj deti nech sú čím skôr zdravé a vy dvaja tiež, ja som včera hladala na nete pečenie pre diabetikov, kôli starkej, ved vieš, a našla som, tak vyskúšam,
@maya30 ja 20 dkg je dosť, aspoň podľa toho ako ťažko to ide dolu, takže gratulujem 🙂

ivca17
13. dec 2010

@yennn ahoj, takze hlasim vahu 74,5.. tesim sa a hlavne som si vsimla, ze opasok uz viem dat o jednu dierku dozadu 🙂
a manzel mi vcera povedal, ze mam mensi zadok 🙂 takze pomaly ale isto asi zacina byt vidiet moja snaha,aj ked ja to nevidim,ale na tom opasku to je vidno.. konecneee..
inak vitam nove baby a drzim vsetkym palce..
pekny den prajam.

elka74
13. dec 2010

dobré ránko. hlásim -0,5kg.. teším sa, lebo mi to nejako nešlo tento týžden dodržiavať a aj s pitným režimom to bola bieda. ale ak aj napriek tomu je tu úbytok, tak je to fajn 🙂

yennn
13. dec 2010

Dobre ranko, blahozelam vsetkym ktore schudli, ale aj nepribrali - pretoze viem aka je to fuska neochutnavat (alebo len minimum) pri peceni vianocneho peciva. Ja mam -0.6 (PS: este som nepiekla 😉 ). Uz ma iba 0.7 deli od osmicky na zaciatku 😀

adky
13. dec 2010

Dobre ranko,mne dnesna vaha ukazala 93,3 (-0,8) 😎

vejula
13. dec 2010

ahojte kočky ja hlaswim vahu 53.5kg.... inač od včera sa citim na prt, mam teplotu a bolavu hrčku na prsniku, tak zrejme z toho tie teploty... snad to prejde aj bez ATB ☹

yennn
13. dec 2010

@pink_lady tak ako, uz si sa vystrabila z brusnej chripky? A ako zareagovala vaha na navrat do normalu? Ostalo aspon polkilecko z toho ubytku? 🙂

yennn
13. dec 2010

@vejula @adky blahozelam, krasne vam to ide! Vejula 6 kil 😀 a Adky takmer 17 😀

yennn
13. dec 2010

@liana81, @lusia_99 - tak co babulky, kriza dufam prekonana 🙂