Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
joj, ja som si teraz spomenula, ake dvoje fesne nohavice mam a to som sa do nich nenatrepala ani ked som mala menej kg, tak do leta by mi mali sadnut, alebo mi padat, uz sa tesim ako opica ha ha ha Fakt, kupit si na seba nieco mensie ako motivacia u mna nezabera :(
Baby mne to "laskavo odporucilo" 32 kil ☹ 😒 😢 🙄 😨 wow...
Inac, tu stranku, ako vieme, pise Miro Vesely, vratane tych komentarov "ste obezna, je to na vas vidno, zacnite chudnut". Toto je jeho typicky styl a on to prezentuje tak, ze ci sa tucni ludia hnevaju, alebo nie, treba ich nazyvat tucnymi, pretoze to tak je a ziadne zaobalovanie nepomaha. Ked sa tucnemu povie, ze je pri sebe, neznie to tak hrozne, ako ze je tucny. Toto jedine ich nakopne .... su Mirove nazory.
@yennn viem viem,ja Mirove nazory uz tiez za tie roky dobre poznam,je to razny clovek-a zasadovy,dokazal schudnut a vie ake to je byt obezny, s nami tucnymi netreba mat zlutovanie,pretoze o chvilu by sme mali viac nez 150 kil,ked by nam kazdy z lutosti vravel,ze vyzerame v pohode,sak sme po porode atd....
no, veru, moj muz by mal mat maximalne 90 kg a ma 104 kg a to mu lekarka pri preventivke povedala, ze by mal mat 90 kg podlo bmi, ale ze tych 104 nie je az takych hroznych... tak mu je zrazu veselo, a vsak mne to moze byt jedno, ja schudnem, on nech si laduje, co chce
@adky mne on je totalne nesympaticky, este aj jeho hlas na tom cd-cku je tak trochu iritujuci, podla mna. Ale na druhej strane, co na tom. Fakt ma vo vsetkom pravdu. Ale... zas tak obezny nebol, no tak mal trochu brucho a viac kil...
@nanika vsak? Aj ja som si povedala ze 67 kil som nikdy nemala, urcite som taku vahu preskocila aj vtedy, ked sla hore 🙂 Ale nie - raz som mala, vtedy som normalne mavala cca 72 (bauuuuuu ☹ ) a po operacii slepeho creva som sa domov vratila so 68kg to ma isiel vtedajsi frajer zozrat, jaka som bola chrumkava a trval na tom aby som uz nikdy v zivote ani kilo nepribrala. Zial, myslel to smrtelne vazne. Tak som vymenila frajera 😀 😀 😀
@yennn loooooooooooooooooooooooool, ja si ma pamatam z cias mojej mladosti, ked som mala iste kratke obdobie 68-69 kg a fakt, pri tej vahe som bola ako labut, to mohlo byt tak druhy rocnik na strednej. Takze tych 65 kg beriem ako maximum, ze by som mala mat a fakt budem konecne vypadat normalne a nebudem sa hanbit vystrcit rit z baraku 🙂
ja si seba vlastne ani neviem predstavit so 6 na vahe, uz pri 7 sa mi momentalne taji dych a vidiet tak 8 do vianoc, to by velmi potesilo 🙂
Baby,mne uz zacina asi hrabat,ale tak-vyskusam http://www.chytrazena.cz/zdravi/diety/mrkvova-d...
Ja viem,nie je to spravne-aj podla Mira Veseleho....moze nastat jo jo efekt,ale nemam co stratit a pochybujem ze vydrzim ten tyzden,ale pokusim sa-sak nemam co stratit 😀 😀
Zacinam od pondelka 😀 😝 😎 😀 😀
Inac,ked si do googla hodite "mrkvova dieta" vyhodi vam to,ze aj modelky ju drza tyzden pred fotenim a schudnu cca 7 kil za tyzden 🙂
čafte kočky, skor som sa neozvala lebo som bola na zahrade... Mno a kedže tam som nemala nič take na jedenie, tak soms i aspon jeden banan zobrala zo sebou takže o jednej obed o štvrtej ten banan a teraz večeru. Ešte pojde jeden menši chod okolo deviatej 🙂 može byť??? Viem že na olovrant som mohla zjesť viac ale kedže som už vedela že nebudem vtedy doma vyriešila som to aspon takto. A na obed som trošku ryže ubrala, masko nie ani syru (ten struham uplne na všetko), lebo to velmo lubim, ale ryžu dajme tomu nemusim až tolko 😀 😀 😀
no a kukala som ten lik od @adky a tam mi vyšlo že vahu mam primeranu a nemam chudnuť, ale podla pasu mi vyšlo že čim skor začnem chudnuť tym lepšie 😅 Tak teraz si mam vybrať.. Ale asi som skor typ postavy čo v bruchu pibera dosť rychlo a kedže som pol roka po porode tak to tom mojmu bachoru tiež nepridalo na krase. Ved ja mam predel len o 10cm širšiu ako pas, fuuu dosť hruza... A ešte som sa tam dozvedela že typy postavy s väčšim bruchom su nebezpečnejšie ako tie s väčšimi bokmi, takže fasa 😠
Ahojte.
Tak my sme ešte len teraz prišli domov a vonku sme boli od 15tej. Srah už bola prešťatá a aj zničená. Ale chcem využiť každú voľnú chvíľku keď sa ešte dá bez overalov a zimných búnd.
No mne kázal ten Miro len 6kg schudnúť, ale to je málo. Musím tých 10kg aspoň.
A dnes sa mi tuším podarí aj len necelých 7000kj zjesť. Na raňajky sme s malou zjedli 3 vajíčka s rajčinou a chlebom, potom bola 3bitka 😅 a nedávno cesnačka. Teraz mám jesť zase o necelú hodinku a neviem čo by som si dala. Zase mám chuť na grep 😀
no baby vidím,že sa darí...ja ráno káva potom chlebík šunka syr obed cviklová polievka+vajce zase chlebík a banán a tým končím a ešte som zabudla 1lokša neomastená u svokry 🤐 a večer budú brušaky aspon pár kusov
@vejula s tým bruchom som na tom stejne 🙂
Ahojte konečne téééma pre mna, tak píšem ako to bolo so mnou.... počas pol roku som schudla konečne 20kg takže moja vaha bola vytúžená 55kg, svadba, štíhla krásne opálená nevedtička som bola som mala radosť sama zo seba... potom sme sa sťahovali a mali byt,pohodu, tak sme si povedali prečo nie ...a otehotnela som .... no s tým prišlo.....prestala som fajčiť plus 7kg, prestala som pracovať hned v 3.mes. len lôžko,odpočinok,žiaden stres a pôrodná váha 98 kg... !!! Hrozné no bola som šťastná že mame dcérku , zdravú, a na svete , mala som CR..cvičenie nehrozilo mala som bolesti aj po roku. Držala som dietu. Za rok som dala vanu dole o 10kg len so stravou. Potom prišlo cičenie vo fitness a dieta a karnitín,kreatín, ultraloss, atd. moja vaha v juni 2010 73kg , no prišla dovolenka, leto bez fitka a vcičenia a som na 80kg. Takže do vianoc a druhého ročku mojej dcérky by som chcela mať opať nejaku prijatelnu vahu pri 165cm aspon tých 60kg. Dva tt už chodím do fitka 4x posilovanie 2x 45min.beh na páse, a dietne stravovanie.... tak držte palčeky nech sa mi darí ,,,
@nanika tak tato veta "ja si seba vlastne ani neviem predstavit so 6 na vahe, uz pri 7 sa mi momentalne taji dych a vidiet tak 8 do vianoc, to by velmi potesilo " mi hovori uplne z duse. @adky, ja sice 1 na zaciatku nemam, ale akoby sa stalo, nebyt polkila. PS: to je dovod, preco som uz zo zufalstva sa chytala aj slamky. A v pondelok som nasla vas vsetky 😀 😀 😀 😀
@adky nejdem ta moc odhovarat, iba trosku - ozaj chces radikalnu dietu? Ved sme sa bavili ze 3-5 kil do vianoc je uplna pohodicka. Mas pocit ze sa ti tento tyzden nedarilo, ze chces pristupit k drastickejsim metodam? Ved dobre vies ze to nikam nevedie. Co moja? 🙂
Baby ja nepocitam kalorie, ani necvicim. Som zla zla zla a este raz zla? 😖 😀 😝
čafte kočky, tak teraz som si dala 158 minut na tom kolečku čo sa nan postavim a krutim sa do jednej a druhej strany, to by mi malo zoštihliť pas, že?????
@adky šťavova dieta???? Ako mysliš, ale nehrozi pri tom ten jojo efekt? že skončiš so šťavami začneš normalen jesť a kila budu spať???? Podla mna je najlepšie uprvaiť stravu dlhodobo, a už neskončiť s tym režimom... Aj preto moc nekresam a budem sa stravovať sice dietnejšie ale tak aby som to mohla vydržať dlhodobo.. A tie brušaky, mna z toho aj krk boli, neviem čo robim pri tom zle ale je to fuj fuj
@katusradus ty si dnes aka dietna??? očuvaj, daj mi kusok z tvojej vôle 😅 ... To maš dokopy kolko KJ asi???
nie 158 ale 15 minut 😀 😀 😀 by som si riadne pridala 😝
ja že mrkvova šťava... zas som to poplietla, no ale ani mrkva nieje buhvico, ved tam nemaš žiadne tuky a mnimum bielkovin, či sa mylim???

Kocky vidim ze sa perfektne drzite, uz sa hrozne tesim na pondelok !!!!!! 🙂
@vejula ako si dnes dopadla s tymi mensimi ale castejsimi porciami?
@marthuska, naucila by si sa tu fotku v plavkach odignorovat, presne tak ako @vejula tu predstavu hladujucich v afrike 😒 Motivacia skratka fakt musi prist zvnutra, je to fraza jak hovado ale asi nepusti, podla mna je to obrovska pravda... 🙂