Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
jeeej to vy ako stíhate tolko písať popri deťoch? 😀 😀 ja nestíham nič, ani sem chodiť 😒 😠
dnes som zhrešila a dopriala som si čokoládu, ale tak nevadí, treba aj energiu trochu podporiť, no zato som bola s malou na bicykli tak som si to takto vykonpenzovala 😝 😝
zdravim kocky.som tu dlho nebola,mam pokazeny comp,tak teraz muzickov okupujem 🙂.ja vooobec nepocitam kalorie,musim sa stravovat dostatocne ,stale kojim,no uz nejem tolko sladkeho a vecer po osmej uz nic,len pitie.ja viem,ze si niekto povie,ze co traposim s tym,ze po osmej vecer nic,no ja som zvyknuta na nocne hody 😀 .ja tu hranicu musim trosku pomalsie posuvat.chcem sa dostat na po siestej nic,ale tomu dam este najaky ten tyzden.nemozem spravit takyto kruty skrt cez rozpocet pre moje telo 😀 😀 😀 a cvicim sice,no zas nie nejak extra.mam ten medzinoznik na stlacanie a nejaky ten brusak spravim,no mohla by som aj viac.len sa musim prinutit k tomu viac. 😝
@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @maatkka @michele11 @katusradus
**********************************************************************************************
BABY PREKVAPENIE! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
https://docs.google.com/fileview?id=0B5uYMK7ed-...
**************************************************************************************************
Dufam ze funguje a ze vas navnadi, nie odradi. Niektore kocky zatial nie je vidno, lebo su na rovnakej vahe. Toto berte ako scifi - kazda minus 0.5kg za tyzden, takto by to do silvestra vyzeralo (scifi preto, lebo dufam ze to bude lepsie). Co vy na to? Okrem toho ze si poklepete po cele, ze namiesto toho, aby som sa venovala inym veciam ked mi dieta spi, tak vymyslam sprostosti... 😝
@yennn 32 kil... no tiez pekne cislo, ono na jednej strane je lepsie, ze ti niekto na rovinu oznami, vazena, rob so sebou daco, ale mne skoro slzy vyhrkli, ked som si to o sebe precitala. Ale ako idealnu vahu mi hodilo 67, panecku, ved to som mala este na gympli naposledy. Baby, ak sa dostanem na tuto vahu, zjem vas vsetky od radosti 😀 😀 😀
ahojte,
@yennn perfektny graf, si sikulka. Ja studujem stranku co ste sem hodili, ukazalo mi ze mam zhodit 27 kg ☹ , a teraz studujem jedalnicky a cvicenia. Mam doma zumbu a nejak sa mi to nechce cvicit, joj ja sa vkuse na nieco vyhovaram 😠 , mam aj korcule, su uplne nove a uzasne a toh roku som ich mala az raz na nohach a aj to len v byte 😠 . Hnevam sa na seba tak dufam, ze ma to bude drzat a rozhybem sa.
inč kočky som si povedala že sa budem viac sustrediť na tie centimetre ako na kila... lebo vlastne ked cvičime možeme aj pribrať kedže svaly su ťažšie ako tuk, ale za to budeme vyzerať lepšie pevnejšie nie jak špekounky 😉
@vejula presne to som sa docitala 😉 , treba zacat pomenej jest a viac sa chybat, a cvict cele telo, netreba sa sustredit len na jednu cast tela, lebo efekt nebude vidno. Toz znamena ziadne brusaky az pokym sa nezhodi sadielko z bruska a potom bude pekne vidno ako sa rysuje tehlicky 🙂 .
ja som pred polrokom dokazala spravit na tom ab perfect aj 1000 brusakov, ale tehlicky sa mi nespravili ☹ . Musim nejak cele to zosuladit a zacat cvicit zumbu a pomaly pridavat cviky zamerane na brucho. To je moj velikansky problem, vzdy som mala brusko aj ked som pri vyske 174 cm vazila 55 kg a vtedy mi trosilinku vykukalo brusko, Ach jaj, mala som kamosku co mala brucho ako lavor, ked lahla, brucho sa jej prepdlo o par centakov, nikdy som to nepochopila, ze ako je to mozne 😀
@katusradus takto sa stravujes dlhodobo? Alebo si dnes len vazne nestihala jest? Je toho strasne malo, ani z daleka to nebolo 5000 kj, co je minimum prijmu, aby clovek aspon ako tak vyzil...
Baby neblaznite, podme sa spolu naucit jest tak, aby sme boli zdrave, spokojne a po schudnuti uz nikdy nepribrali. Je to take tazke? Ja viem, ze diety lakaju, ze schudnete tolko a tolko, ale myslite si, ze ked teraz nie ste ochotne sa stravovat tak, aby ste schudli a udrzali si vahu, tak budete na tento rezim schopne nabehnut, ked dodietujete? Lebo bez nabehu na normalne kontrolovane stravovanie si tu vahu neudrzite.
http://www.chudnutie-ako.sk/ako-schudnut/ako-so...
toto je vlastne to, co momentalne so sebou robim...
a ešte sa chcem spytat ak ste tu take čo nepapate alebo sa chystate nejest chleba a sladkosti čim to nahradzate? Ja si neviem predstavit dne bez pečiva ☹
@nanika suhlasim s tym stravovanim, tak nejak som presvedcena ze to je fakt to najlepsie - vzdy v zivote ked som mala normalnu postavu alebo ked sa mi podarilo schudnut, tak to bolo preto, lebo som sa stravovala zdravo a casto, mensie porcie.
Predpisanu dietu som drzala jeden jediny krat v zivote, este ako pubertiacka - mala som taku A4 este pisacim strojom napisanu a ked si na to dnes spomeniem, tak sa musim smiat, pretoze sa mi ani nechce verit - presne to fungovalo na styl ranajky-desiata-obed-olovrant-vecera. V predpisanych porciach a casoch. Takze - po rokoch a rokoch som si overila ze to co som uz raz v rukach mala, naozaj funguje...
@bubinko83 nebude ta nikto k nicomu nutit, nemame ziaden spolocny stanoveny styl chudnutia. Kazdy si moze chudnut akym stylom chce a akym tempom chce. Len si treba zvyknut, ze ked tu prispievame, tak obcas mame potrebu sa k tym prispevkom vyjadrit a povedat, ze si nemyslime ze je to ta spravna cesta.
Co sa tyka slabosti - ja ich mam vela. Necvicim, lubim oriesky v cokolade, jem dve na tri, pijem sladke vody, milujem slanosti, nedodrziavam pitny rezim, zeleninu nemusim, ovocie tiez moc nie...................... 😉
Takze navrhujem ti, aby si si povedala, v com su tvoje slabosti - vsetky. Ak chces, mozes sa tu podelit, mozno ti poradime. A potom sa rozhodni, ako s tymi slabostami zatocis - ale postupne. Lebo ked nabehnes na prisny rezim a zbavis sa vsetkych svojich neduhov naraz, vydrzi ti takyto elan len tyzden - dva. Ja napr. som tento tyzden len povedala ze budem dodrziavat pitny rezim, lebo som presvedcena ze je to zo vsetkeho najdolezitejsie ako zaciatok. Samozrejme ze popri tom vsetkom som sa trosku zacala aj obmedzovat a vysledok na seba nenechal dlho cakat 🙂
Napr. @adky miluje jogurty, takze uz nezje 3 denne, ale iba jeden. Tak ak ty milujes pecivo/chleby a zjedla si predtym cojaviem 6ks, tak teraz si daj zavazok ze dnes zjem len 4, zajtra len 2 - a pri dvoch mozes kludne nateraz ostat. Chapes?
A pokial ide o hanbu - tak @adky ma pravdu, tu sme si povedali svoje miery, moja vaha je dost hrozna a myslim ze uz horsi trapas sa mi stat nemoze, uz len lepsie. My medzi sebou sa neodcudzujeme, a ked tu aj zabludi cudzi clovek co sem nepatri, tak s....m na nho, nech sa kuka a smeje, je nam to jedno..... 😀

@vejula myslis "točňa" alebo "rotana" - taka placka co sa toci a teba z toho po chvilke bolia boky? Hej, to by ti vraj malo zostihlit pas. Vidis, to by som si aj ja mohla kupit, to je take bezbolestne cvicenie, pri panelaku by sa dalo. Ale fakt, ty kokos kukam ze 158 minut - to je jaka kondicka 😀