Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
dobrý deň všetkým 🙂
Ahojte ☹ ☹ ☹
Baby,dnes rano mi zomrel moj notebook ☹ ☹
Teraz som za PC mojej sestry,ale ona ma zan pusti len obcas ☹
Chudnem dalej,ale nebudem tu moct byt kazdy den ako doteraz ☹
Ahojte babulky všetkým prajem kráááásne Vianoce ...
tak som tu, je tu niekto ešte okrem mňa?
ahojte kočky,ja som dnes prišla s malým z nemocnice takže ja som mala trošku iné starosti než vy,žiadne velké upratovanie nehrozí,klasika večera sa navarí,stromček postaví...a pohoda hlavne,že sme spolu a zdraví 🙂 všetkým krásne vianoce prajem @yennn asi preto som schudla viac než doteraz 😉
@katusradus a uz ste v poriadku? Ved Davidko je este malinkyyyy ☹ Drzim palce nech ste v pohode.
Všetkým vám prajem krásne a pokojné sviatky, veľa lásky, pohody a porozumenia a všetko dobré v Novom roku 🙂 🙂
@katusradus tak dufam ze ste uz v poriadku a prajeme hlavne to zdravičko 🙂
kočky a aj vam vsetkym prajem nadherne vianoce, hlavne si oddyhcnime a nebarme sil do dalsieho chudnutia (aj nejake to kilečko aby sa nepovedalo a dufam ze za toto ma nezbijete )
AJ ja sa pridávam a prajem vám pokojné vianoce v kruhu rodiny, plne lásky a porozumenia a bez pokušenia z obžerstva 😉
@katusradus a čo mu vlastne bolo drobčekovi?
krasne Vianoce plne pohody prajem vsetkym 😉 myslim, ze v pondelok mi vaha povie, ze odmieta vazit po skupinkach 😀
Prajem Vam krasne vianocne sviatky, vela darcekov a hlavne vela zdravia to je najcennejsie. My budeme mat trosku smutne vianoce, svagrina je v nemocnici aj s malou Elinkou , ma nejaku infekciu na ustockach. A sme mysleli , ze uz pridu domov.
kočky aj ja vam všetkym prajem krasne štedre vianoce. Hlavne vela pokoja pohody a radosti, užite si svoje babuliatka do sytosti, a aj ocinkov 😀 😀 Ja som mala pekne sviatky bola som aj na polnočnej omši a dnes ešte aj snežik pada takže je to take pekne.
A čo sa tyka našej temy, tak som tomu teda naložila... Včra jak som nezjedla patnasť kolačov tak ani jeden ku tomu vaječny likerik a rano som to dorazila štrudlami makova tvarohova aj orechova, dokopy som hadfam aj celu zjedla, takžeštedre teda určite boli. LEn som zvedava čo mi na to povie vaha v pondelok. Ale trošku na obhajobu som počuvala na žilinskej televizi rozpraval mozolani že dva dni takehoto hrešenia naštarkuju zas metabolizmus tak že to nieje na škodu, no uvidime čo to da v ten pondelok.
Ešte raz prajem krasne sviatky 😵
@yennn ahojcek Yennn, ano suhlasim, po novom roku sa to rozbehne. lebo kopa z nas si povie ze naco chudnut teraz, ked sa najedia nespravne este aj na silvestra... teoreticky. uz len fakt ze bude januar 2011 napr pre mna znamena, ze mam len 4 mesiace do sesternicinej svadby a len 9 mes do navratu do prace. okrem ineho riadne dovody na schudnutie, teda na zrychlenie mojho doterajsieho slimacieho tempa. (nespominajuc super svetrik od manzela, ktory mi je uzky atd atd)
takze kocky krasne Vianoce a skvele chudnutie 😎
takže som si pred chvíľou objednala digitálnu váhu a môže sa začať s chudnutím 😀 😀 😀
Ahojte babulky, ako ste prezili vianoce? Ja sa maximalne vytesujem z pohody a pokoja, ktory konecne nastal v mojom zivote a uzivam si to naplno 🙂
PS: a priznam sa bez bitky aj k salatovo-kolacikovemu maratonu 😉 Ale tak cakaju nas aj krasne a dlhe prechadzky, prave sa na jednu chystame 🙂
Takze odpocivajte a uzivajte si, a cerpajte silu a motivaciu...
ahojte všetky, ako ste prežili vianočné "hody" je to ťažké však? Ja sa priznávam k zhrešeniu a som zvedavá na zajtrajšiu váhu,určite ma to nakopne na plný výkon 😀
ahojte, ja sa zajtra nepridám k váženiu, lebo som u našich a nemajú váhu, ale u teraz viem, že to bude budúc týždeň zlé, fuj, hanbím sa, ale vypomstilo sa mi to, na Štedrý deň mi niečo nezapasovalo, tak som o pol noci obzerala sanitu z vnútra a už sa snaím neobžierať 🙄 a dnes som bola dokonca plávať
ahojte baby, okrem ellysy mal niekto este zaludocne problemy, lebo ja velke. Ale je to asi normalne, pred sviatkami sme sa stravovali dietnejsie a hned na stedry vecer som si buchla kapustnicu, ktora mi ani len nahodou nepadla vhod. Mali ste este niektora pobobny problem?

Ahojte, vsetkym prajem dobre ranko 😀