Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@adky no ty si davas aky ciel 75 kil? 😀 lebo to si schopna zvladnut 😉 dufam, ze sa mi bude darit posluchat, malo by sa, lebo ked budem cvicit budem davat vacsi pozor na to co jem, poznam sa. Takze bojovy plan uz mam vymysleny. Dufam, ze to aj pojde ako si planujem. 😀
tak nech sa tvojmu priatelovi dari, to by sa malo, teraz vela ludi stavia....
tak radsej nedavam bo hroza 🙂
Prsia: 96
Pas: 102
Boky: 112
Stehno: 60
zabudla som miery prsia 96, pás 93, zadok 114 a stehno 64, ciel do konca marca 70 kg
@adky ta uz asi pomaly poznam 😉 ja som tiez po dlhej dobe zjedla dnes kusok klobasky, ale nerobi mi to dobre na zaludok, asi som uz odvykla od takych mastnych kalorickych bomb 😉 jasne, ze si mozes dopriat, ved oslavujes to, ze si tento rok tak uspesne dala dole skoro 20 kil, plus novy rok, plus co ja viem, co vsetko este. 😀 uzite si to vonku a neze budes silno trsat, potom to vsetko zase spalis tie kalorie, co pojes 😀 robim si srandu, dobre sa zabav.
@katkav dakujem krasne,aj ty pekne oslav silvestra 😉 Prave som sa dozvedela,ze ideme peso az do centra mesta,tam aj naspat,cize dobrych 5 kilometrov chodze,snad spalim nejaku tu kaloriu prijatu z dnesneho dna 😀 😝 ale vies,ze nemam vobec vycitky svedomia? 😀 PS: dnes to bolo presne 20 kil ktopre som schudla za obdobie co som s vami,mala som 110,2 a dnes 90,2 😀
@adky gratulujem 😉 super, bodaj by to aj mne tak islo. Aj by som uz prestala kojit, aby som mohla chudnut rychlejsie, ale este nechcem, ked vidim, aky je maly pri tom spokojny. 5 kilakov tam a 5 kilakov spat? ci dokopy 5? ale aj tych pat je dost, s plnym bruchom az privela 😀 verim, ze nemas vycitky svedomia, ved si dobre nastartovana a to je super, aspon ti to pojde takto super aj nadalej.
Babulky tak všetko naj naj do nového roku a hlavne veľa úspechov v chudnutí ..... len toľko ...už nech je zajtra hihih a koniec obžerstva hihihi 😀
Babenky moje, prajem Vam krasny, stastny a uspesny rok 2011, aby sa Vam splnilo vsetko co si presne o polnoci budete zelat 🙂 Neviem, mozno budem teraz za blazna, no ja som si takto na pred 3 rokmi zelala maleho a v novembri bol na svete 😉 tak oslavte posledny den v roku ako sa slusi a patri... 🙂 vsetko naj 🙂
@adky z tvojho sidliska je to teda pekne daleko do mesta 🙂 prijemnu prechadzku a ta klobaska je v pohode... 🙂
@tinika vsak si mozete pripit aj vineou, to je jedno 😉
vsetko len to najlepsie do noveho roku vam vsetkym zelam, nech sa nam podari schudnut kazdej ako si zela, nech sme vdaka ubudnutym kilam zdravsie, krajsie a vyzerame mladsie a atraktivnejsie a nech sa citime super, nech sa kazdej z vas splni to po com tajne tuzite 😀 ja by som si priala v juli alebo v auguste dve ciarky na teste, tak uvidime ako to dopadne. Ale to je este daleko, este mam pred sebou par kil, co by som rada zhodila.
Krasneho Silvestra este raz prajem. 😀
@tinika si sa nebala, ze vybuchne, ked ho budes otvarat? ci si dufala, ze ti flasa pretecie a budu na rok krstiny?
asi nam tu tieto prispevky zmazu admini, lebo sa nebavime o chudnuti 😉
tak napisem, ze ktovie kolko to ma kalorii a som s nimi vypiekla, hi 😀
ale nie celu flasu mas sama vypit 😅
@ivana82
@katkav nakoniecf sme nesli,vysla som na balkon a ta zima ma odradila 😀 😀 😀 😀 😀
Dnesna vaha ukazovala o kilo viac ako vcera,krasne sa to jedlo na mna nabalilo 😠 ,nic to,dnes pokracujem v staroim zabehnutom rezime,takze som zvedava na zajtrajsiu vahu,kedze rychlo nabrate kila idu aj rychlo dole 😀
@adky nevadi, to chapem, ved vonku to vyzera ako v Mrazikovi, spalis tie kila inak 😉 ty mas svoj system, ktory funguje vyborne. 😉 ja som tiez este vcera do seba tlacila, ze ked uz od noveho roka budem posluchat. Dnes si musim zacvicit, lebo ako na novy rok, tak po cely rok 😉 najhorsie na tom je, ze dnes este nie som naladena na chudnutie, ide mi ms, tak chodim a hladam, co by som si dala...ma treba asi kopnut do pr....zadku 😖
kocky, krasny novy rok 2011, nech sme uz v lete 2011 kazda so svojou idealnou vahou v prekrasnych bikinach stastne, zdrave a spokojne a od vtedy az navzdy 😀 ano ano mate pravdu, treba si dnes zacvicit, nech nam to vydrzi kazdy den 😎
Ahojte babulky tak už je nový rok a ja pokračujem od pondelka s fitko a od dnes v zdravom papaní dnes to boli samé zdravé veci aj vodu doháňam už od dnes zase štartujem aj riadny pitný režim... už som sa na dnes aj tešila... 😅 tak je čas skonštatovať čo bolo ok, čo nie, a pripraviť sa na dalšie tri mesiace v zdravom stýle 😀 😀 😀
čafte kočky.. tak včera som sa riadne utrhlaz reťaze 😅 kolače krekry tyčinky.. a to všetko o pol noci, no krasa 😅 potom mi bolo celu noc zle, dnes rano tiež... Ale dnes chcem začať opať nabehnuť na stary režim.
IOnač popredu ohlasujem že v pondelok nenahlasim vahu, lebo som u našich.. a viem na stopercent že by som mala plus, tak som aj rada 😝
ahojte kočky, pozerám, že som natrafila na tému, ktorá sa mi veľmi hodí 😀 potrebujem zhodiť nejaké to kilečko či vlstne tak 7-8 a už som zúfalá lebp furt len žerem a žerem neviem sa akosi naštartovať.... poradíte? a ako to tu vlastne funguje len tak klábosite alebo aj nejak "spločne" chudnete?

@yennn sorry ale ja som sa dnes nevazila, maly mi v noci ochorel a hned rano som s nim bezala k doktorovi ☹ takze mam uz obe decka chore, vsetci cakaju na silvestrovske menu, neviem kde mi hlava stoji ☹ tak sa na mna nehnevajte babenky 😔