Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@zuzub
@lolita.9991 ahojte baby, tak vacsinou treba zacat so spravnym pitnym rezimom, takze tak 2,5 az 3 litre cistej vody, alebo caju, a snazime sa stravovat zdravo, na veceru radsej bez sacharidov, trosku popri tom cvicime...vlastne kazdy chudne vlastnym tempom, vlastnym sposobom a spolu sa tesime zo spolocnych uspechov. 😀 ale urcite vam viac napise @yennn, ona nas strazi a taha vpred, za co sme jej vsetky velmi vdacne 😉
Ahojte, rada by som sa baby kvam pridala....ak možem teda.....lebo tofakt potrebujem 😝
čitam ako to tu chodí,no tak musim najst vahu, je kdesi v pivnici zahrabaná a idem na to. adufam, že sa mi bude popri vas darit🙂 ahojte ešte raz
Ahojte baby, aj ja by som sa k vam rada pridala.
Tiez patrim k tym ktore priberu po porode ( mam 2 za sebou 😉 ). V maji som zacala delenu stravu na 90 dni a schudla som 11 kg. Doteraz som ale 3 pribrala naspät a chcem zacat zase odznova. Chcelo by to este aspon 10 kil dolu !
@janulabj
@vivien123 ahojte baby a vitajte 😉 do leta budeme vsetky krasne stihle. Ak to myslite s nami vazne, mozete v pondelok nahlasit svoju vahu @yennn, pripadne mozete aj miery a svoj ciel do 31.3. ona vas prida do tabulky a kazdy pondelok potom nahlasite ako sa vam darilo 😀 takze chudnutiu zdar.
@idris Janka ma v mene tri N, ked napises iba dve, pises inej kocke 😉 ona si uz zvykla aj vsetko pekne do noveho roku nam priala 😀 hihi
ok a da sa aj niekde ta tabulka pozriet ?
ok dievčatá tak sa k vám pridávam a v pondelok teda hlásim svoj stav 😀 inak ja ešte kojím malého takže u mňa žiadne diety nepripadajú v úvahe.ale kedysi som sa stravovala podľa delennej stravy a vtedy som dosť schudla 🙂 lenže teraz mám prblém lebo mm by to také nejedol a pre mna samu to sa nedá ....
@vivien123 pozri si spodok strany 244
@zuzub aj z nas niektore este koja, ja napriklad tiez este, aj ked sme uz dost velki. Snazime sa stravovat racionalne, teda si vyberame tie zdravsie varianty (no teraz cez sviatky som tomu dala, ale uz budem zase posluchat). V klude mozes jest vsetko, neviem ako Misko reaguje na zeleninku, uz asi papate prikrmy, tak jedz aj ty zeleninu, ktora mu tiez chuti. pozri si tuto stranku http://www.chudnutie-ako.sk/
@yennn ahoj takze u mna ziadna zmena, teda ziadna klepsiemu, mam uz skoro na tej mojej rucickovej(jezisko prinieslo vselico ale digi vahu nie) tak teda rucicka je uz velmi blizko k nestastnej 77kg.. takze neviem no moj ciel vies aky bol velmi chcem 60kg,ale realita do marca? no dufam aspon ze pokorym 70 mozno aspon tych 69kg? 🙂 uvidime 🙂 tak pondelok hlasim opat vahu mozno este za ten jeden den nieco zhodim 😀 pekny vecer ahoj
a este som zabudla 🙂 stastny novy rok a tesim sa ze nas tu pribuda. vela sil vsetkym a teda hlavne pevnu volu.
ahojte 🙂
kočky, všetko dobré v novom roku a hlavne veľa pevnej vôle pri spoločnom chudnutí.
váhu ešte nemám, ale od včera som začala dodržiavať pitný režim, pijem čistú vodu a celkom to ide a dnes som odštartovala aj pravidelné stravovanie 5x denne. takže dúfam, že sa mi bude dariť ako aj vám. a verím, že svoj cieľ dosiahnem. v pondelok ešte digitálnu váhu mať nebudem, ale odvážim sa na starej ručičkovej a aj nahlásim miery. a jasné, že aj cieľ do 31.3. a hlavnou motiváciou bude stretávka na konci apríla. takže mám čo robiť. inak už nekojim, nakoľko som mala málo mlieka, z čoho som bola veľmi nešťastná a hlavne som za tú krátku dobu kojenia pribrala 6,5 kg, ktoré chcem teraz do toho konca marca dať dole. tie kilá mi neskutočne lezú na nervy. všade ma to tlačí a som z toho nervózna. doma mi to až tak nevadí, ale keď idem von tak teda to je hrôza a hlavne mi je všetko oblečenie spred tehu tesné. takže šup šup nech mám pôvodnú váhu 🙂
Inak všetkým maminkám prajem kráááásny štíhly rok 2011 a hlavne veľa spokojnosti 😉 😉 😉
ahojte, pekný deň všetkým, pekne nás tu pribúda, to sa teším, lebo tým sa zvyšuje motivácia 😀 , včera som tu nebola, nebol čas a večer som odpadla do postele spolu s mojou babulkou, dnes som sa postavila ráno na váhu a ževraj 75 kg, to urobil ten podráždený žalúdok a preto som bola len na suchom rožku a vode, pomaly dva dni,
v utorok sa chystám do mesta, idem a kúpim si tú digi váhu, keď Ježiško nepriniesol, a uvidím ako mi to chudnutie pôjde do marca , ani neviem akký cieľ si dať, keď moja váha stále skáče ,raz hore, raz dolu
@elina313 - ahojky takze mozme zacat spolu 🙂 !
Ja mam 90 dnovy plan aj recepty, ak chces ti to mozem poslat v maily ;) !
No a s tym vyvarom, ja som to varila ako polievku, napr. kuraciu, aby mohli aj deti a manzel jest so mnou. Ja som zjedla len mäso, a vypila vyvar. A k tomu som si este udusila zeleninu .
jeej kočky ale nas tu po sviatkoch pribudlo 😀 😀 😀 vianočne vzjedanie robi svoje 😝 tak ja som včera ešte trochas hrešila ale už menej jak predvčerom a dnes chcem isť už na plne gule tak držte palce nech to vzdržim bo kolačiky ešte mame, ale dobra spravaq je že kedsa na ne pozrem už ma normalne naťahuje jak som sa ich na toho silvestra straaašne prežrala, bolo mi celu noc zle tak, aspon jedno pozitivum to malo 😀 😀 😀
A ma konci aprila je stretko??? A kde??? To už bude mať maly ročik tak by sa už hadam aj troška dalej dalo zajsť 🙂
Ahojte babulky, ja sa hlasim po sviatkoch. Boli sme tri dni u svokrovcov a od prichodu domov ma drapla nejaka viroza, takze som uplne odrovnana a slabucka, ale chvalabohu dnes som sa aspon vydriapala z postele a zvladla osprchovat a tak. Takze pomalicky dnes budem docitavat.... A moja vaha? Je to hrozne PLUS ☹ Ale na druhej strane jeden z mojich poslednych prispevkov pred silvestrom bola uvaha, ze ci dam nejaku ocistnu kuru - no tak hnackovanie som zrovna nemyslela, ale stalo sa. Takze predpokladam ze to plus bude za chvilku fuč. Ani sa nejdem vazit, az ked zase dostanem do normalu a prestanem jest suchare 😒
Mimochodom:
VSETKO DOBRE DO NOVEHO ROKU! Nech ste zdrave, nech sa vam dari, a nech sa NAM dari 😀 😀 😀
@katkav no super start ako super start. Zaludok mam stiahnuty, ale sotva do seba dostanem vodu co je dost zle, pretoze uz musim byt po dvoch dnoch hnackovania strasne dehydrovana ☹ A metabolizmus tiez dostal riadnu facku, pretoze nic nejem takze tiez bude dlhsie trvat, kym sa nastartuje... Ale tak mas v istom zmysle pravdu, aspon vahovo to nebude take zle ako po vianociach 🙂
@yennn fuha to znie zle 😒 tak sa z toho rychlo dostan. Vsak to, ze organizmus moze zareagovat na prve jedla aj tak, ze ich bude pre istotu ukladat, co sa dufam nestane. Bude asi chudacik pomyleny, ked bol nauceny na pravidelnu stravu. Nepomaha ani ryzovy odvar, ani mrkva ani nic? Iba suchare? Malemu nic nie je, ked este kojis? nedostal to chudacik tiez? dufam, ze on je ok. 🙂
@vejula @idris dieru (ci medzeru 😀) medzi nohami tuzim mat aj ja 😀 Najma v lete to musi byt super 🙂 Vejula ty uz si zo stehna schudla 4 cm takze to uz si v cieli, vsak?
@anickaajanko @zuzub @lolita.9991 @janulabj @vivien123 - kocky vitajte medzi nami, prisli ste prave vcas, zrovna zaciname druhe kolo, s nami sa vam urcite podari chudnut lepsie, nez samym! 🙂
@adky ty si uz schudla 20 kil???? Podla piatkovej vahy... teraz je minus urcite vacsie 😀 Wow, klobuk dolu!
@katkav bohuzial admini ti nedovolia zmenit si nick, za ziadnych okolnosti, ibaze by si clovek dal nejaky hanlivy nick – ale preco by to robil, vsak? Takze si budu musiet babulky davat na tie 3N v mojom mene pozor, inak to yenn bude musiet s nami vydrzat. Aj ked – priznam sa aj mne je to uz tak trosku trapne...
@dominikuska vidim ze si si dala novu foto, krasne 🙂
@tinika nie si jedina, ktora pribrala. Pokojne si mohla nahlasit – ved je to cielova vaha ☹ Teraz ti to chyba v tabulke... ale tak co uz :-/
@mimini si si ista ze mi hlasis spravne miery? Ved si zo vsetkych pribrala ☹ Asi sa zle merias...
@vejula sice sa @betty21 zle vyjadrila o stretavke, ale to nic nemeni na veci, ze my sa predsa na jar chceme stretnut... co zle citas? Ved uz sa tu o tom klebeti davno 🙂 V idealnom pripade na nas z neba spadne obalka s peniazmi a pojdeme sa odmenit na nejaky vikendovy relaxacny pobyt, vsak @debbie?
Babulky tak som tie nase piatkove udaje ponahadzovala do tabulky, ale nie som z toho mudrejsia - ved mi este chyba 14 udajov. Myslela som ze ukoncim rok tymi piatkovymi udajmi, ale asi budem musiet pockat az na ten pondelok??? Hm hm hm....
@adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris
**********************************************************************************************************
Babulky tak este raz vsetko dobre do noveho roku, nech sa vam dari, nech ste zdrave aj vase zlaticka a cela rodinka. A nech sa NAM dari v tomto nasom spolocnom plane.
Dufam ze uz sme vsetci zakoncili sviatocne hodovanie (okrem vynimiek ktore tu vobec nehodovali - ty vies koho myslim 😉 ) a ze ste pripravene naplno zacat. Ja som to asi s tym svojim minulym oznamom zblbla, lebo teraz mam polovicu udajov nahlasenych z piatka a zvysok budem mat pondelkovych. Tak ak chcete, tak ti co ste mi hlasili v piatok mi uz nemusite nahlasit - iba ak by to bol udaj lepsi a krajsi. A ti co mi nenahlasili, ocakavam zajtra vase udaje - aktualnu vahu, centimetre a tiez vas ciel do 31.3.2011 !!! 🙂
A este nieco - myslim ze najlepsie bude, ak graf bude pokracovat od zaciatku aj dalej. Tabulka bude prazdna, pricom na zaciatku bude vaha zo zaciatka chudnutia...
@yennn
@adky dakujem za privitanie
no tie moje uzasne cisla dohodim zajtra aj ked neviem ci budem mat na to odvahu ☹ vahu mam pre istotu len u rodicov tak tak
mimochodom staci dat odpovedz za prispevkom yennn a nahodi Vam to spravne a nebude to blikat tej druhej yenn nemusite to stale pisat rucne
😉
ja som cez sviatky pribrala urcite, kojim stale, len by bolo nejak sladkosti zrusit z trhu 😀

krasny novy rok
@zuzub ahoj ja som na tom pododbne len papam a papam,a cil cez sviatky je to estehorsie same dobroty no nedaj si 😀
ale uz 😀 musi st 😀 cit leboooo bude zle nedobre
chcelo by to 5kg dole len jak ,slahnutim prutika to asi nepojde coo????poradte jak natoo