icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
2. jan 2011

babulky aj ja idem buvat, nejaka som znicena z tych sucharov ☹ tesim sa na zajtra, zaciname nove kolo 😀
Dobru nocku

debbie
2. jan 2011

@yennn no velku noc ja neriešim u nas toto nebolo nikdy ale mala ma dva ročky možno už budem 😀 😀 😀
dobrú nocku babulky

elina313
2. jan 2011

@yennn ty si taká zlatá a motivujúca 🙂 ak sa nenahneváš, ja nebudem vo vašej tabuľke ale dám vedieť svoje úspechy 🙂
neúspech si nepripúšťam, takže ja potrebujem 12 kg dole a reálne si myslím, že to môže byť 😉 😉 😉
Ach to budem krááááááááááááásna 😀 😀 😀 😀 Zajtra začínam .... kočky teším sa 😉

ined
2. jan 2011

ahojte, ak mozem, tak sa k vam pridavam 🙂 som rok po porode a uz je najvyssi cas nieco robit 😉 drzim nam vsetkym velmi silno palceky 🙂

ivana82
3. jan 2011

bre ranko vsetkym chudnutia chtivym maminkam 🙂 prajem vsetko dobre do noveho rocku a aby to nadsenie, ktore tu zavladlo prve dva dni v roku trvalo po cely rok 🙂
@yennn moje miery a vahy radsej pouzi tie, ktore som ti poslala v piatok 😀 😀 😀

maatkka
3. jan 2011

ahojte babulky v novom roku... dodatocne aj ja prajem vsetko najnajnaj...
tesim sa z tohto noveho zaciatku - kedze ja som to doteraz akurat tak pekne pokaslala a svoj ciel som nie len ze nesplnila ale este aj pribrala nakoniec - takze @yennn ja som znova skoro na mojej nenavidenej 70-tke!
som zo seba sklamana ale o to vacsiu mam motivaciu a preto si davam ciel do konca marca max. 62kg... budem sa velmi snazit!!! 😉
nikdy som to tu nestihala vsetko citat ale budem chodit castejsie - lebo vy baby ste super motivacia 😉 gratulujem vam k vsetkym kilam zhodenym v starom roku a prajem veeela zhodenych v novom!

katkav
3. jan 2011

@groka este nie, este som stale trojciferna 😉 ale dufam, ze tento rok sa mi to podari.

jojina11
3. jan 2011

dobré ráno všetkým, dosť ste popísali, musím dočítať, @yennn hlásim -1.0 kg/ hádam z toho žalúdka podráždeného, ale včera som už jedla/ miery nechávam ako v piatok, a cieľ 70 kg?uvidíme ako mi to pôjde,všetkým dodatočne želám veľa síl do chudnutia a veľa motivácie 🙂

katkav
3. jan 2011

@yennn ahoj Janka, tak dnesna vaha 105,6 kg, miery prsia 119 cm, pas 120 cm, zadok 117 cm, stehno 70 cm. Darmo, prejedanie cez sviatky sa prejavilo, anglicania maju krasne prislovie, Heaven on lips, forever on your hips, tak si to asi napisem na chladnicku, nech nejem blbosti, aj ked teraz som riadne motivovana a nejaka cokolada ma len tak lahko nezvedie 😉 pekny den vsetkym. 😀

ellysa
3. jan 2011

@yennn no baby ja sa hlásim po dvoch týždňoch, u našich som sa dobre vykŕmila hlásim 94,5 teda plus 1,5 kg 😠 už sa normálne teším, že je po sviatkoch a začnem jesť niečo ľahšie.

groka
3. jan 2011

Dobre ranko
tak ja som sa uz nahlasila yennn skoro som padla zo seba ked som zbadala tie miery a vahu dnes rano
no ale ideme na to a spolocne to pojde
mna si potom kuk v tabulku takto verejne ja ee 😉
s detmi utekam k doktorke tak pa

sanym
3. jan 2011

Ahojte. Tak dnes začínam. Odvážila som sa odvážiť sa. 😀 Aktuálna hmotnosť: 72 kg, cieľ do konca marca: 60kg, ale moja vysnívaná váha je 48kg - tú som mala ešte tri mesiace po druhom pôrode a potom sa to nejak pokašľalo. Miery posielam yennn v IP - nemusí nejaká zvedavá suseda vedieť, koľko meria môj zadok. 😀 Takže držme si navzájom palce nech sa nám v novom roku darí. 😉

vejula
3. jan 2011

@yennn heej takže stretko bude to je faaajn, snad sa nam to podari, bolo by to super a o motivaciu navyše dobre vyzerať 😉 Čo sa tyka chudnutia chcelo by to ešte takych 5 centi v pase, inač celkom spokojnosť... samozrejme že chcem s vami pokračovať, pred tehotenstvom som mala tych 47 kg teraz sa chcem dostať na 48 kg, nižšie už určite nieeeee!!!!!! Viem že vam to možno viacerym pride malo, ale nieje to žiadna vyhovorka, fakt mam lahke kosti a vobec ale vobec nie som chuda, to mi verte. Preto ma prosim neodszujte že chcem ešte schudnuť, ale fakt je, že z vahy sa neda všetko vyčitať...

Inač čo sa tyka mojho naštartovania dnešneho dna tak z hladiska chudnutia nič moc ale nedalo sa odolať, moj braško robi kuchara a doniesol domov čerstvo upečeny zemiakovy chlieb so zapečenou cibulkou a slaninkou a paštetu pečenovu. ale som sa pytala a to je taka kvalitna len pečen pomleta v tom karpatske brandy nejake špeci korenia a okolo želatina s vinom, no proste lahoda.. Tak sa to normalne nedalo prestať jesť.. už som si vždy povedala posledny kusok a nakoniec som si vždy aj tak odkrojila a papala... Už aby som bola doma, tam na mna taketo dobroty nebudu čihať 😝

yennn
3. jan 2011

@elina313 preco by som sa mala hnevat, nie je predsa povinne byt v nasej tabulke, aspon mam o robotu menej 😝 😎 ale teraz vazne, tesim sa ze sa pridavas, budeme sa tesit z tvojich uspechov 😀

@ined vitaj medzi nami, moj drobec ma rok aj mesiac a tiez si myslim ze uz je najvyssi cas prestat sa vyhovarat na sestonedelie 😀 😀 😀

yennn
3. jan 2011

@vejula ty si dobra potvora 😝 😎 tak my sa tu startujeme na novy zaciatok, resp. na kvalitne a 100% pokracovanie a ty tu strasis s cerstvo upecenym zemiakovym chlebom a tymi ostatnymi vecami, co si netrufam ani menovat. Ved ty nemas v sebe kuska citu! 😀 😀 😀

vikykis
3. jan 2011

ahojte babubule
tak aj ja by som sa rada pridala ak mozem
tiez radsej verejne miery nie yennn ich ma v IP aj ked vaha nieje presna lebo nemam doma ale cca zajtra kupim
mozte mi to zhrnut kedy sa vazite ja pri malych velmi stihat prispievat nestiham, citam vas casto, aj ked nie pravidelne
@katkav
@anickaajanko zrejme rekordmanka tu bude zial ja ☹
mozte mi prosim dat link na tu tabulku kde si to kuknem

o mne mam dvoch drobcov, 2 roky aj 2 mesiace a skoro 10 mesacne, kojim, hriechom je cokolada najma Milka jahodova a nedodrziavanie pitneho rezimu ja ked cely den nepijem tak ani nezbadam
otehotnela som este pri kojeni necakane 🙂 takze zhodit som nestihla ani po prvom tehu
ale velmi chcem uz len kvoli malym aby mali peknu maminu lebo v lete som nedokazala ist s nimi ani na kupko ☹

dufam ze ma prijmete medzi seba

yennn
3. jan 2011

@pink_lady @bobocka @elvera @fatulda @oacka @elka74 @elen58
babulky vyzva! Ktore chcete s nami po novom roku pokracovat v chudnuti (pozor nie je to povinne 😉 ) tak sviatky skoncili, sup sem s vahou nech je akakolvek, a tiez miery a ciel do 31.3.2011 !!! 🙂
PS: DNES JE PONDELOK, VIETE? 😀 😀 😀

yennn
3. jan 2011

@vikykis vitaj medzi nami, jasne ze ta prijmeme toto nie je ziadna sukromna skupina. Kedze nas obcas citas tak zruba vies. Vazime sa (a nahlasujeme mi 🙂 to ) kazdy pondelok rano (samozrejme nalacno, bez akehokolvek kuska oblecenia - ani tangače, bez okuliarov, bez prstenov, bez sponiek vo vlasoch a bez laku na nechtoch - skratka bez vsetkeho, co by nasmu snazeniu ubralo co i len deko 😀 😀 😀 )
Milka jahodova - to myslis tu s jogurtom? Moja najoblubenejsia! A skusala si uz karamelovu? Nie? TAK ANI NEBUDEEEEEEEEEŠ !!! 😀 😀 😀
Tak niekde zacni, daj si zavazok ze milku ak uz musis, tak jedine doobeda. Samozrejme, dopapas to co mas doma a dalsie nekupis. No a na kuchynsku linku papierik s ceruzkou, kde si budes robit ciarky s vypitou vodou. Tam zacni a uvidis ze po tyzdni prve kilo pojde dolu len tak sa zaprasi - zadrzana voda, ale ved to vies.

vikykis
3. jan 2011

@yennn na pocty poharov si davam magnetky na chladnicku 😉 joj karamel nemusim neskusala a teda ani nebudem ale cokolady zboznujem takze verim ze by chutila a este pepsi ta mi chvalabohu v tehu prestala chutit a nechcem sa k nej vratit ani pokojeni
tak sa tesim a budem sa snazit prispievat co najviac
@adky je moj velkyyyy vzor aj ked v tvojom pripade uz velkyyy nemozem pouzit sikulka si 😉

ada001
3. jan 2011

Ahojte dievčatá 🙂
Neviem,či si ma tu ešte niekto pamätá,ale začiatkom decembra som tu zopár príspevkov napísala plná odhodlania začať chudnúť.Potom nám vypli internet,tak som vás ani nečítala,ani neprispievala,ale som tu a teším sa na spoločný boj proti zbytočným kilám 😎
Dočítať vás nemám šancu,ale skúsim aspoň niečo 🙂 🙂

yennn
3. jan 2011

@vikykis drzim palce, myslim ze to tu krasne pojde dolu. Len treba prist co najcastejsie citat, ak nie aj prispievat. Vsimla som si - a to je len cisty postreh, nic viac, ze ked tu niekto nechodi (okrem pondelka co nahlasi vahu), tak sa mu dari menej. Asi ta hromadna motivacia funguje a dokaze nakopnut viac. Krizy pridu, ale daju sa prekonat. Urcite nam to pojde 🙂

zuzub
3. jan 2011

ahojte 🙂

@yennn takže posielam údaje váha 67,5kg, pás 88, 103 boky, prsia 100, treba ešte dačo?
a do konca marca chcem aspon 60kg mať, ideálne by bolo 55, ale tak zase ja som realista 😀
a dnes som teda nezačala veľmi dobre lebo som neraňajkovala 🙄 takže sa musím polepšiť 🙂

yennn
3. jan 2011

@ada001 vitaj spät, tvoj nick si matne pamatam. Takze do chudnutia zdar 🙂

zuzub
3. jan 2011

a ozaj dá sa kuknúť niekde tá tabuľka?

yennn
3. jan 2011

@zuzub este vysku prosim 🙂
A bez ranajok? Najvacsi dietny hriech vsetkych cias! 😉

yennn
3. jan 2011

babulky novacikovia - tabulka je na konci strany 244

vikykis
3. jan 2011

no a este jeden strasny hriec z ktoreho sa asi fest pribera pri malych som sa naucila na termix ako Lipanek a monte a Pata kakaova pena to by som jedla a jedla takze tiez ma opustia ale kolko usetrim

fatulda
3. jan 2011

Ahojte baby, ozyvam sa po dlhom case, boli sme cez sviatky u svokrovcov v BB, takze som nebola ani pripojena.. Prajem vam vsetkym vsetko najlepsie do noveho roka 2011, hlavne nech sme my aj nase deticky zdrave a nech sa nam dari chudnut 🙂

Ja sa priznavam, ze som uz pred Vianocami riadne popustila a tak som pokracovala az do vcerajska, dnes odznovu zacinam so zdravou pravidelnou stravou a cvicenim!!!

@yennn ahoj 🙂 moja vaha je 63,4, cize som opat na zaciatku a ciel do 31.3 je 57 kg 😉

vikykis
3. jan 2011

@yennn budem sa snazit aj prispievat aj citat moji drobci totiz to potrebuju maximum pozornosti a snazim sa chodit s nimi casto von
+ pod stromcek som si darovala permanentku na aerobic a zumbu tak sa tesim
aj ked aj ak tam budu vsetky 40kilove tak asi ujdem

ada001
3. jan 2011

@yennn dakujem za opätovné privítanie 🙂 čítam o tabuľke,môžem sa pridať aj ja?prosím,prosím 🙂 to by bola pre mna asi výborná motivácia 🙂