Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn no min.rok bola Vaness malá ani na boboch nevedela sedieť po 2met.si už lahla hihihi ale už vie sedieť sama sa spúšťa tak ideme a budeme sa pri nej striedať s mužom tak sa teším ... dva roky sme neboli lyžovať ..... a moooo my to chýbalo .... nechodievali sme celú zimu no treba sa odreagovať nie.? a kedy bude stretko ... 😀
že idem trošku pocvičiť 😀 no držte palce 😅
@zuzub ja cvicim zumbu, tiez som si kedysi myslela, ze ked kojim, nesmiem cvicit a potom som pozerala v zenskom magazine takeho uja doktora a ten povedal, ze praveze, to ze sa mamicka hybe, babatku prospieva, ja vzdy maleho nakojim a potom si zacvicim a aj ked som prisla zo zumby a nahodou kojila tak do pol hodinky, tak to malemu nevadilo, pravda v sprche som si troska mliecka odstriekala. Ved mozes robit dlhe prechadzky, ak sa ti cvicit nechce, alebo nemas moznost. Ja mam doma napalene dvdcko a super to cloveka nabije energiou, nastastie nemame v obyvacke zrkadlo, lebo by ma porazilo, za prve maju cviciaci krasne postavy a za druhe, vobec mi to tak nejde ako im, ale co uz, mam radost z pohybu a basta. 😀
DOBRU NOCKU BABULKY
tak z 20tich minut som dala cca 10ale urobila som 100brušakov a funim 😀
@yennn http://www.bambini.sk/sk/store/product/2273/54/... 😉
asi si pozerala blog 😀 nemam tam foto včera som všetke vymazala bojim sa toho kopirovania tak si to chcem poupravovať 😎
@akika722 ech tak to by som nekupovala za vyse 20€ Moj Adino stale v autoedacke zaspi - taka hovadina by ho pri kazdej zakrute ci pribrzdeni urcite budila štrnganim. Ked nespi, dam mu do ruky cokolvek s cim sa hra a ak zaspi, tak mu to z rucicky vypadne a nebudi ho to. No a v kociku to uz toboz nie, potrebuje stale nejake ine vzrusenie, tie iste hracky ho nebavia...
dobru nocku
@yennn jaj az tak vysoko nerubem 😀 ze 8 kil za 3 mesiace 😀 nie nie,tych 60 chcem mat na konci juna,po polroku teda.musim to trosku realne brat.ak to pojde dolu pekne,tak to po tych 3 mesiacoch navysim,no teraz to mam tak,ze do konca marca 64 a do konca juna 60 .dakedy v auguste sa chceme zacat snazit o druhe babo a to chcem zacat na co najnizsej moznej vahe,lebo ak znova tak priberiem ako pri miskovi,tak to zle nedobre bude.ale nemyslim ,ze pri druhom tehu uz tak priberiem.to si uz budem davat lepsi pozor,lebo teraz viem,ze dat to dole nie je zas take super jednoduche ako mi tvrdili 😀 .
inak baby vas docitat je priam nemozne.riadne vela nas tu uz je 🙂 par dni mi bude trvat,kym si mena zapamatam 😉 no musim veeelmo pochvalit @adky.akoze to co je,tie foto? waw.musis byt riadne stastna 🙂 super 🙂 gratulujem a zavidim 🙂
ahojte
dúfam že sa môžem pridať,ked mala Nelly 11mesiacov konečne som čosi schudla a hups ostala som tehu s Miuškou,pribrala som 15kg a po pôrode mi chýbalo zhodiť 2kg do pôvodnej váhy(58kg)no a teraz má Mia skoro rok a ja 66kg som z toho zúfalá ,myslím že pohybu mám dosť s 2detmi a to končím tento rok výšku a som ako ......utešujem sa že keď prestanem kojiť pojde to dolu 😔
aj ja keď sa pozerám na fotky spred pár rokov .....no
Ahojte baby, idem nahlásiť miery a cieľ. Asi neskoro, ale predsa, skôr som sa k tomu nedostala. Behala som s malou po doktoroch, boli sme na sono klbikov a potom bola návšteva a atď., veď to poznáte. A čas letí ako divý. Takže s hrôzou oznamujem že moja súčasná váha je 83,5 kg /takú som ešte nemala, hrôza/, obvod pŕs 106 cm, obvod pásu 96 cm, obvod bokov 106 cm a obvod stehna 62,5 cm. A môj cieľ do 31.3. je 77 kg. yennn nehnevaj sa že tak neskoro, ale fakt to skôr nešlo. Dúfam, že ma ešte zaradíš do tabuľky. Majte sa krásne a dobrú noc prajem. pa
@groka aj ja beriem tie iste lieky, len lekarka urobila chybu, mala som dobre vysledky z krvi a ona mi znizila davku lieku a potom vysadila a vtedy som zistila, ze som priberala. Ked som isla na odber, tak jasne ze som mala zle vysledky a uz som az na 100. Ale citim, ze je to uz lepsie.
@yennn ano, ano budem sa snazit, lebo vo februari ideme na svadbu, tak musim nieco zhodit 🙂
Dobre ranko
@baculka77 ahoj,ja sedim za pc s poharom pol litraku vody 😝 potom spravim caj
baby som zdochnuta,chora,chyta ma angina a ja mam vacsinou hnisavu uz mi ani jest nechuti a ked sa to bude zhorskovat tak za 3 dni nebudem mat uz ani cuch a to ja uz potom nejem skoro nic,lebo nic necitim +bolave hrdlo,akurat tak teple polievky vyvar 🙂
ja uz rano skoro bola zaniest synov moc do labaku tak som zvedava na vysledky,dufam,ze to bude ok
a super,dnes som sa nevazila 😀 odolala som 😉
inak v soboru mam narodky sa pochvalim 25 rokov 😀 a robim zurku,no to bude iny boj,ani sampano si dat,ani chlebicek ani nic a tie dezerty co mi bude kazdy nosit 🙄 zurka je od 18 00 a to nehrozi aby som ja nieco jedla,len zelenina 😢

tak aj ja idem spat 😉